3 x kesähuivi

Yhteistyössä Lasessor

Huivit ovat olleet ehdoton lempiasusteeni niin kauan kuin muistan ja kaapeistani löytyykin niin paljon huiveja, että mieheni on pistänyt minut inventoimaan niitä muutamaan otteeseen, kun ne ovat vieneet eteisesen hyllyiltä niin ison tilan. Ja eteisessähän on vain ne ns. ulkohuivit, muut löytyvät vaatekaapistani. Aiemmin olen tottunut vain heittämään huivin rennosti kaulaan ja monesti tykkään vain roikuttaa huivia kaulassa suorana, mutta nyt kun olen tehnyt hommia kotimaisen huivi-merkki Lasessorin kanssa enemmän, olen innostunut kokeilemaan muitakin tapoja käyttää ja sitoa huiveja.

Tässä kolme kesäistä huivityyliä, joista muutama on todellakin niin minua, eli huivi on vain rennosti heitetty kaulaan, mutta joukkoon mahtuu jotain uuttakin.

Pitkä silkkihuivi hiuksissa ja vyönä

Tässä heti jotakin uutta, josta innostuin, kun kuvasimme Lasessorin instastakin löytyvän live-videon huivin sidonnasta hiuksiin. Videolla sidoimme huivin rusetiksi mutta helpommalta aloiutukselta itselleni tuntui huivin sitominen hiuksiin pannaksi ja jättää loppupää rennosti auki hiusten sekaan. Rannalla kyllä uskaltauduin käyttämään muhkeaa rusettia samasta Adelle-silkkihuivista, kun halusin suojata päätäni auringolta. Näitä huivin hiuksiin sitomisia meinaan kyllä treenata vielä enemmänkin ja varsinkin kesäisin huivi hiuksissa on todella rento, mutta tyylikäs.

Pitkä huivi muuten toimii todella kivasti myös vyönä! Olen sitonut Adelle-huivin tuomaan vyötäröä esille niin leveämpien mekkojen kanssa kuin farkkujen lenkkeihinkin rennoksi vyöksi.

Keveä huivi, joka taipuu myös hartioille

Yleensä en yhtään ole printtikuosien ystävä, mutta keveään Theresa-huviin ihastuin ja se löytyykin tämän sinisen lisäksi minulta myös beigenä. Iso, mutta kevyt huivi on rento lisä kesä-asuun niin kaulaan kiedottuna, kuin hartioilla lämmittämässäkin. Tämä on ollut niin raikas vaaleansinisten lisäksi myös sinisten farkkujen ja valkoisen paidan kaverina.

Puuvilla-modaalista valmistettun huivin kuosi on toteutettu digiprinttauksella, joka kuluttaa vähemmän vettä, aikaa ja energiaa. Näin pystytään kontrolloimaan paremmin hukkamateriaalien syntymistä ja turhaa jätevettä.

Kesän must-have: Pellava

Pellavasta ja sen mahtavuudesta olenkin pauhannut tänä kesänä jo useaan otteeseen ja ihanien, keveiden ja hieman rouheiden pellava-lemppareiden joukkoon pyyhältää ehdottomasti myös pellavahuivi. Kevyt ja ilmava huivi on kesän vaihtelevissa säissä ihana, sillä se hengittää eikä hiosta. Lasessorin Paola-pellavahuivi löytyy kaapistani tämän ihanan vaaleansinisen lisäksi myös harmaana. Vaaleansininen on mielestäni niiiiin kaunis yhdistettynä valkoiseen, joten se menee loistavasti lähes kaikkien kesä-asujeni kanssa.

Lasessor on muuten avannut uuden verkkokaupan osoitteessa lasessorshop.com, jonka valikoimasta saatte koodilla PINJA 15% alennuksen kaikista tuotteista.

Minkälaisia kesähuiveja teillä on käytössä?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Life with Satu,
Onpa kauniita huiveja! Se on kyllä jännä, välillä huiviin jossa on kuviota ihastuu täysin ja pitää pidemmän aikaa vaikka ei muuten olisi mikään kuosihuivien ystävä. Itse rakastan huiveja ja pidän niitä liki joka päivä.
xlelamaa.blogspot.com/
pinjasblog
pinjasblog,
niinpä, jotkut kuosit on kyllä niin poikkeuksia 😍
nouw.com/pinjasblog
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter