A winter outfit that will keep you warm + something that made me really happy!

Sisältää saatuja tuotteita

Blogissa on ollut nyt viikon hiljaisuus ihan siitä syystä, että olen ollut aivan puhki! Siis niin väsynyt, että olen painellut nukkumaan samaan aikaan kuin lapset ja keskittynyt pitämään huolta hyvinvoinnistani. Okei, olen kyllä herännyt arkiaamuisin salille jo aamuviideltä, mutta se on kyllä antanut niin paljon enemmän, kuin se on ottanut. Kaamosajan pimeys kuitenkin tekee aivan älyttömän väsyneeksi, sillä työviikon aikana harvoin edes näkee päivänvaloa auringonpaisteesta puhumattakaan. Mutta onneksi viikonloppu toi tullessaan aivan mielettömän kauniin sään, joka latasi akkuni takaisin sille tasolle, mitä ne olivat ennen näitä harmaita, pimeitä päiviä! Ja mikä vaikutus sillä voikaan olla!

includes gifted items

My blog has been really silent for a week now and that's simply because I have been so crazy tired! I have gone to bed at the same time as my kids and focused on my wellbeing. Ok, I have been waking up at 5 am every day from Monday to Friday to go to the gym, but that has given me so much more energy so it's definitely worth it. This dark time of the year really sucks all the energy out of me and I feel like I rarely even see the daylight not to mention sunlight. So I was extra happy when the weekend came with the most beautiful sunny but snowy days! And that makes such a huge difference on the mood.

Hyödynsinkin viikonlopun piristävän sään niin täysillä kuin vain pystyin ja annoin auringon ladata akkuni. Ehkä pitääkin alkaa varata aina pimeälle talviajalle jokin aurinkoloma niin saisi takuuvarman latauksen. Nyt kuitenkin upea luminen talvisääkin riitti, kunhan päälle puki tarpeeksi vaatetta. Voglialta saatu teddytakki on ollut viimeakoina luottotakkini varsinkin city-käyttöön ja se on aivan mielettömän lämmin ja tuntuu kirjaimellisesti nallekarhun halaukselta päällä.

Myös Lasessorilta saatu harmaa söpö tupsupipo on ollut käytössäni ahkerasti, välillä lämmittämässä päätä ja toisinaan taas vain pelastamassa laiskaa hiustenlaittopäivääni. Tuo huivikin muuten on Lasessorilta ja vähän jännitin, kutiseeko se aivan hirveästi kun on täyttä villaa ja pystynkö käyttämään sitä, mutta se on osoittautunut myös ihan huipuksi joka-asun huiviksi eikö ole lainkaan karhea.

I just enjoyed the beautifully sunny weather whole weekend and charged my batteries! I was thinking that maybe I just should start booking some nice beach holiday for this dark season every year to boost my wellbeing. But this weekend the sunny and snowy Finland was enough, but of course it required some warm clothes. This teddy coat I got a while ago from Voglia, has become one of my favourites lately because it's perfect style for the city but also comfortable and so warm!

The cute grey beanie from Lasessor has also been something that keeps my head warm and saves me on my lazy hair days and the grey wool scarf is so soft that it almost feels like cashmere.

Lauantaina nautin ihanasta säästä kaupunkimaisemissa, mutta sunnuntaina tein jotain, mikä sai läheiseni kysymään onko kaikki ihan hyvin. Kävin nimittäin kävelyllä Nuuksiossa poikani tarhakaverin ja tämän äidin kanssa. En siis kovin hyvin viihdy metsässä ja pelkään kaikkia eläimiä! Ihan oikeasti. Mutta Nuuksio oli kaunis, sää upea ja seura hyvää.

On Saturday I enjoyed the weather in the city but on Sunday I did something that made my friends and family ask me if everything was ok. I went to Nuuksio National Park to have a walk with my older son, his friend from play school and his mother. I'm really not a forest person and I'm really scared of all the animals. Seriously. Plus I love having a lot of people around me. But Nuuksio was beautiful, the weather was sunny and the company was great.

The stay warm winter outfit

Takki / Coat: Voglia ( saatu / gifted )

Pipo, hanskat ja huivi / The beanie, mittens and scarf: Lasessor ( saatu / gifted )

Housut / Pants: Andiata

Laukku / Bag: Louis Vuitton - Favorite

Aurinkolasit / Sunnies: Karl Lagerfeld ( saatu / gifted )

Kengät / Shoes: Pier One

Nyt viikonlopun aurinkotankkauksen jäljiltä olo on pirteämpi, mutta ottaisin mielelläni vastaan kaikki vinkit, kuinka jaksaa virkeänä pimeän talvikauden läpi!

After enjoying the weather last weekend I feel way more energetic, but all tips on how to survive the dark Finnish winter would be more than welcome!

<3:Pinja

Photos: Iida Kulhua

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Aivan ihana auringonpaiste näissä kuvissa ja niin kiva asukin! <3
www.stoori.fi/mahdollisesti-ehka/
pinjasblog
pinjasblog,
Kiitos! 😍 Tuo auringonpaiste oli kyllä niin upea!
nouw.com/pinjasblog
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter