Helppo syysasu

Tuote, joka on saatu, on merkattu*

Ehdottomana takki-ihmisenä olen ollut innoissani, kun olen saanut kaivaa takit taas esiin! Lauantaina, kun olin A la Loukon kanssa Stockan kantis-illassa hommissa olin onnessani, kun sain vetäistä mekon päälle kotoa lähtiessä ihanan lämpimän vuorittoman villakangastakin ja ison huivin! Vielä toistaiseksi päivä-aikaan vilkakangastakki nyt on ihan liioittelua, mutta iltaan ja kevyen mekon päälle se oli juuri täydellinen.

Yleensä syksyllä kuljen aina jakuissa, nahkatakeissa ja muissa lyhyemmissä takeissa, mutta tänä syksynä löysin vihdoinkin täydellisen trenssin! Se oli vielä vähän yllättävä löydös, sillä ensimmäisenä mielessäni oli ollut hillitty, beige perustrenssi. Ihastuin kuitenkin ihan täysin Reservedin vaaleaan sammaleenvihreään keinomokka-trenssiin*, joka on ollut päälläni melkein joka päivä sen saatuani.

Takki on ollut loistava kaveri niin nahkahousuilleni, jotka ovat löytäneet tiensä kesän jäljiltä taas vaatekaappini etureunaan kuin muillekin syysvaatteille.

Syksyn helpoimmaksi asuksi, joka menee täydellisesti myös tämän takin kanssa, on osoittautunut French Connectionin korkeakauluksinen neulemekko* solmittavalla vyöllä. Vaikka alkusyksystä valittelinkin inhoavani sukkiksia, kiitos instassa saamieni neuvojen, löysin Lindexiltä tämänkin mekon kaveriksi sukkahousut, joita en inhoa! Eivät ne edelleenkään suosikkini ole, mutta sukkiksiksi ihan miellyttävät.

Mekko puolestaan tuntuu ihan unelmapehmeältä iholla! Ja kun sen vetäisee nilkkureiden kanssa päälle, ei tarvitse miettiä asua sen enempää.

Tosin mekko on saanut minut vähän haaveilemaan ylipolvensaappaista! Ehkä mokkapintaisista ja mustista, ne menisivät kivasti juuri tällaisten murrettujen sävyjen kanssa. Saa siis vinkata, mistä sellaiset löytyisivät!

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter