2 x helppo itseruskettava

Viimeisen kahdenkymmenen vuoden ajan, ihan teinitytöstä lähtien olen kokeillut jos jonkinlaisia itseruskettavia, joista osa on ollut aivan megahyviä ja osa aivan surkeita. Useimmiten ne huonoimmat ovat joko olleet aivan liian keltaisia tai sitten niin tummia, että kukaan ei usko rusketustani lähellekkään aidoksi. Ensimmäiset viisi vuotta rusketuskokeiluistani olin kuvien perusteella näin jälkikäteen katsottuna aivan oranssi ja paikoittain ihan läikikäs.


Nykyään tähtään kevyeen, terveennäköiseen päivetykseen, jotta ei näyttäisi niin kalpealta, mitä oikeasti olen. Ihoni on todella vaalea ja auringossa vain lähinnä palan tai tulen vaaleanpunaiseksi. Muutamia todella hyviä rusketustuotteita aiempinakin vuosina löytänyt, mutta nyt halusin kokeilla jotakin todella helppoa ja vaivatonta ja ostin Kicksissä käydessäni muutaman kevyesti päivettävän suihkepullossa olevan itseruskettavan mukaani. Harvoin käy niin, että onnistun testimielessä ostamaan jotakin todella loistavaa, mutta nyt niin kävi! Tässä kaksi loistavaa, takuuvarmasti helppoa tuotetta kevyeen päivetykseen.

Kicks Daily Gradual Tan Body Mist

Kicksin oman merkin suihkutettava asteittain itseruskettava antaa juuri täydellisen kevyen värin, joka on itselleni juuri tarpeeksi intensiivinen yhdellä suihkutuskerralla. Reippaan kokoinen pullo riittää pitkäksikin aikaa ja hintakin on todella kohdillaan. Muihin painepullossa oleviin suihkutettaviin, joita olen kokeillut, erona on se, suihke pysyy tasaisena myös silloin, kun pulloa pidetään sivuttain tai jopa ylösalaisin, mikä helpottaa suihkeen käyttöä huomattavasti. Sävy on myös luonnollinen ja suihke on helppo saada tasaisesti. Itse olen käyttänyt tätä samalla myös kasvoille, tosin kauneuden ammattilaisilla voisi olla tästä jotakin sanottavaa, miksi ei ehkä kannattaisi?


Viime vuonna sain pr-näytteenä samasta sarjasta asteittain päivettävän vaahdon, joka myös oli aivan huippu ja ostinkin sitä useamman putelin lisääkin. Tämä on kuitenin vielä astetta helpompi!

St. Tropez Self Tan Purity Mist

Tämän kevyen, vesimäisen kasvosuihkeen ostin myyjän suosituksesta samaan aikaan kuin tuon edellisen Kicksistä. Kevyt suihke on helppo suihkuttaa illalla kasvovoiteiden ja muiden jälkeen vielä iholle, jolloin aamulla voi herätä ihana hehku iholla. Itselläni kasvojen iholta rusketustuotteet hälvenevät nopeammin kuin vartalon iholla tehokkaampien putsareiden ansiosta, joten käytän tätä aina hieman täydentämään kasvoilta menetettyä väriä. Tällä saa myös aikaan tasaisen, kevyen, rajattoman värin ja extra-pisteitä se saa supermiellyttävästä tuoksusta, joka ei ole lainkaan itserusketusmainen.

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter