Breakfast by the sea and a new friend

Olemme jo jonkin aikaa seurailleet toisiamme instagramissa ihastuttavan The Beauty Beneath -blogin Jaminan kanssa ja ainakin kerran aiemmin tavanneetkin By Pinjan järjestämässä bloggaaja-illassa, mutta nyt sovimme ihan muuten vain tapaavamme. Suuntasimmekin Mattolaiturille aamupalalle upean auringonpaisteen houkuttelemana ja se olikin paras valinta, sillä tuon aamiaishetken jälkeen tuntui siltä, kuin olisi käynyt lomalla vähän kauempanakin.

Me and Jamina from The Beauty Beneath -blog have been following each other on instagram for a while now and we have met a couple times too in blogger events but this time we decided to meet just to get to know each other. We decided to have some breakfast at Mattolaituri because of the amazingly sunny weather! That turned out to be a perfect choice because afterwards it felt as if I had had a little holiday.

Olimme päivän ensimmäiset aamiaisasiakkaat ja saimme superystävällistä palvelua vaikka heiluimme ympäri terassia kameroidemme kanssa, pikku-Kassu piti meteliä ja minä kiljuin ampiaisia. Loppujenlopuksi join kahvini kylmänä, seisten ja hyssytellen pikkuistani sylissä samalla kun yritin jutustella Jaminan kanssa. Todellista momlifeä vai mitä?

We were the first breakfast customers of the day and we got some great service even though we were all over the place with our cameras, my son was making so much noise and I was screaming every time I saw a bee. In the end I drank my coffee cold as usual, standing up and holding my little one while trying to chat with Jamina. That's the real momlife, right?

Mutta oli mukava tutustua uuteen kivaan ihmiseen ja käydä kevään ekoilla terassikahveilla! Mistä sinä olet muuten löytänyt uusia kavereita aikuisiällä?

But it was so much fun to get to know this new lovely person and get some outdoor breakfast! How have you made new friends lately?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Piia
Piia,
Ihana ja tärkeä aihe!

Musta tuntuu, että mulla on ollut lasteni syntymän jälkeen onnea uusien ystävien löytämisessä. Ennen heidän syntymäänsä olin vähän yksinäinen kun oma elämäni oli jäänyt tavallaan osittain opiskelupaikkakunnalle, josta muutin Helsinkiin töihin puolison perässä. Toisaalta tein paljon töitä ja harrastin niin en ihan hirveästi tuolloin ehtinytkään tutustua ihmisiin.

Silloin kun esikoinen syntyi noin yhdeksän vuotta sitten mulle kuitenkin iski hetkeksi pieni yksinäisyyspaniikki. Onneksi kuitenkin löysin ystäviä ja vertaistukia. Tutustuin uusiin ihmisiin vauvaharrastuksissa, naapurustossa, opiskeluissa ja vähän töissäkin ja tietenkin joitakin ystäviä löytyi myös puolison kautta. Lisäksi olen saanut muutamia hyviä ystäviä netistä äitien "seuranhakuilmoituksista". Usein ystäviä voi löytää vaikka ihan sattumalta, melkein mistä tahansa, vaikka bussipysäkiltä, niinkin minulle on käynyt, useampaankin kertaan. Lapseni onkin joskus sanonut, että sinä aina alat bussissa jutella jonkun kanssa, tunsitko sinä sen?... Välillä olen ujo mutta välillä myös aika aktiivinen ystävyyksien osalta. Kutsun esimerkiksi aika helposti ihmisiä kylään. Olen iloinen, että minulla on ollut onni löytää monenlaisia ystäviä viime vuosina. He tekevät elämän paljon rikkaammaksi.
piententaikapiiri.blogspot.fi/
pinjasblog
pinjasblog,
Sanos muuta! <3 Lapsena tutustuminen tuntuu olevan monelle helpompaa kuin aikuisena! Netin äitipalstat on onneksi myös tarjoavat vertaistukea! Tuo on varmasti haastavaa, jos muuttaa toiselle paikkakunnalle, kuten sinä, eikä välttämättä sielä muutenkaan ole tuttua tuttavaverkostoa, josta aloittaa tutustuminen. Ihana kuulla, että olet onnistunut haasteista huolimatta löytämään uusia ystäviä, ystävät todella ovat kultaakin arvokkaampia! 😊
nouw.com/pinjasblog
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
  • Nouw