How to fix wrong foundation shade

Tiedättekö sen fiiliksen, kun olet palannut rentouttavalta rantalomalta ihanan rusketuksen saaneena ja huomaat meikkivoiteesi olevan aivan liian vaaleaa, mutta et ehkä viitsisi kuitenkaan lähteä etsimään kokonaan uutta meikkivoidetta, sillä tuo rusketus mitä todennäköisimmin tulee haalistumaan hitaasti, mutta varmasti? Tai sitten olet kuten minä ja vain kyllästyt megakalpeaan talvinaamaasi ja haet ihan hitusen verran väriä itseruskettavasta, jolloin myös olemassaolevan meikkivoiteesi sävy on taas väärä. Miten ärsyttävää, vai mitä!? Onnekseni löysin tähän ikuiseen pulmaan hetki sitten oikeasti toimivan ratkaisun!

Do you know that feeling when you have just returned from a lovely beach holiday with a beautiful tan and you notice that the shade of your foundation is way too light for you and you just wouldn't want to buy a whole new foundation because the tan will anyway fade sooner or later? Or then you are like me and you just get tired of looking at your mega pale winter face and go for a little bit of self tanner and still you have the same foundation problem. How annoying, isn't it!? But luckily I just recently found a perfect product for this that actually works!

Kicksin valikoimasta nimittäin löytyi tippoja, joilla voit tummentaa meikkivoiteesi sävyä ihon oman sävyn muuttuessa tai jos vain satut olemaan lempparimeikkivoiteesi sävyjen välimaastosta, saat tipoilla sävystä juuri sopivan. Näitä toki löytyi myös vaalentavinta, mutta itselleni tämä sävyn tummennus oli nyt se tarpeellisin juttu.

The solution was these foundation drops from Kicks that you can use to adjust your foundation shade to match your skin colour! There was also the same product for lightening the colour, but at the moment making my foundation just a little bit darker was the thing I needed.

Aloitin meikkivoiteen uudelleensävytysprojektini kovin varovasti, sillä tipat näyttivät kovin tummilta ja mietinkin, että mitenhän saan nyt pääteltyä sopivan sekoitussuhteen ja alussa sekottelinkin meikkivoidetta lautasella ja testailin kotitoimistopäivänä eri sävyjä kasvoilleni, kunnes päädyin siihen, että kaksi pumppausta meikkivoidetta ja yksi tippa tummennusainetta on juuri täydellinen minulle. Lisäksi tuo tummennusaine sekoittuu todella helposti meikkivoiteeseen ja tekee ainakin omasta, täyden peittävyyden tuovasta meikkivoiteestani astetta kuulaamman ja itse peittävyys ei tunnu onneksi kuitenkaan kärsivän. Nyt olenkin aamuisin vain tehnyt tuon sekoituksen kämmenselälläni, sekoittanut meikkisienellä ja levittänyt kasvoilleni, superhelppoa siis! Ja nyt minulla on aina oikeansävyistä meikkivoidetta!

I started trying how much of the darkening drops is a correct amount for me right now by mixing my foundation and the drops on a plate first and the trying it on my face and it turned out that two pumps of foundation and one drop of the darkening product made just the perfect shade for me and after that, I have just mixed it on the back of my hand with my foundation sponge and applied it on my face. The drops blend very easily with foundation and I feel like they give some extra glow for the full coverage foundation that I'm using right now without taking off the coverage. So, now I will always have the right shade of foundation with me!

Kuinka moni muu on muuten kamppaillut meikkivoidesävyjen kanssa?

How many of you have been struggling with finding the perfect shade in foundations?

<3: Pinja

Tuotteet saatu / the products were pr gifts

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter