Happiness

Onni on oma koti, perhe, terveys, onni on hyvät ystävät, hyvä ruoka ja auringonpaiste. Onnea on kaikki pienet kivat ja vähän isommatkin jutut.

Happiness is having a lovely home, being healthy and having good friends, happiness is good food and sunshine. Happiness is many things, big or small.

Uusi koru ei välttämättä tee onnelliseksi, mutta se voi piristää muuten harmaata arkea ja takuuvarmasti harmaata asua. Ostin itselleni Brother & Sisterssiltä kellooni mätsäävän, siron, ruusukultaisen rannekorun, jonka "Happiness"-teksti muistuttaa minua ajattelemaan niitä isoja ja pieniä onnelliseksi tekeviä asioita arjen keskellä. Seuraavaksi ajattelin hankkia sieltä ruusukultaisen ananas-kaulakorun itselleni, sillä Pinjahan on melkein kuin ananas espanjaksi, eikö? Jos sinä löydät Brother & Sistersiltä itsellesi jotain kaunista, saat koodilla PINJAANDTHEBOYS30 30% alennuksen ja ostoksille pääset TÄSTÄ.

A new piece of jewellery may not be the key to happiness but it can brighten your day and for sure your outfit. I got myself this beautiful rose gold bracelet to match my watch and remind me of all the things that truly make me happy. My next purchase from Brother & Sisters will probably be the cutest pineapple necklace because Pinja is almost like pineapple in Spanish, isn't it? If you find something you love from there too, use code PINJAANDTHEBOYS30 to get 30% off and start shopping HERE.

Mikä sinut tekee onnelliseksi juuri tänään?

What makes you happy today?

<3: Pinja

sisältää mainoslinkkejä / includes adlinks

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ihanaista
Ihanaista,
Toi koru on kyllä tosi nätti! Mut tekee tällä hetkellä onnelliseksi just ollut ihana loma ja sen jälkeen myös kotiinpaluu ja koira-vauvojen kanssa oleminen taas 😊
nouw.com/ihanaista
pinjasblog
pinjasblog,
Kiitos, tuosta on tullut ihan mun lemppari✨ Suurimmat ilot löytyvätkin yleensä juuri tuollasista arkisista ihanista jutuista😍
nouw.com/pinjasblog
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
  • Nouw