3 x puhvihihat

Olen aina ajatellut, että puhvihihat ovat aivan hirveitä, näytän niissä ihan liian harteikkaalta enkä varmasti tule ikinä tällaisilla hihoilla varustettua vaatetta päälleni pukemaan. Tänäkesänä kuitenkin löysin ensin aivan ihanan mekon ja sen jälkeen muutaman topin puhvihihoilla varustettuina, jotka tuntuivatkin aivan omalta jutultani! Jostain syystä olo ei niissä ollutkaan kuin painonnostajalla tai kahdeksankytluvulta karanneella.

Valkoinen, väljä kesämekko oli itseasiassa ollutkin jo jonkin aikaa ostoslistalla, kun viimevuonna löysin hieman samantyylisen mustana, niin ikään H&M:stä, mutta kaipailin kesäksi kuitenkin vaaleampaa sävyä. Tuon viimekesäisen mekon voit kurkata TÄSTÄ aiemmasta postauksestani. Se kuitenkin lähti kirppiskassini mukana alkukesästä kirpparille, koska se oli kuitenkin juuri ärsyttävän verran lyhyempi, missä tunnen oloni mukavaksi. Tähän valkoiseen mekkoon muuten ihastuin ennenkuin edes tajusin siinä olevan näin muhkeat hihat :D

Valkoisen, lyhyen, hieman maltillisimmilla puhvihihoilla varustetun topin taas bongasin apteekkireissulla vastapäisen Kappahlin ikkunasta oli ihan pakko pistäytyä sovittamassa sitä. Tämä oli ihan mielettömän ihana ja sopi mielestäni juuri täydellisesti noiden Kappahlilta aiemmin keväällä saatuihin rentoihin farkkuihin! Vähän mietin kuitenkin, onko toppi omaan makuuni kuitenkin liian napapaita, mutta korkeavyötäröisen alaosan kanssa se kuitenkin pysyy sen pituisena, ettei napa vilku kokoajan.

Tämän kanssa olen käyttänyt Skimsiltä tilaamaani bandeauta, jolloin olkaimien näkymistäkään ei tarvitse miettiä. Bandeaut on yleensä olleet yksi tosi hankalista hankinnoista, sillä harva niistä oikeasti pysyy kunnolla päällä, mutta nämä Skimsin tuntuu pysyvän päällä tosi hyvin! Löysin nämä itseasiassa juuri googlaamalla the best bandeau tops ja parit arvostelupostaukset luettuani pistin pari kappaletta näitä tilaukseen. Kokotaulukon mukaan olisi pitänyt valita kooksi xs, mutta jääräpäänä tilasin sitten xs:n lisäksi myös s-koon, koska en uskonut millään tuon pienemmän olevan sopiva minulle. Se oli kyllä sittenkin hyvä, mutta ei tuo isompikaan koko huono ollut, joten molemmat jäi käyttöön.

Koska sovituskoppiin en koskaan osaa mennä vain yhden vaatteen kanssa, nappasin samalla mukaani violetin, kukkakuvioisen topin, joka ei ollut yhtään omaa tyyliäni ja kaiken lisäksi inhoan violettiä, mutta paidan päälleni vetäistyäni ihastuinkin siihen ihan täysin ja se on ollut päälläni harvase päivä! Välillä siis kannattaa kokeilla jotakin, minkä ei ehkä ole juuri sitä omaa, tuttua ja turvallista tyyliä ja mukaan saattaakiin tarttua uusi lemppari. Oma kaappini sisältö, kun yleensä koostuu juuri valkoisesta ja farkun sävyistä ja päädyn aina ostamaan sellaisia vaatteita, jollaisia lähes samanlaisia kaapistani löytyy jo vaikka kuinka monta. Violetista ei edelleenkään tule uutta suosikkiväriäni, mutta pieni vaihtelu virkistaa kuitenkin aina.

Löytyykö teidän kaapeista puhvihihoja vai kierrättekö tämän trendin kaukaa? :D

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Aaron
,

Lovely pictures honey, you look great <3 puss

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter