I finally got my camera back!

"Klik!" ja kamera jää jumiin! Siis aivan täysin jumiin! Ja vielä kesken kuvaamisen. Jokainen bloggaaja voi varmasti samaistua siihen kauhun tunteeseen, kun tajuaa kameran sanovan sopimuksensa yllättäen irti. Ja rakas Canonini oli vain vuoden vanha, joten en ollut aivan odottanut tätä. Puhelimen hajotessa huollot ovat sujuneet aina niin mutkattomasti, että ajattelin tämänkin huollon sujuvan, mutta ei, ei lähellekkään. Puhelimia nyt varmasti ostetaan ja huolletaan määrällisesti niin paljon enemmän, kuin kameroita, että huoltopaikkojakin on enemmän ja huollot sujuvat nopsemmin, mutta en olisi ihan odottanut tämän huollon kestävän neljää viikkoa!

"Click" said my camera and got stuck, like totally stuck when I was taking photos! You other bloggers can probably imagine my panic when that happened! I was so surprised when my 1-year-old Canon just suddenly stopped working, but I thought that it would be quick to fix, but no, it took almost four weeks!

Onneksi kamerassa oli vielä takuuta jäljellä, joten korjaus meni takuun piikkiin, mutta se piti lähettää Saksaan saakka merkin omaan huoltoon, eikä varakameroita ollut tarjolla. Olisin mielelläni maksanut vaikka jonkin viikkovuokran kameran lainasta, mutta lainakameroita ei näyttänyt löytyvän mistään. Koska huollon kerrottiin kestävän kaksi viikkoa ja meille kerrottiin, että jos viemme kameran suoraan huoltofirmaan, se voisi sujua vielä nopsemmin, soittelin tuon kahden viikon jälkeen muutamasti viikossa kyselläkseni kamerani tilannetta, kuin mikäkin häirikkö, mutta se ei tuntunut millään olevan valmis, ennenkuin selvisi, että se olikin odotellut hyllyssä valmiina jo viikon verran, mutta mitään ilmoitusta meille ei ollut siitä tullut ja soitellessani sen perään heillä oli koneellakin näkynyt väärä tieto korjauksen keskeneräisyydestä. Mutta onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin, kamera toimii taas! Taidankin alkaa selailla Zadaata, jos löytäisin sieltä hyvään hintaan varalle jonkin kameran, jos näin käy vielä uudelleen!

Luckily fixing my camera was still covered by the warranty, but they had to send it all the way to Germany to get it done and there was no cameras that I could have borrowed while my own one was on it's little vacation on the other side of Europe. I would have been happy to pay a little something to have an other camera while my own was being fixed. But maybe I will have to start looking for a back up camera with a good price from Zadaa.

Mutta tosiaan, täällä ollaan taas ja luvassa on vinkkiä, miten saada korkkareista mukavammat, syksyn lempivaatteita ja herkkujen reseptejä muun muassa!

But anyway, I'm back in business and there will be some high heel tips, favourite fall pieces and some yummy recipes !

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
 • Instagram
 • Facebook
 • Pinterest
 • Nouw

Weekly Favourites -Fayne säkkituoli

"Mamma, mene pois Axelin sohvalta!" komentaa pieni tyyppi ja vetää minua kädestä ylös säkkituolista, johon olin juuri parkkeerannut itseni niin mukavasti. Sitten hän osoittaa minulle olkkarin sohvaa ja ohjeistaa minut raahaamaan peppuni sinne ja hyppää itse säkkituoliin köllöttelemään.

"Mamma, get up from Axel's sofa!" says the little dude and pulls me up from this beanbag that I just had sat on so comfortably. Then he tells me to move my butt to our living room couch and he takes my place on the beanbag.

Bongasin tämän Faynen supertyylikkään säkkituolin jonkin aikaa sitten Mini DeLuxen instagramista ja palasin monena päivänä ihailemaan sitä. Miten säkkituoli voikaan näyttää niiin hyvältä! Olin jo jonkin aikaan miettinyt pienikokoiseen lastenhuoneeseemme jotakin nojatuoli- tai sohvaratkaisua, joka ei veisi kovin paljon tilaa ja joka olisi helposti liikuteltavissa ja jota voisi käyttää niin pikkuiset kuin me isommatkin ja tämä sopi tarkoitukseeni ja tyyliimme paremmin kuin hyvin.

I spotted this cool Fayne- beanbag from Mini DeLuxe's instagram page a while ago and I ended up going back every day to look at it. I mean, how can a beanbag look this good! I had been looking for some kind of cozy little sofa or chair thing to our small kids' room, and it had to be something that would be lightweight and easy to move and this was just it! Plus it suited our style perfectly.

Tuolin kotiutumisen ensipäivinä Axel raahailin tuolia mukanaan huoneesta toiseen ja keksi, että sen päällä seisoen hän pystyisi katsella autoja ikkunasta ja kerrankin en ollut kieltämässä heti kiipeilyä, koska se näytti melko vakaalta puuhalta. Nykyään päiväkodista kotiin tullessaan hän nappaakin jonkin autokokoelmastaan käteensä, rötkähtää tuoliin relaamaan ja ajelee sen selkänojaa pitkin autolla. Tuolin tupsu muuten on nerokas: se on nepparilla kiinnitetty ja sitä voi vaihdella, jos kaipaa välillä vähän muutosta, eikä tarvitse stressata, repäiseekö pikkukaveri sen irti.

The first days after the beanbag arrived to our home Axel carried it around the house and then he found that it was a perfect thing to climb on so he could see out the window and watch the cars and busses drive by. For the first time I wasn't even going to stop him because it looked quite safe. Now, everyday when he comes home from daycare he selects a car from his collection, sits comfortably on his beanbag and drives it up and down the backrest of the chair. The pompom, by the way is attached with a snap so you don't need to worry too much if your child manages to rip it off and you can also change the look of the chair by changing the pompom.

Vaikka Axel olikin alussa supertarkka, kuka tuolissa sai milloinkin istua, olemme me aikuisetkin saaneet hyödyntää sitä mukavana köllöttelypaikkana, kun hengailemme lastenhuoneessa leikkimässä tai välillä vain katselemassa kun nuo kaksi ihanaa pikkutyyppiä leikkivät yhdessä.

Even thought Axel was very strict about who can sit on the beanbag at first, he has let mom and dad relax on it and watch the cuties play in their room.

Tämä säkkituoli on ehdottomasti siistein juttu koko lastenhuoneessamme! Jos tälläinen sopisi myös teille, niin sain Mini DeLuxelta teille alekoodin PINJAANDTHEBOYS, jolla saatte -20% TÄÄLTÄ la 21.4.2018 saakka!

This beanbag really is the coolest thing in our kids' room! If you think it could be great for yours too, I got a discount code PINJAANDTHEBOYS so you can get it for -20% from HERE until 21.4.2018!

<3: Pinja

Säkkituoli saatu Mini DeLuxelta

Tykkää-merkinnät

Kommentit

 • Instagram
 • Facebook
 • Pinterest
 • Nouw

Blog Masonry

[et_pb_section fullwidth="on" specialty="off" background_color="#2ea3f2" inner_shadow="on" parallax="off"][et_pb_fullwidth_header admin_label="Fullwidth Header" title="Welcome to My Blog" subhead="Here is a masonry blog layout with no sidebar" background_layout="dark" text_orientation="left" /][/et_pb_section][et_pb_section fullwidth="off" specialty="off" background_color="#f7f7f7" inner_shadow="off" parallax="off"][et_pb_row][et_pb_column type="4_4"][et_pb_blog admin_label="Blog" fullwidth="off" posts_number="18" meta_date="M j, Y" show_thumbnail="on" show_content="off" show_author="on" show_date="on" show_categories="on" show_pagination="on" background_layout="light" /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Tykkää-merkinnät

Kommentit

 • Instagram
 • Facebook
 • Pinterest
 • Nouw