4 tapaa stailata iso silkkihuivi

Postauksen huivi saatu Lasessorilta

Kevät ja kesä tuovat tullessaan ihan uusia tapoja käyttää huiveja! Enää niitä ei niinkään käytetä pysytelläkseen lämpimänä vaan nyt ne toimivat kauniina, monipuolisina asusteina, joilla saa yksinkertaiseenkin asuun lisää eloa. Useana keväänä suosikkihuivini ovat olleet muhkeita pellavahuiveja ja ne tulevat tänäkin vuonna olemaan varmasti kovassa käytössä, mutta tänä keväänä yritän käyttää enemmän myös silkkihuiveja. Sain erään kuvaustehtävän myötä haasteekseni stailata Lasessorin ison Jasmine-silkkihuivin muutamalla eri tavalla ja nyt samalla ajattelin näyttää teillekin nämä kolme omaa suosikkitapaani käyttää isoa, neliönmallista huivia.

Rusetiksi laukkuun

Laukun kahvoihin sidottuna olen paljon aiemminkin käyttänyt pienempiä silkkihuiveja, mutta isompaan kesäkassiin saa sidottua myös isomman huivin näyttäväksi koristeeksi. Huivi kannattaa solmia laukkuun rusetiksi, jolloin sen päät eivät laahaa maassa. Tällä saat yksinkertaiseen laukkuunkin ihan uutta ilmettä.

Rentona vyönä

Värikäs, tarpeeksi suuri silkkihuivi toimii myös rennon kesäisenä vyönä housuille tai hameelle. Huivi toimii kivasti myös vaikka löysemmän mekon kanssa vyötärölle sidottuna, jolloin mekkoon tulee lisää muotoa ja kaunis yksityiskohta. Sido huivi pienelle ruetille tai jätä päät rennosti roikkumaan.

Elegantisti kaulaan sidottuna

Tämä on ihan oma suosikkini, sillä tällä tyylillä huivin kuvio tulee entistä paremmin esille, se tuo tylsäänkin asuun heti jotakin pientä piristystä, mutta tyyli on kuitenkin tarpeeksi rento. Solmi huivi yksinkertaiseselle solmulle ja jätä sen päät rennosti auki.

Rusetiksi kaulaan

Jos haluat viedä edellisen tyylin vielä hieman pidemmälle, solmi huivi söpöksi silkkirusetiksi kaulaan! Tämä on mielestäni todella kivan näköinen juuri lyhythihaisen neuleen kanssa varsinkin, jos se on vielä yhdistettynä naiselliseen hameeseen tai leveälahkeisiin, laskeutuviin housuihin.

Tällainen iso huivi tarjoaa paljon mahollisuuksia myös esimerkiksi hiuksiin kietomiselle, mutta jostain syystä itse en ikinä onnistu näissä staileissa, joten kaikki vinkit näihin ovat tervetulleita! Ja muistattehan muuten, että koodilla PINJA saatte aina lasessorin verkkokaupasta 15% alen! :)

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter