All you need is Flex Hairspray by Living Proof

Mitä luulet, pärjäisitkö vain yhdellä muotoilutuotteella? Se voi olla melkoinen haaste, mutta jos uskallat lähteä yrittämään, niin suosittelen valitsemaan Living Proofin Flex Hairsprayn*, sillä se on todellinen multitasking-tuote!

What do you think, would you manage to style your hair with just one product? Might sound quite challenging, but if you are going to try, I recommend you to start with Living Proof Flex Hairspray*, my favourite multitasker.

Tätä keskitason pidon antavaa tuotetta voit käyttää niin kuivien, kuin kosteidenkin hiusten muotoiluun ja se antaa joustavan, luonnollisen lopputuloksen. Huippujuttu on se, että siinä on vielä lämpösuojakin, joten se on ollut oma lempparini suoristusraudan alle, kun kiharran hiuksiani. Ja kun hiukset on kiharrettu, suihkautan sprayta vielä viimeistelläkseni kiharat ja kiinnitän sillä villinä sojottavat pikkuhiukset. Mitäs muuta sitä sitten tarvitsisikaan? No ei juuri mitään, kuivashampoota lukuunottamatta, joten tällä kyllä pötkii pitkälle!

This medium hold spray works on styling dry or damp hair creating natural, flexible finish. And a great thing about it is that it also has heath protection up to 210c and it has become my total favourite to use when I curl by hair with hair straightener. When the curls are done, I just use the same spray to set them and tame the little fly away hair. What else would I need for styling? Not much, just dry shampoo in some point maybe but this really goes a long way!

Kuinka montaa eri tuotetta sinä käytät päivittäin hiustesi mutoiluun?

How many different products do you use in your daily hair styling?

<3: Pinja

*Pr-näyte /Pr Sample

Photos: Camilla Bloom

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • Nouw