Apua maskneen ja muihin ihon epäpuhtauksiin House Of Organicin luonnonkosmetiikkapäiviltä!

Yhteistyössä House of Organic, tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä, jotka merkattu*

Valittelinkin jo muutamaan otteeseen kasvomaskin päivittäisen käytön saaneen akneen taipuvaisen ihoni villiintymään ja varsinkin maskin alueelta. Otsani onkin siis säästynyt näiltä iho-ongelmilta, mutta leuka-alue ja kaulani ovat saaneet masknen, maskin käytön aiheuttaman aknen kiusakseen. Siitä syystä myös ihonhoitoni on kokenut pientä muutosta ja olenkin täyttänyt nyt kylppärin kaapit juuri ihon epäpuhtauksiin auttavilla tuotteilla. Toki niiden kaveriksi olen valinnut myös ihoa hoitavia, en vain tehopuhdistavia tuotteita.

House of Organicilla, luonnonkosmetiikan lemppariverkkokaupallani onkin nyt ke 4.11.-su 8.9.2020 luonnonkosmetiikkapäivät, joiden aikana löydät päivittäin vaihtuvia huippuetuja. Kuvastoa pääset selailemaan TÄSTÄ*.

Tehokasta puhdistusta ja akneihon pelastajia

Olen kärsinyt aknesta teini-iästä lähtien ja aina välillä olen saanut pidettyä ihon todella hyvässäkin kunnossa, mutta aina välillä taas jokin saa ihon ärtymään. Kun odotin ensimmäistä poikaani, jo pitkään hyvänä pysynyt ihoni sai kiusakseen ihan kamalan aknen. Koska raskausaikana aknen hoitokin oli normaalia rajatumpaa, käännyin silloinkin luonnonkosmetiikan puoleen ja löysin avun savea sisältävistä tuotteista. Vaikka nyt voisin käyttää ihooni mitä vain, pysyttelen edelleenkin mieluiten luonnonkosmetiikassa.

Koska tuo savi tuntui tekevän iholleni todella hyvää, valitsin nytkin Cattierin syväpuhdistavan savikuorinnan* itselleni. Tämä löytyy heti keskiviikon tarjouksista muuten! Cattierin tuotteet ovat muutenkin todella hyviä ja hinnat laatuun nähden aivan megaedullisia ilman alennuksiakin.

Tehohoidoksi ihon ongelmakohtiin ja vanhoihin kasvoilla oleviin aknearpiin valitsin testiin Lue By Jean Seo:n täsmätuotteen* juuri aknen aiheuttamiin iho-ongelmiin. Tällä olen saanut rauhoitettua ihoa, kun olen iltaisin lisännyt sitä paikallisesti pahimpiin ongelmakohtiin. Tämä ei sattunut nyt olemaan luonnonkosmetiikkapäivien tarjouksissa, mutta muutama muu merkin tuote oli ja näin ensikosketus tähän merkkiin kyllä sai kiinnostumaan myös muista sen tuotteista.

Novexpertin tuotteista olen kuullut hehkutusta pitkään ihanalta ystävältäni ja nyt pääsin itsekin testaamaan kunnolla merkin tuotteita. Trio-Zinc Peelin Night Lotion-kuorivasta kasvovedestä tuli heti tuote, joka varmasti jää ihonhoitorutiineihini vakioksi, ainakin niin kauan, kuin joudun taistella näitä ihon epäpuhtauksia vastaan. Rauhoittavaa sinkkiä sisältävä, iltaisin yön ajaksi iholle levitettävä kasvovesi kuorii ihoa happojen avulla ja aamulla iho on todella tasaisempi. Koska oma ihoni on aknesta riippumatta kuiva, olin yllättynyt, että tämä ei kuitenkaan kuivattanut ihoani, vaan iho tuntui aamulla kuitenkin kosteutetulta. Tämän löydät torstain tarjouksista!

Kosteutusta kuivalle iholle

Toinen Novexpertin huipputuote on Hyaluronic Smoothing Mist-kasvosuihke*, jota itseasiassa olen aiemminkin kokeillut ystäväni kasvoilleni suihkimana. Hyaluronihappoa sisältävä superkosteuttava suihke virkistää, siloittaa ja rauhoittaa ihoa. Suurena kasvosuihkeiden ystävänä työpöydältäni löytyy aina yksi kasvosuihke, joka virkistää ja ihan oikeasti jopa vähän piristää, tietokoneen ruudun tuijottelun lomassa. Tämän löydät myös heti keskiviikon tarjouksista.

Evolven 360 Eye & Lip Contour-huulten ja silmänympärysvoide* taas tuli tarpeeseen juuri pimeimmän syksyn iskiessä, sillä sen sisältämä kofeiini auttaa vähentämään tummuutta ja turvotusta silmänympärysiholla. Muut sen sisältämät tehoaineet puolestaan auttavat ehkäisemään juonteiden syntymistä silmänympärys ja huultenympärysiholla. Ja sitten yksi ihan epäolennainen asia, mutta tuoksu! Se tässä on aivan täydellinen kaiken lisäksi! Minulla on ollutkin nyt pitkä tauko siitä, kun viimeksi käytössäni on ollut Evolven tuotteita, ja nyt tämä taas muistutti minua siitä, miksi niistä niin paljon olen pitänyt: ne ovat aina olleet tehokkaita, toimivia, riittoisia ja lisäksi niiden tuoksut ja koostumukset ovat tuntuneet ihanan ylellisiltä. Tämä löytyy puolestaan torstain tarjouksista.

Tehokkaita seerumeita

Myös tuolta ihanalta Evolvelta valitsin Bio-Retinol + C Booster-seerumin,* joka muun muassa kirkastaa sameaa ihoa. Se sisältää bakucholia, joka on luonnollinen vaihtoehto retinolille ja se tasapainottaa myös epäpuhtauksiin taipuvaa ihoa, eli tekee juuri sen, mitä tällä hetkellä kaipaan. Seerumin sisältämä tehokas C-vitamiinin muoto puolestaan kirkastaa ihoa tehokkaasti. Tämän löydät myös heti keskiviikon tarjouksista.

C-vitamiinin lisäksi iholle muita vitamiineja tuo You & Oilin beauty shot 100% vitamins-seerumi*. Tätä ei ollut nyt luonnonkosmetiikkapäivien alennuksissa, mutta merkin muita seerumeita sieltä löytyy muunmuassa keskiviikolta tuplapakkaus, jossa on ihoa tehokkaasti siloittava botoks-öljy sekä ihon kosteustasapainoa parantava kollageenishotti.

Yksi vinkki pitää muuten vielä antaa luonnonkosmetiikkaäivien aletuotteiden lisäksi! Olen kuivashamppoiden suurkuluttaja ja luonnollista, toimivaa vaihtoehtoa on ollut todella haastava löytää. Nyt sain samalla testiini kotimaisen Luonkosin täysin muovittomaan sirotin-pakkaukseen pakatun kuivashampoo-jauheen* ja ensikokeiluilla se on ollut todella toimiva! Voin vielä palata raportoimaan siitä myöhemmin, miten se on pidemmän päälle toiminut!

Moni muuten varmasti löytää taas paljon eri päiviltä ostettavaa ja saatkin yhdistettyä eri päiviltä tekemäsi ostokset yhteen ja säästämään näin postikuluissa kun käytät kassalla koodia YHDISTÄ.

Löytyikö katalogista joitakin omia tuttuja suosikkeja tai ehkä jotakin uutta mielenkiintoista?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter