How's My Intermittent Fasting Going

Kerroinkin muutama viikko sitten innostuneeni pätkäpaastosta ( kurkkaa postaus TÄÄLTÄ ) ja nyt viimeisen kahden viikon aikana olenkin pitänyt illan viimeisen ja päivän ensimmäisen aterian välillä 14 tunnin paasto-ajan, jolloin kahvi ja tee toki on sallittuja veden juonnin ohella.

Ensimmäisenä viikkona söin varmuuden vuoksi päivällä ihan liikaa, että varmasti jaksaisin paasto-tunnit, mutta pian huomasin, että ihan normaali, riittävä syöminen riittää ilman sen turhempi tankkauksia. Paastotunteihin myös tottui todella nopeasti ja viikossa tuntui, että olin jo omaksunut uuden ruokarytmin. Nyt itseasiassa lisäsin vielä yhden tunnin paasto-aikaan, niin että se on nyt 15 tuntia vuorokaudessa.

A few weeks ago I told you about how I got excited about intermittent fasting ( read the story HERE ) and now for two weeks, I have been fasting 14 hours between dinner and the first meal of the day, when I can drink tea and coffee but nothing else.

The first week I clearly ate too much during the day because I was worried that I couldn't manage through the fasting hours but soon I learned that just by eating regular, good amount of food would do just fine. I got used to the fasting really quickly and now it feels like it's becoming a regular eating schedule for me. I actually just decided to add one more hour to the fasting top make it from 14 hours to 15 hours a day.

Sen verran olen kyllä kapinoinut, että kahviin olen lisännyt tilkan maitoa aamuisin ennen treeniä ja treeninkin olen jaksanut ilman mitään ongelmia. Laihtunut olen ehkä korkeintaan kilon, en siis oikeastaan mitään normaalin painonvaihteluun verraten, mutta olo on ollut hyvä, energinen ja turha iltanapostelu on jäänyt pois.

Palaan myöhemmin, hieman pidemmän ajan kuluttua kertomaan teille, kuinka pätkäpaasto täällä sujuu! Jos teillä on jotakin kysyttävää paastosta, niin vastailen mielelläni!

I have added a little bit of milk into my morning coffee before morning workout and I haven't had any problems with having energy to exercise. My weight have only gone down one kilo which is nothing yet, but I have had a lot of energy and the unnecessary evening snacks are history.

I'll get back to you after a longer while and let me know if you have anything to ask about the fasting!

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter