Aina raikas valkoinen ja beige - esittelyssä kotimainen a la Louko

Yhteistyössä a la Louko

Valkoisen ja beigen yhdistelmä on ehdottomasti tämän kesän suosikkini! Päätin sen muutama viikko sitten käytyäni tutustumassa kotimaisen ajattoman tyylikkäitä vaatteita suunnittelevan a la Loukon valikoimaan ja vedettyä päälleni täydellisen beigen Emma-huivikauluspaidan valkoisten farkkujeni kaveriksi. Mielestäni yhdistelmä on niin raikas, mutta silti pehmeä eikä liian valju.

Beigeissä kuitenkin on ihan hirveästi eroja! Itselleni liian keltaiset sävyt eivät käy lainkaan ja jotkut sävyistä taas ovat niin lähellä ihoni sävyä, että se ei ole eduksi niin itselleni kuin vaatteellekaan. Emma-huiviksuluspaidassa väri oli todella kohdillaan ja muistutti juuri täydellistä maitokahvin sävyä.

Emma-paita on kauniisti laskeutuvaa viskoosia ja siinä on irroitettava huivikaulus, mikä tekee paidasta todella monikäyttöisen. Itse tykkään aina laittaa paidan vähintään edestä housujen sisään tekemään vyötäröstä hieman kapeamman näköisen, ja niin olen tätäkin paitaa käyttänyt. A la Loukon omistaja ja suunnittelija, Satu näytti minulle showroomilla käydessäni muutamia erilaisia tapoja solmia kaulus ja omaksi suosikikseni osoittautui kuvissa näkyvä rento kietaisu.

Merkin showroomille Helsingin Oulunkylään on mahdollista varata oma shoppailuilta joko työporukalle tai oma aika rauhalliselle ostoshetkelle. Kun saat kiireettömästi sovitella vaatteita teet varmasti löytöjä, joille tulee käyttöäkin. Sadun neuvoilla saat koottua lisäksi monikäyttöisiä asukokonaisuuksia helposti ja vältyt huti-ostoksilta. Satu myös kertoi suunnittelevansa mallistonsa aina niin, että myös menneiden kausien tuotteet on helposti yhdisteltävissä uutuuksiin, joten et aina välttämättä tarvitse kokonaan uutta asua vaan yksi tai kaksi uutta tuotetta riittää.

Jos et kuitenkaan pääse Helsinkiin, saat ostettua merkin tuotteita myös Stockan verkkokaupasta!

Beigestä puheen ollen kaappini sai ihanan lisäyksen pellavaisesta Senni-hameesta tietenkin beigenä. Tämä hame oli itseasiassa juuri se juttu, minkä instagramissa nähtyäni alunperin merkkiin ihastuin. Hameessa on täydellisesti rypyttyvä vyötärö kauniilla naru-yksityiskohdalla varustettuna ja taskut tekevät siitä astetta rennomman kesähameen. Yhdistin hameen vajaamittaisilla hihoilla varustettuun keveään viskoosiseen Ester-paitaan, tietenkin valkoisena.

Mitä te pidätte näistä yhdistelmistä?

Nuo ihanat piirrokset merkin sivuilla ja materiaaleissa ovat muuten suunnittelijan äidin käsialaa ja mielestä niin upeita!

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter