5 tuotetta kasvomaskin aiheuttamiin iho-ongelmiin

Saadut tuotteet merkattu*

Siitä lähtien, kun maskisuositus julkisissa kulkuvälineissä tuli voimaan, olen kiltisti käyttänyt maskia joka päivä metrolla kulkiessani. Aluksi käytössä oli kertakäyttömaski, jonka kanssa olo oli ihan kuin olisi laittanut vaipan naamaan. Olin kuitenkin tilaillut muutamia kestomaskeja ja kun ne saapuivat, niin siirryin kokonaan niihin.

Alkuun maskit tuntuivat todella epämukavilta, mutta varmaankin ekana maskipäivänäni töistä kotiinpäin tullessani viereeni ja vastapäätäni metrossa istui humalainen pariskunta joka haisi todella voimakkaasti ja kaiken kukkuraksi mies vielä avasi oluen ja röyhtäili, olin tyytyväinen, että minulla oli kasvoilla maski, joka blokkasi pois nuo epämiellyttävät hajut suurilta osin!

Kasvomaskit ovat kuitenkin tuoneet mukanaan inhottavia iho-oireita! Ihoni on muutenkin akneen taipuva ja kovalla hoidolla olen viimevuosina saanut sen pidettyä kurissa. Nyt kuitenkin maski-alueelle kasvoilla on ilmestynyt ikäviä näppyjä ja olenkin joutunut miettimään ihonhoitorutiiniani uudelleen.

Weleda Blemished Skin-sarja

Tiedote Weledan uudesta Blemished Skin-sarjasta kilahti sähköpostiini juuri oikeaan aikaan, kun aloin tuskailla maskien aiheuttamien iho-ongelmieni kanssa.

Suurena luonnonkosmetiikan kuluttajana Weleda oli entuudestaan tuttu merkki, jolta vuosien varrella olen löytänyt monta loistavaa tuotetta, joten tilasin sarjan testiin.

Sarja sisältää geelipuhdistusaineen*, paikallisesti käytettävän tehotuotteen* sekä mattapinnan jättävän kasvovoiteen*. Sarjan tuotteet ehkäisevät näppylöitä, rauhoittavat hormonaalisia iho-oireita ja hillitsevät ihon rasvoittumista ihoa kuivattamatta antibakteerisen pajunkuoriuutteen avulla.

Sarjan tuotteissa on melko voimakas tuoksu, joka tulee kamomillasta, laventelista sekä piparmintusta, mutta iholle tuotteet levittäessä tuoksu kuitenkin hälvenee hennoksi.

Blemished Skin-sarjan tuotteet ovat toimineet loistavasti omiin iho-ongelmiini. Näpyt eivät punoita eivätkä ne tunnu olevan niin pinnalla kuin ennen sarjaan siirtymistä. Näpyt myös tuntuvat kuivuvan nopeasti pois.

Alkuun jännitin, kuivuuko ihoni tuotteita käyttäessa, sillä olen tottunut todella kosteuttaviin tuotteisiin, mutta ei niin paljon kuin olin pelännyt. Kasvovoiteen lisänä olen muutamina iltoina laittanut pohjalle öljyä kun olen vedellyt ihoani Gua Sha-lastalla ja se on auttanut pieneen kuivumiseen. Muutenkin tuosta Gua Shasta on tuntunut olevan hyötyä taistelussa näppyjä vastaan, sillä se on pistänyt iholla veren kiertämään tehokkaasti.

S.O.S. Spot Treatmentia olen laittanut iholle vain iltaisin ja se on rauhoittanut näppyjä yön aikana entisestään.

Bare Minerals Claymates-kasvonaamio

Ekojen näppyjen ilmetessä ryntäsin heti lähimpään Kicksiin ja kysyin, mikä on tehokkain kasvonaamio ongelmaani ja myyjä kävelytti minut suoraan Bare Mineralsin Claymates-tuplanaamio-purnukoiden luokse ja kertoi niiden olevan ehdottomasti paras vaihtoehto minulle. Selvä! Ostin purnukan naamiota itselleni ja olen nyt käyttänyt sitä kahdesti viikossa.

Naamio koostuu kahdesta erityyppisestä tuotteesta. Tehokkaammasta, pahimmille ongelma-alueille tarkoitetusta naamiosta sekä kevyemmästä, kosteuttavammasta naamiosta alueille, jotka eivät tarvitse niin tehokasta hoitoa.

Naamiosta on ollut selkeästi apua ihooni, ja hyvä niin, koska mielestäni se oli kalliimman puoleinen.

Olivia Klein Deep Peel-kuorintajauhe

Keväällä Kotimaisen luonnonkosmetiikan verkkokaupasta Kajo Shopista saamani Olivia Kleinin Deep Peel-kuorintajauhe* on päässyt nyt entistä aktiivisemmin käyttöön. Tämä on ollut jo aiemminkin yksi pitkä-aikaisista lempparituotteistani, mutta nyt sen teho on todella tullut todistettua taas tositoimissa! Se tasoittaa ja rauhoittaa ihoa ärsyttämättä ja se menee huomaamattomasti muun ihonhoitorutiinin mukana. Nyt olenkin sekoittanut jauhetta tuohon Weledan putsariin about joka kolmas päivä.

Jos edellinen tuote oli kallis, niin tässä taas hinta on muistaakseni kympin luokkaa ja tämä kyllä taas ylittää mielestäni laadullaan tuon hinnan moninkertaisesti ja pikkuputelista riittää jauhetta pitkäksi aikaa!

Joudutteko te käyttämään kasvomaskeja päivittäin?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jenni S. Big mamas home ,
Kiitos tästä Pinja! Minulla, jolla on yleensä äärimmäisen hyvä iho, on tullut myös ongelmia maskien käytöstä. Minä toki käytän maskeja ison osan päivästä hoitotyössä.
www.bigmamashome.com
pinjasblog
pinjasblog,
Onpa harmi, joo noi maskit kyllä tekevät iholle huonoa :/ Toivottavasti noista on hyötyä myös sulle! <3
nouw.com/pinjasblog
Noora,

Itselläni on viime vuodet ollut epäpuhtauksiin taipuvainen iho - erityisiä ongelma alueita ovat olleet leuka ja kulmien väli, joihin tulee useita kipeitä patteja viikottain... Nyt uusin ihonhoitorutiinini täydellisesti (tai no, ne olivat pitkään lähes olemattomat), kun aloin käyttää edustamani Ringanan vastuullisesti tuotettua luonnonkosmetiikkaa. Olen oikeasti todella yllättynyt kuinka nopeasti uusi rutiini on auttanut - ero on jo vajaan parin viikon jälkeen huomattava eikä yhtään uutta näppylää ole tullut. Erityisesti Ringanan ADDS Repair-tipat ovat olleet suuri apu ongelmakohtiin. Tuo Weledan uusi sarja kuulostaa myös mielenkiintoiselta - olen pitänyt heidän tuotteistaan erityisesti vauvojen herkälle iholle.


-Noora

https://wonderworldofnoora.com/ringana-luonnonkosmetiikka/

wonderworldofnoora.com/ringana-luonnonkosm
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter