Healthy snacks for kids - terveellistä naposteltavaa ( Sis. Alekoodin! )

Tällä kerta postaus ei sisällä sen mullistavampia reseptejä vaikka laskenkin porkkanoiden pilkkomisen ruuanlaitoksi, mutta fiilistelen nyt vielä tätä aikaa kun lapsille kelpaa porkkana herkuksi ja hän kutsuu taateleista ja pähkinöistä tehtyjä patukoita suklaaksi! Oletteko muuten ostaneet tai tehneet itse tuollaisia patukoita? Niiiin hyviä! Meidän perheen taatelinkulutus on ihan pilvissä, sillä mies on kieltänyt karkkien ostamisen kotiin, niin olen korvannut sen hurjalla määrällä taateliherkkuja kuten lakritsijauhetaatelit, joista aiemmin kirjoittelin.

This time I have no recipes to share even though I count chopping carrots as cooking but I am here to celebrate these times when my kids are all excited when I ask " who wants carrots?!". My older son loves these raw bars that are made of dates and nuts and he calls the chocolate ( and I have no reason to correct that :D ).

Ja siis kyllä meillä sitä ihan tavallistakin suklaata syödään myös, mutta tässä hieman meidän taaperon suosikkinaposteltavia:

And yes, even though my kids like the healthy stuff, they love the unhealthy snacks too! But here are some of my toddler's healthy favourites:

Cashew -pähkinät / Cashew nuts

Porkkana / Carrots

Kurkku / Cucumber

Ne mauttomat ja kuivat maissinaksut :D / those horribly bland corn puffs

Mulperimarjat / Mulberries

Rusinat / Raisins

Tälläisiä snäkkejä löytyy aina meidän lounasboxista! Mitkä ovat teidän pikkuisten lemppari -naposteltavia?

What are your kids' favourite snacks?

Ps. jos etsitte täydellistä lounaslaatikkoa lapsille ( tai itsellesi! ) niin kurkatkaapa Monbenton valikoima TÄÄLTÄ ja jos jotain ihanaa löytyy niin saat -10% koodilla PINJA helmikuun 2018 loppuun saakka!

Ps. If you are looking for cool new lunchboxes, check Monbento's selection from HERE and use code PINJA for -10% if you find something you like ( valid until the end of february 2018 )!

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter