3 reasons why I think cutting my hair was a great idea

Hetken aikaa sitten lyhensin hiukseni pitkästä long bobiksi kampaajani inspiroimana vaikka itse olinkin ajatellut kasvattavani hiuksistani entistä pidemmät, eikä lyhennys ollut edes käväissyt mielessäni! Skarpin näköinen pitkä polkka alkoi kuitenkin houkutella minua niin, että pian kampaamon lattialle tipahtikin viidentoista sentin pituinen pätkä hiuksistani ja kuten aiemmin jo fiilistelinkin, niin päätös oli niiiin hyvä! Mutta Miksi? Tässä kolme syytä!

A while agoI cut my long hair into a long bob even though cutting my hair hadn't even crossed my mind before and I was thinking to just let it grow really long! But I got the inspiration from my hairdresser when she suggested that the shorter style would suit me so a few weeks later I got about 15cm cut off my hair and as I have said before, it was a great decision! But why? Here are 3 reasons.

Helppous

It's easier

On varmasti sanomattakin selvää, että lyhyempi hius on helpompihoitoinen, mutta se on myös helpompi laittaa ja näyttää pienemmällä vaivalla siistimmällä. Siinä, missä kiedoin laiskuuttani pitkät latvani niskanutturalle, voin jättää lyhyemmän tukkani vain kammattuna auki ja yleisvaikutelma on huomattavasti siistimpi.

Shorter hair is of course easier to take care of in every way, but it's way more easy to style too! When I still had long hair and I was feeling lazy, I just tied it back on a low bun but the shorter hair I can leave open without looking like a mess in a bad way.

Se näyttää paksummalta ja terveemmältä

It looks thicker and healthier

Ja terveempi se varmasti onkin, kun huonokuntoiset latvat on napsittu pois, mutta lyhennyksen jälkeen olen saanut kommentteja hiusteni paksuudesta, mikä on aiemmin ollut täysin ennenkuulumatonta! Lyhyemmässä, kevyemmässä tukassa tuntuu myös volyymituotteet toimivan paremmin.

And I think it really is healthier after getting rid of those split ends, but after the cut I have had comments on my hair looking thicker and that's something I haven't heard before! The volume products work better on a shorter hair too!

Se ei kuitenkaan ole ihan lyhyt

It's still not that short

Tämä pituus ei kuitenkaan vielä ole niin kovin lyhyt ja saan sen näppärästi kiinnikin, kun niin haluan ja pystyn luoda pitkälti samoja tyylejä tähänkin tukkaan, kuin mitä aiemmin pystyin pidemmillä hiuksillani. Tosin lopputulos on kovin erinäköinen.

This length is still not that short and I still can tie it on a ponytail if I want and create the same styles as I did in the longer one. Of course the look is a bit different!

Oletko sinä suunnitellut hiustesi leikkaamista lyhyemmäksi?

Have you been planning to cut your hair?

<3: Pinja

Palvelu saatu / collaboration: Kampaaja Minna Puustinen - Boho Makeup & Hair

Kuvat / Photos: Camilla Bloom

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Helen
Helen,
Kyllä täälläkin on mietitty muutosta hiustyyliin, mutta minkälaista, en tiedä....
Long bob on kyllä kätevä ja kasvaahan ne hiukset! Sinulle näyttää sopivan oikein hyvin!
styleadore.net
pinjasblog
pinjasblog,
Kiitos! 😊 Se on kyllä aina etukäteen niin vaikea tietää, mikä sopii ja miten itse viihtyy uudessa tyylissä, mutta tämä on kyllä itsestänikin ollut minulle hyvä ratkaisu! 😊
nouw.com/pinjasblog
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
  • Nouw