3 x ihanat kesäkorvikset

*Kuvien korut saatu

Keväällä minuun iski pitkän tauon jälkeen aivan älytön korvis-hulluus ja osteskelin läjäpäin erilaisia korviksia. Ostokseni tein pääosin Etsystä tai instan kautta löytämiltäni käsityö-yrittäjiltä, sillä halusin joukosta erottuvia koruja, joiden takana on yrittäjä. Reiät minulla on ollut korvissa ihan pikkutytöstä asti ja lapsena minulla oli aina pienet nappikorvikset korvissa. Aikuisena korvisten käyttö on mennyt minulla aalloisa, välillä käytän korviksia päivittäin ja välillä taas en juuri lainkaan. Nykyään pidän myös entistä isommista korviksista, en mistään ihan valtavista, mutta ihan pienet korvikset eivät enää uppoa.

Yksi merkeistä, joiden valikoimasta tilasin muutamat korvikset ja kesään täydellisen meritähti-helmi-riipuksella varustetun siron kaulakorun, oli kotimainen Lovanju, jonka kanssa päädyimme tekemään sitten yhteustyötä ( jeee! ). Lovanjua kannattaa seurata instan puolella, sillä merkki julkaisee melko usein ihania uusia mallistoja, joissa on aina uniikkeja, massasta erottuvia koruja. Lovanjun verkkokauppaan pääset TÄSTÄ, mutta varoitus, verkkokauppa on aika koukuttava ja hinnatkaan eivät ole päätähuimaavia!

Rengas-korviksia käytin nuorempana todella paljon ja edelleen tunnen oloni todella kotoisaksi isoissa, pyöreissä korviksissa. Olin juuri etsinyt renkaita, joissa olisi koristeena helmiä, kun Lovanju julkaisi hoops-mallistonsa, joten nämä tuli ihan kuin tilauksesta. Isot helmi-korvikset ovatkin olleet käytössä selkeästi ahkerimmin, koska ne ovat tarpeeksi sirot myös arkeen.

Marmoripintaiset vakoiset, pienellä kimaltavalla yksityiskohdalla varustetut roikkuvat korvikset ovat saaneet ehkä eniten kehuja käytössä! Niissä olo on heti astetta naisellisempi ja korvikset ovat niin kevyet, että välillä unohtaa niiden edes roikkuvan korvissa!

Ja viimeisenä täydelliset kesäkorvikset, jotka tekee heti asusta astetta kesäisemmän! <3 Simpukkakoruja Lovanjulta löytyy useita erilaisia, mutta nämä turkoosit olivat sellaiset, joita katsoessa voin hetken kuvitella olevani jossain turkoosien vesien äärellä!

Mitkä näistä ovat sinun suosikkisi?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Aaron
,

You look great honey <3 puss

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter