Eyebrows by Depend

Minulla on viisitoista vuotta nuorempi puolipikkuveli, joka muutaman vuoden ikäisenä kerran katseli kasvojani tarkkaavaisesti, tökkäsi tahmealla pienellä sormellaan kulmakarvaani ja kysyi, mikä se on. Vastasin, että se on kulmakarva! Hän oli kovin huolissaan, sillä hän oli sitä mieltä, ettei hänellä ollut sellaisia, sillä ne olivat vaaleina kovin huomaamattomat. Äitimme oli kuitenkin ilmeisesti keskustellut hänen kanssaan aiheesta, sillä seuraavalla kerralla, kun saavuin äitini luokse, pikkuveljeni huusi tervehtimisen sijaan iloisesti, että ”arvaa mitä! Minullakin on kulmalangat!”. Tämä on mielestäni niin hellyyttävä tarina, että minun on aina pakko päästä kertomaan se, kun on puhe kulmista. Kulmien meikkaaminen on myös ollut aina lempiosani jokapäiväisestä meikkaamisestani ja ehkä siksi veljenikin oli kiinnittänyt huomiota juuri minun kulmiini. Nyt sainkin Dependiltä muutamia kulmatuotteita testiin ja sieltä löytyi yksi tuote, joka ampaisi heti lempparikseni, toinen, jonka käytön kanssa kaipaan vielä harjoitusta ja kolmas, johon ihastuin, mutten ollut osannut aiemmin kaivata.

I have a half little brother who is fifteen years younger than me and I always remember when he was about two years old and he was looking at my face, pointing his small finger at my eyebrow and asked ”what is that!?”. ”It’s my eyebrow”, I answered. He looked very sad because he thought that he didn’t have eyebrows because he was so blond that they weren’t that visible. The next time I visited my mom, he ran to me and instead of greeting me, he said very proudly ”guess what!? I have eye strings too!” Eye strings, what a funny word he made up! I think it was so cute that this always comes to my mind whenever there is talk about eyebrows. And brows have always been my favourite part of my daily makeup routine too so I was more than happy when I got some brow products from Depend to try! There was one instant favourite, one that I still need practise with and third which I ended up loving, but never before tried.

Aloitetaanko vaikka siitä lempparista? Se oli Eyebrow pencil, jonka toisessa päässä oli kulmaharja ja toisessa päässä pyörittämällä esiin tuleva kynäosa, jolla saa tarkan jäljen helposti ja nopeasti, ilman turhia sotkuja ja säätöjä ja kynä kulkee laukussa mukana helposti, jos haluat päivän mittaan korjailla kulmameikkiäsi. Nyt oli värikin osunut täysin nappiin, sillä sävy Taupe oli juuri sopivan vaaleanruskea. Tämä on helppoutensa, hintansa ja täydellisen sävynsä ansiosta varmasti tuote, joka jää meikkipussiini.

So, should we start from the favourite? It was the eyebrow pencil, that has a brow brush in the other end and a sharp pencil that comes out when you twist it, on the other end. This is quick and easy to apply, without any mess and small enough to keep in your purse in case you need to fix your brows during the day plus the Taupe colour was just perfect for me. The low price is a huge plus too!

Seuraava tuote vaatikin sitten hieman harjoittelua! Kyseessä oli Eyebrow Pomade, voidemainen kulmaväri, jonka levitykseen käytin eyebrow duo brush-harjaa. Tässä kulmavärissä yhdistyy sävy ja pito ja tämä on varmasti aivan huippu, jos sinulla on tuuheammat kulmat! Omat harvat, vaaleat ja olemattomat kulmani sain toki tällä myös siisteiksi ja sellaisiksi, kuin haluankin, mutta tuuhemmille kulmille tuosta pito-ominaisuudesta olisi varmasti enemmän hyötyä.

The next product required a little bit more practise! It was the Eyebrow Pomade colour cream that I applied with Depend’s eyebrow duo brush. This product combines the perfect hold and colour and I think this is a best product for someone with thick brows. I sure got my own thin ones looking just the way I like with it but the hold-feature wasn’t that useful for me.

Näiden kahden lisäksi testissäni oli Eyebrow duo styler-kynä, jonka toisessa päässä oli kulmat kurissa pitävä vaha ja toisessa peiteaine, jolla saat rajattua kulmat todella siisteiksi ja korostettua niitä. Tuosta vahasta totean taas sen, että aivan loistava varmasti tuuheammille kulmille, mutta tuo peiteaine oli aivan huippu! En olekaan aiemmin tajunnut, miten siististi erottuviksi saan kulmani tuollaisen avulla.

In addition to these two I got this Eyebrow duo styler-pencil that had wax to keep eyebrows in place on the other end and highlighter on the other end. That highlighter was the best! It made the brows look so much more neat!

Oletko sinä jo testaillut näitä? Mitä olet tykännyt?

Have you already tried these? What did you think?

<3: Pinja

​Tuotteet saatu

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
  • Nouw