HUIPPUKylmähoidosta apua iho-ongelmiin sekä lihas- ja nivelkipuihin

Kävin eilen testailemassa Kauneuskeskus Coddler & Toddlerissa uutta XCRYO-huippukylmähoitoa ( kokeilu saatu ) ja täytyy sanoa, että innostuin siitä vähän enemmän, kuin olisin uskaltanut odottaa.

Paikalla oli myös XCRYO:n edustaja kertomassa hieman lisää koko huippukylmämenetelmästä ja sen mahdollisuuksista niin kauneuden- kuin terveydenkin hoidossa. Huippukylmähoidon mahdollisuudet ovat niin laajat, että nyt itsekin mietin, miten asiasta kertoisin mahdollisimman selkeästi sekoittamatta teitä.

Hoitomuoto on kehitetty jo 70-luvulla Japanissa reumasairauksien kivunhoitoon, josta se 2000-luvun alussa rantautui Suomeen. Nykyään sitä hyödynnetään laajasti kauneudenhoidosta huippu-urheiluun asti. Hoidosta on apua esimerkiksi nivel- ja lihaskipuihin, tulehduksiin, turvotukseen sekä moniin ihon- ja päänahan oireisiin ja itse hoito on nopeaa, se kestää vain n. 1-5 minuuttia kerrallaan.

Hoidon aikana ihon pintalämpötila tippuu alle +4c:hen, mikä laukaisee kehossa termoshokki-reaktion, mikä puolestaan saa aikaan sen, että pintaverenkierto hidastuu, verenkierto sisäelinten ympärillä vilkastuu, keho erittää kipua lievittäviä hyvän olon hormoneja, kollageenin tuotanto kiihtyy ja testosteronitaso nousee.

Laitteella, joka Coddler & Toddlerissa nyt on, voidaan hoitaa paikallisesti haluttuja alueita. Yksi ehkä näyttävimmistä osista on kylmämaski, jolla hoidetaan kasvoja. Kaverini, joka oli jo aiemmin kokeillut hoitoa, sanoi sen olevan maailman paras parin minuutin face lift ja sitä se todellakin oli! Tunne oli kuin olisi juuri lasketellut jääkylmässä ilmassa mäkeä alas niin, että kylmä puhuri saa ihon oikein kireäksi. Hoidon saa uusia vasta 48 tunnin kuluessa, mikäli sille on tarvetta. Hoidon pystyi tehdä, vaikka kasvoissa olisikin ollut meikkiä, kuten meillä kaikilla kokeilijoilla oli.

Muita hoitopäitä laitteelle oli muunmuassa pienet pillin näköiset tikut, joiden avulla laitetta voitiin käyttää esimerkiksi silmänympärysten hoitoon ja muovisen suppilon näköinen pää, jolla esimerkiksi oma hartia-seutuni käsiteltiin. Myös siinä tunne oli sellainen, kuin selkä olisi upotettu saunan jälkeen lumihankeen, iho tuntui pistelevän kylmästä ja hoidon jälkeen lämpö taas palasi ihoon tehden olosta todella freesin.

Coddler & Toddleriin pääset vielä huomenna ( maanantaina 17.2.2020 ) kokeilemaan laitetta veloituksetta ja instagram-tililläni @pinjaandtheboys pääset osallistumaan kahden viiden kerran cryo-hoito-kortin arvontaan!

Onko joku teistä muuten kokeillut jo hoitoa? Liittyikö oma hoitokertasi kauneudenhoitoon vai terveydenhoitoon? Mitä pidit?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter