Freesi hiusväri ja muuttofirmojen kartoittelua

Menneet pari viikkoa ovat olleet täynnä jännitystä ja unettomia öitä, sillä olemme vääntäneet asuntokauppoja hieman jännittävissä olosuhteissa ja vieläkään kaikki ei ole aivan satavarmaa. Uusi koti on löytynyt, mutta vanha on vielä myymättä ja edessä häämöttää tuleva hissiremontti, joka pistää meidän muuttomahikset pariksi kuukaudeksi jäihin. Tuosta kuitenkin mieleeni tuli ajatus, että onko muutto ilman hissiä sittenkään mahdoton? Okei, asumme kymmenennessä kerroksessa, mutta täältähän lähdetään kuitenkin alaspäin! Ehkä en saa sukulaisia houkuteltua muuttoavuksi kuitenkaan näillä spekseillä, joten aloin selailemaan muuttofirmojen palveluita ensimmäistä kertaa elämässäni! Niitähän löytyikin ihan älytön määrä, joten niiden kaikkien läpi penkominen tulisi viemään kyllä ikuisuuden! Sainkin instassa kyselyihini teiltä todella hyviä suosituksia ja niiden perusteella laitoinkin muutamia tarjouspyyntöjä menemään. Oli kiva huomata jo tässä vaiheessa kartoitusprosessia, että tuo hissittömyys ei ehkä sittenkään ole niin iso este kuin ajattelin! Nyt kuitenkin koitetaan saada asunto ensin myytyä ja sitten vasta mietitään muuttoa.

Viimeviikolla sain myös todellakin tarpeeseen tulevan hemmotteluhetken, kun kävin Coddler & Toddlerissa laittamassa hiukset taas kuntoon ( palvelu saatu ). Samalla sain ihanan pienen terapiahetken kampaajani kanssa! Sain rauhassa puida asunto-asioita ja fiilistellä tulevaa muuttoa ( jos kaikki siis nyt menee putkeen ) rauhassa, kun oma lähipiirini on jo varmaan kyllästymiseen asti kuunnellut näitä samoja juttujani.

Sari laittoi minulle ihanaa kylmää, hieman hiekkaista sävyä sekä raidat, mikä piristi kummasti ilmettä! Samalla ostin muutaman shampoon ja yhden hoitoaineen, joilla saan pidettyä värin viileänä ja hillittyä ilmeisesti stressin aiheuttamaa nopeutunutta hiusten rasvoittumista. Ennen pesin kahdesti viikossa hiukseni, mutta nyt huomaan, että hiukset pitää pestä joka toinen päivä sillä kolmantena päivänä pesusta ne ovat jo ihan hirveän likaisen näköiset, eikä kuivashampookaan auta entiseen malliin.

Sari muuten lupasi, että saan tarjota teillekin nyt lokakuun 2020 ajan Coddler & Toddleriin kivan edun! Saat salasanalla PINJA -30% alen Kerasilk- ja KMS-tuotteista kampaamo tai parturipalvelun yhteydessä! Itse aina kysyn kampaajaltani, mitä tuotteita hän suosittelisi ja niihin olenkin yleensä kaikista tyytyväisin.

Vaikka yleensä inhoan pimeää ja kylmää ja mukavuudenhaluisena olisin normaalisti hypännyt spåraan kampaamon edestä, olin sen verran rentoutunut kampaamokäynnin jäljiltä, että päätin kävellä Jätkäsaaresta Ruoholahteen metroasemalle.

Saa muuten antaa vielä vinkkejä muuttoliikkeistä täällä PK-seudulla! Olisi myös kiva kuulla teidän omia kokemuksia niihin liittyen ja tietenkin hinta kiinnostaa, eli minkä kokoisesta kämpästä muutitte, kuinka kauas ja mitä maksoi sekä kauan muutto kesti?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter