50€ foundation vs. 10€ foundation

Loppuvuodesta Tukholmassa piipahtaessani olin suunnitellut nappaavani sieltä mukaani The Ordinaryn peittävämmän meikkivoiteen, sillä tuon tuoreen suosikkimerkkini muut tuotteet olivat olleet aivan huikeita ja vielä todella edullisella hinnalla varustettuja, joten tästäkin minulla oli kovat odotukset ja hinta tosiaan oli vain kympin luokkaa. Sävyjä kuitenkin oli vaikka muille jakaa, joten päädyin NK:lla myyjän meikkipenkkiin ja löysin juuri täydellisen sävyn itselleni. Löysin sitten siinä samalla vähän muutakin! :D

Laivalta mukaani tässä meikkihuumassa tarttui puolestaan Chanelin viidenkympin meikkivoide Le Teint Ultra, joka myös lupasi peittävän, mutta kevyen lopputuloksen ja päätinkin, että nythän olisi oiva hetki testata, miten tuo neljänkympin hinta-ero näkyy käytännössä. Toki heti tähän perään sanon, että kaikissa hintaluokissa löytyy varmasti niitä huipputuotteita ja niitä aivan surkeita tuotteita tai sitten vain juuri eri ihotyypille tai tarpeeseen tarkoitettuja, kuin mitä itse haet.

We had a little family vacation in Stockholm a while ago and I had planned to go to the department store NK to buy myself some full coverage foundation from my new favourite brand The Ordinary. I had really high hopes on this one because almost all of their products I had tried were super good and super affordable. This foundation had so many shades that it was quite easy to find just the right one and the helpful sales lady helped me find so much other products too! :D

When we returned home, I found an other foundation from the ship, it was Le Teint Ultra, a full coverage foundation from Chanel so I thought that this would be a good chance to really see if the difference really is that big between the cheap and the expensive one. Of course in every price category there are great products and not so great products and there are products that suit you and the ones that don't but here are my thoughts on these two.

Aloitin testailuni tietenkin kalliimmasta, sillä onhan se nyt pientä luksusta ottaa harmaana aamuna tyylikäs, laadukkuutta huokuva Chanelin meikkivoideputeli esiin ja vamistautua uuteen päivään. Le Teint Ultra onkin paljastunut loistavaksi tuotteeksi, se on peittävä, mutta silti todella ohut ja sulautuu ihoon näyttäen todella luonnolliselta ja pienellä määrällä pärjää pitkälle. Sanoisin sen siis olevan hintansa väärti.

I of course started my test from the more expensive one because it's just so much nicer to start your day with little bit of luxury. Le Teint Ultra has turned out to be a great product! It really has a great coverage but it's still very lightweight giving you a very natural look and a little goes a long way so I would say it's really worth it's price.

No, miten kävi sitten superedullisen ennakkosuosikin kanssa? Vaikka pullo itsessään ei ole kovin kummoinen, sillä The Ordinaryn tyyli on tunnetustikin hyvin pelkistetty, itse tuote on aivan loistava. Se antaa todella hyvän peittävyyden, mutta ei ole koostumukseltaan aivan niin ohut ja ihoon sulautuva, kuin tuo Chanel. Lopputulos on kuitenkin luonnollinen ja kympin meikkivoiteeksi hinta-laatu-suhde tässä on enemmän, kuin kohdillaan.

So, how was the ten euro The ordinary then? The bottle of course is not even near as luxurious as Chanel's but the product itself turned out to be great! It gives really good coverage and natural finish but it's a little bit heavier as the Chanel one. If you think how affordable it is, it's really worth that, and could cost even more!

Sanoisinkin siis, että molemmat ovat varmasti oman hintaluokkansa huippuja. Jos rahalla ei ole väliä, valitsisin ehdottomasti Chanelin, mutta ero näiden kahden välillä ei kuitenkaan ole niin iso, että suosittelisin sinua pistämään viimeisen viisikymppisesi meikkivoiteeseen. Jos siis kaipaat loistavaa ja edullista, The Ordinary on varmasti luokkansa paras! Aloin tässä itseasiassa juuri pohtia, että löytyyköhän markkinoilta edes toista näin edullista meikkivoidetta?

I would say that both of these must be great in their own price group, and if money is not a problem for you, I would definitely recommend the Chanel one, but if you want a great product that is super affordable, go for The Ordinary. I was actually just thinking that is there even any other foundation this affordable?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
 • Instagram
 • Facebook
 • Pinterest
 • Nouw

I finally got my camera back!

"Klik!" ja kamera jää jumiin! Siis aivan täysin jumiin! Ja vielä kesken kuvaamisen. Jokainen bloggaaja voi varmasti samaistua siihen kauhun tunteeseen, kun tajuaa kameran sanovan sopimuksensa yllättäen irti. Ja rakas Canonini oli vain vuoden vanha, joten en ollut aivan odottanut tätä. Puhelimen hajotessa huollot ovat sujuneet aina niin mutkattomasti, että ajattelin tämänkin huollon sujuvan, mutta ei, ei lähellekkään. Puhelimia nyt varmasti ostetaan ja huolletaan määrällisesti niin paljon enemmän, kuin kameroita, että huoltopaikkojakin on enemmän ja huollot sujuvat nopsemmin, mutta en olisi ihan odottanut tämän huollon kestävän neljää viikkoa!

"Click" said my camera and got stuck, like totally stuck when I was taking photos! You other bloggers can probably imagine my panic when that happened! I was so surprised when my 1-year-old Canon just suddenly stopped working, but I thought that it would be quick to fix, but no, it took almost four weeks!

Onneksi kamerassa oli vielä takuuta jäljellä, joten korjaus meni takuun piikkiin, mutta se piti lähettää Saksaan saakka merkin omaan huoltoon, eikä varakameroita ollut tarjolla. Olisin mielelläni maksanut vaikka jonkin viikkovuokran kameran lainasta, mutta lainakameroita ei näyttänyt löytyvän mistään. Koska huollon kerrottiin kestävän kaksi viikkoa ja meille kerrottiin, että jos viemme kameran suoraan huoltofirmaan, se voisi sujua vielä nopsemmin, soittelin tuon kahden viikon jälkeen muutamasti viikossa kyselläkseni kamerani tilannetta, kuin mikäkin häirikkö, mutta se ei tuntunut millään olevan valmis, ennenkuin selvisi, että se olikin odotellut hyllyssä valmiina jo viikon verran, mutta mitään ilmoitusta meille ei ollut siitä tullut ja soitellessani sen perään heillä oli koneellakin näkynyt väärä tieto korjauksen keskeneräisyydestä. Mutta onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin, kamera toimii taas! Taidankin alkaa selailla Zadaata, jos löytäisin sieltä hyvään hintaan varalle jonkin kameran, jos näin käy vielä uudelleen!

Luckily fixing my camera was still covered by the warranty, but they had to send it all the way to Germany to get it done and there was no cameras that I could have borrowed while my own one was on it's little vacation on the other side of Europe. I would have been happy to pay a little something to have an other camera while my own was being fixed. But maybe I will have to start looking for a back up camera with a good price from Zadaa.

Mutta tosiaan, täällä ollaan taas ja luvassa on vinkkiä, miten saada korkkareista mukavammat, syksyn lempivaatteita ja herkkujen reseptejä muun muassa!

But anyway, I'm back in business and there will be some high heel tips, favourite fall pieces and some yummy recipes !

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

 • Instagram
 • Facebook
 • Pinterest
 • Nouw

Weekly Favourites -Fayne säkkituoli

"Mamma, mene pois Axelin sohvalta!" komentaa pieni tyyppi ja vetää minua kädestä ylös säkkituolista, johon olin juuri parkkeerannut itseni niin mukavasti. Sitten hän osoittaa minulle olkkarin sohvaa ja ohjeistaa minut raahaamaan peppuni sinne ja hyppää itse säkkituoliin köllöttelemään.

"Mamma, get up from Axel's sofa!" says the little dude and pulls me up from this beanbag that I just had sat on so comfortably. Then he tells me to move my butt to our living room couch and he takes my place on the beanbag.

Bongasin tämän Faynen supertyylikkään säkkituolin jonkin aikaa sitten Mini DeLuxen instagramista ja palasin monena päivänä ihailemaan sitä. Miten säkkituoli voikaan näyttää niiin hyvältä! Olin jo jonkin aikaan miettinyt pienikokoiseen lastenhuoneeseemme jotakin nojatuoli- tai sohvaratkaisua, joka ei veisi kovin paljon tilaa ja joka olisi helposti liikuteltavissa ja jota voisi käyttää niin pikkuiset kuin me isommatkin ja tämä sopi tarkoitukseeni ja tyyliimme paremmin kuin hyvin.

I spotted this cool Fayne- beanbag from Mini DeLuxe's instagram page a while ago and I ended up going back every day to look at it. I mean, how can a beanbag look this good! I had been looking for some kind of cozy little sofa or chair thing to our small kids' room, and it had to be something that would be lightweight and easy to move and this was just it! Plus it suited our style perfectly.

Tuolin kotiutumisen ensipäivinä Axel raahailin tuolia mukanaan huoneesta toiseen ja keksi, että sen päällä seisoen hän pystyisi katsella autoja ikkunasta ja kerrankin en ollut kieltämässä heti kiipeilyä, koska se näytti melko vakaalta puuhalta. Nykyään päiväkodista kotiin tullessaan hän nappaakin jonkin autokokoelmastaan käteensä, rötkähtää tuoliin relaamaan ja ajelee sen selkänojaa pitkin autolla. Tuolin tupsu muuten on nerokas: se on nepparilla kiinnitetty ja sitä voi vaihdella, jos kaipaa välillä vähän muutosta, eikä tarvitse stressata, repäiseekö pikkukaveri sen irti.

The first days after the beanbag arrived to our home Axel carried it around the house and then he found that it was a perfect thing to climb on so he could see out the window and watch the cars and busses drive by. For the first time I wasn't even going to stop him because it looked quite safe. Now, everyday when he comes home from daycare he selects a car from his collection, sits comfortably on his beanbag and drives it up and down the backrest of the chair. The pompom, by the way is attached with a snap so you don't need to worry too much if your child manages to rip it off and you can also change the look of the chair by changing the pompom.

Vaikka Axel olikin alussa supertarkka, kuka tuolissa sai milloinkin istua, olemme me aikuisetkin saaneet hyödyntää sitä mukavana köllöttelypaikkana, kun hengailemme lastenhuoneessa leikkimässä tai välillä vain katselemassa kun nuo kaksi ihanaa pikkutyyppiä leikkivät yhdessä.

Even thought Axel was very strict about who can sit on the beanbag at first, he has let mom and dad relax on it and watch the cuties play in their room.

Tämä säkkituoli on ehdottomasti siistein juttu koko lastenhuoneessamme! Jos tälläinen sopisi myös teille, niin sain Mini DeLuxelta teille alekoodin PINJAANDTHEBOYS, jolla saatte -20% TÄÄLTÄ la 21.4.2018 saakka!

This beanbag really is the coolest thing in our kids' room! If you think it could be great for yours too, I got a discount code PINJAANDTHEBOYS so you can get it for -20% from HERE until 21.4.2018!

<3: Pinja

Säkkituoli saatu Mini DeLuxelta

Tykkää-merkinnät

Kommentit

 • Instagram
 • Facebook
 • Pinterest
 • Nouw