Anopin saappaat

Anoppini on yksi suurimmista shoppailijoista, jonka tunnen! Hänen vaate- ja kenkävalikoimansa peittoaa omani ihan mennen tullen ja hän on aina valmiina lähtemään ostoksille.

Onnekseni jaamme saman kengänkoon ja aina välillä olenkin saanut itselleni anopiltani käyttämättömäksi jääneitä kenkäpareja. Shoppailuintonsa lisäksi hänellä on myös hyvä maku!

Jonkin aikaa sitten hän sattui lukemaan blogistani neulemekostani, jonka kaveriksi kaipailin ylipolven saappaita ja seuraavan kerran nähdessämme hän toi minulle ihan megaihanat ruskeat ylipolvensaappaat, joita olin jo aiemmin hänen kaapissaan kuolannut. Hänellä ne oli jäänyt käyttämättömiksi jostain syystä, mutta minulla on niille ihan varmasti käyttöä.

Saappaissa on käännettävä, ihanan pehmeä karvavuori, jonka voi kääntää halutessaan esille. Ihan yli polven nämä saappaat eivät minulla yllä, olen sen verran pitkä, että ylipolviensaappaista yllättävän moni jää alle polven. Saappaiden pitäisikin olla ihan selkeästi yli polven, jotta ne olisivat ylipolven saappaat minulle.

Sellaiset himpun verran korkeavartisemmat saappaat jäävätkin siis vielä ostoslistalle, ehkä mustina, mokkapintaisina! Viimevuosina olen kuljeskellut talvet nilkkureissa, joten omista kaapeistani ei löydy nyt näiden lisäksi muita saappaita kuin pitkävartiset Timberlandit, mutta ne ovat ehkä enemmän sellaiset lumihangessa-kävelykengät.

Millaisia talvikenkiä teillä on täksi talveksi?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter