I finally got my camera back!

"Klik!" ja kamera jää jumiin! Siis aivan täysin jumiin! Ja vielä kesken kuvaamisen. Jokainen bloggaaja voi varmasti samaistua siihen kauhun tunteeseen, kun tajuaa kameran sanovan sopimuksensa yllättäen irti. Ja rakas Canonini oli vain vuoden vanha, joten en ollut aivan odottanut tätä. Puhelimen hajotessa huollot ovat sujuneet aina niin mutkattomasti, että ajattelin tämänkin huollon sujuvan, mutta ei, ei lähellekkään. Puhelimia nyt varmasti ostetaan ja huolletaan määrällisesti niin paljon enemmän, kuin kameroita, että huoltopaikkojakin on enemmän ja huollot sujuvat nopsemmin, mutta en olisi ihan odottanut tämän huollon kestävän neljää viikkoa!

"Click" said my camera and got stuck, like totally stuck when I was taking photos! You other bloggers can probably imagine my panic when that happened! I was so surprised when my 1-year-old Canon just suddenly stopped working, but I thought that it would be quick to fix, but no, it took almost four weeks!

Onneksi kamerassa oli vielä takuuta jäljellä, joten korjaus meni takuun piikkiin, mutta se piti lähettää Saksaan saakka merkin omaan huoltoon, eikä varakameroita ollut tarjolla. Olisin mielelläni maksanut vaikka jonkin viikkovuokran kameran lainasta, mutta lainakameroita ei näyttänyt löytyvän mistään. Koska huollon kerrottiin kestävän kaksi viikkoa ja meille kerrottiin, että jos viemme kameran suoraan huoltofirmaan, se voisi sujua vielä nopsemmin, soittelin tuon kahden viikon jälkeen muutamasti viikossa kyselläkseni kamerani tilannetta, kuin mikäkin häirikkö, mutta se ei tuntunut millään olevan valmis, ennenkuin selvisi, että se olikin odotellut hyllyssä valmiina jo viikon verran, mutta mitään ilmoitusta meille ei ollut siitä tullut ja soitellessani sen perään heillä oli koneellakin näkynyt väärä tieto korjauksen keskeneräisyydestä. Mutta onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin, kamera toimii taas! Taidankin alkaa selailla Zadaata, jos löytäisin sieltä hyvään hintaan varalle jonkin kameran, jos näin käy vielä uudelleen!

Luckily fixing my camera was still covered by the warranty, but they had to send it all the way to Germany to get it done and there was no cameras that I could have borrowed while my own one was on it's little vacation on the other side of Europe. I would have been happy to pay a little something to have an other camera while my own was being fixed. But maybe I will have to start looking for a back up camera with a good price from Zadaa.

Mutta tosiaan, täällä ollaan taas ja luvassa on vinkkiä, miten saada korkkareista mukavammat, syksyn lempivaatteita ja herkkujen reseptejä muun muassa!

But anyway, I'm back in business and there will be some high heel tips, favourite fall pieces and some yummy recipes !

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter