Beige asu ripauksella eläinkuosia

saadut tuotteet merkattu*

Huh, viikko ilman ainuttakaan blogipostausta meinasi hujahtaa ohi vaikka muutamat kuvasarjat odottavatkin vielä julkaisuaan. Hyviä syitä kuitenkin on monia. Oma tuleva muutto ja asunnonmyynti pitävät kiireisenä ja olen rakennellut myös omille valokuvauspalveluilleni nettisivuja ja ollut muutamilla kuvauskeikoilla menneellä viikolla. Kurkkaa muuten valokuvaus-sivuni osoitteesta pinjasphotography.com ja huikkaa, jos huomaat vielä kirjoitusvirheitä tai muita hassuuksia.

Tässä kuitenkin nyt hieman asuinspiraatiota tulevaan viikkoon! Toivottavasti ette ole jo kyllästyneet näkemään tätä takkia, sillä itse en vieläkään ole kyllästynyt sitä käyttämään! Tämä toissatalvena Kappahlilta saatu villakangastakki* vaan on yksi ihan suosikeistani ja nyt jo kolmatta talvea se on ahkerasti käytössä täydellisen värinsä, mallinsa ja helppoutensa takia. Se on myös ollut varmaan useassa kymmenessä asupostauksessanikin mukana!

Beigen takin alle sopi meilestäni juuri kivasti kotimaisen a la LOUKOn käärmekuosinen paita*! Paitaan kuuluu myös irroitettava huivikaulus, mutta tällä kertaa jätin sen kotiin. Olen aina ollut suuri eläinkuosien fani ja aika monesti tuntuu, että meitä eläinkuoseista pitäviä ei ihan hirveästi ole. Itsekin olen hieman nirso eläinkuoseja valitessani, ja pidän niistä vain pienissö määrissä kerrallaan, yhdistettynä muuten neutraaliin asuun. Tässä käärmekuosissa kun on niin beigeä kuin mustaakin, oli se helppo yhdistää asuun, jossa löytyy juuri näitä neutraaleja sävyjä.

Farkkumerkistäkään ette varmaankaan ylläty, sillä viimetalvena, kun ensimmäisen kerran vetäisin niin ikään kotimaisen Very Nicen farkut jalkaan, en ole enää sitten muita farkkuja käyttänytkään. Nyt jalassa oli simppelit Legging-farkut tummansinisenä*, joita olen pitänyt sellaisina siistimpinä työfarkkuinakin jakun kanssa. Jostain syystä merkin farkut vaan istuvat aivan megahyvin, olivat ne sitten malliltaan millaiset tahansa. Itse yleensä jotenkin vain ajaudun näihin kapeisiin lahkeisiin!

Megapehmeä beige cashmere-huivi* on Lasessorilta ja sitä käytin jo loppukesästä, kun illat alkoivat viiletä, mutta nyt sen lämpö tulee todella tarpeeseen!

Rakastan muutenkin cashmerea ja ihan ehdoton lempiasuni talvisin kotona on cashmere-housut, jotka ostin muutama vuosi takaperin Andiatan varastomyynneillä ja niiden kaverina jokin pehmeistä cashmere-neuleista. Yhden käytin juuri viimeistä piirtoa myöten loppuun, kun onnistuin saamaan molemmat kyynärpäät puhki ja sitä myöten hihat lähtivät rispaantumaan. Mutta tosiaan, mikään ei vain voita cashmeren pehmeyttä!

Kesällä ostamani musta Coccinellen laukku oli muuten ihan loistava ostos ja olen käyttänyt sitä todella paljon syksyn aikana! Olen vähän alkanut haaveilla jostakin toisesta merkin laukusta, mutta ehkä nyt kuitenkin säästän ne rahat uuden kodin sisustamiseen.

Mitäs sanotte tästä beigestä syysasusta? Entäs eläinkuoseista?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

jennamiraa
jennamiraa,

Kivan oloinen asu😍 ja muutenkin näytät niin upealta jo valmiiksi.

nouw.com/jennamiraa
pinjasblog
pinjasblog,

Voi kiitos!😍

nouw.com/pinjasblog
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter