2 x ihana vaaleansininen neule

Vaaleansininen ja valkoinen ovat yleensä ehdottomia lempivärejäni kesäisin, mutta nyt vaaleansininen on saanut suosikin paikan myös talven pukeutumisessa! Se sopiikin ihanasti juuri ruskean ja beigen kaveriksi, jotka ovat olleet talven ykkössuosikkejani jo useamman vuoden. Monesti olen niihin yhdistänyt lähinnä valkoista ja mustaa, mutta vaaleansininen toi kivaa piristystä ja vaihtelua.

Ihastus vaaleansiniseen alkoikin, kun olin kuvaamassa Iso Omenan Moda Broncolle markkinointikuvia someen ja bongasin ihan täydellisen Gustavin kimalle-neuleen ( tuote saatu ) liikkeestä! Näin sen heti yhdessä ruskeiden nahkahousujeni kanssa ja niiden kanssa olenkin sitä pääosin käyttänyt. Tästä lähtikin sitten innostus yhdistää ruskean sävyjä ja lisätä talveksikin vaaleansinistä vaatekaappiin enemmänkin.

Viimeviikonlopun risteilyltämme ( kurkkaa juttu edellisestä postauksesta ) löysinkin Viking Gracen outletistä toisen megaihanan, huomattavasti arkisemman sinisen neuleen. Helma oli itseasiassa alkuun ehkä vähän hassun roikkuvan oloinen, mutta päätin silti ostaa neuleen, koska se oli jollain tapaa kuitenkin niin ihana! Se oli hyvä päätös, mutta yksi ärsyttävä juttu neuleessa on. Se tarttuu helposti joka ikiseen paikkaan kiinni ja saa aikaan ärsyttäviä lankapakoja. Kestävyytensä puolesta ei siis ehkä se paras hankinta. Neule on kuitenkin ollut käytössä helppoutensa takia farkkujen kaverina varmaan joka toinen päivä viimeviikolla!

Valokuvaajaksi joutui tällä kertaa ihana mieheni juuri tuolla Turun-reissullamme, kun jäimme yöksi sittenkin hotelliin, mutta aika hyvä kuvaaja vai mitä?

Mitäs sanotte vaaleansinisestä, yes or no?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter