I Love me 2018 - Preview

Jipiiii, vuoden kivoin kauneuden, muodin ja hyvinvoinnin tapahtuma on taas pian täällä! I love me-messut järjestetään taas tuttuuun tapaan Helsingin Messukeskuksessa pe-su 19.21-10.2018 enkä malta odottaa, että pääsen taas tutustumaan toinen toistaan ihanimpiin uutuuksiin!

Tänä vuonna olen liikkeellä bloggaajapassilla, ja olenkin suunnitellut käyväni messuilla päivittäin, joten kannattaa kurkkailla paikanpäältä tärppejä messuilta insta storystani.

I love me on ollut jo vuosia yksi vuoden kohokohdista ja olenkin jo teinivuosista asti käynyt tapahtumassa ( joka aiemmin tunnettiin nimellä Kauneus- ja terveysmessut ), aluksi äitini kanssa ja myöhemmin parhaan hömpötysystäväni kanssa kuluttaen päivän tehokkaasti avauksesta valomerkkiin saakka.

Yeippee, the annual beauty-, fashion- and wellness fair, I Love Me, is finally here and it's held in Messukeskus Helsinki 19.-21.10.2018. This year I will be there as a blogger so I'm planning to visit there everyday and post my highlights to my insta story so stay tuned! I have been visiting the fair ever since I was a teenager and every year it just gets better and better!

Olenkin viimepäivinä seuraillut messuohjelmaa ja tapahtuman omaa instasivua, jotta saan parhaat palat irti tapahtumasta ja tässä muutamia kohokohtia:

MUOTI:

Messujen virallinen muotinäytös on ehdottomasti nähtävä! Onneksi näytöksiä on useampi, joten vaikka yhden missaisi, seuraavaan sitten kerkeää. Lisäksi Loungessa kiinnostavilta vaikutti Veera Korhosen ja Olympuksen vinkit asukuvaukseen, juuri tälläistä olen kaivannut ja Veeran yhdellä kurssilla olleena odotukseni ovat korkealla tämänkin kohdalla. Myös Zion Korkkarikoulu Saimi Hoyerin vetämänä on must!

Muodin näytteilleasettajista löytyi myös kiinnostavia uutuuksia sekä tuttuja nimiä, joiden osastoilla käyn kurkkailemassa messutarjouksia.

KAUNEUS:

Kauneuden ohjelmasta käyn ainakin kuuntelemassa Elevenin maapäällikön ohjelman "Mikä tekee korealaisestasta kosmetiikasta erityistä" ja meikkitaiteilija Tiina Mäkipään vinkit täydelliseen meikkipohjaan.

Kauneuden näytteilleasettajilla vaikutti olevan toinen toistaan houkuttelevamman kuuloisia uutuuksia, joten kauneuden osastoilla vietänkin varmasti suurimman osan ajastani. Etsinnässä on erityisesti hyviä meikkejä ja meikkivinkkejä, sillä haluaisin opetella meikkaamaan kauniimmin ja löytää ne juuri minulle sopivat sävyt. Ihonhoito ja varsinkin luonnonkosmetiikkauutuudet ovat myös tutkimuslistallani, jos löytäisin tämänhetkisten lemppareitteni kavereiksi uusia.

Lisäksi hiuksilleni kaipaisin uusia täsmätuotteita ja muotoiluvinkkejä, sillä hiukseni ovat aina vähän miten sattuu, toisaalta tosin tykkään hieman sekaisesta hiuslookista, mutta jotain uuttakin olisi kiva kokeilla.

TERVEYS:

Täältä osastolta löydän läjäpäin entisiä ( ja osittain nykyisiäkin ) kollegoitani ja käynkin moikkailemassa heitä ja katsomassa, hieman laiskistuneena liikkujana, mitä uutta liikuntaan kuuluu ja ehkä saan taas uutta kipinää.

Ajattelin myös täydentää luonnollisten herkkujen varastojani, ostaa varastoon hyvää magnesiumia ja käyn hakemassa Bolerolta täydennystä juomajauhekaappiimme.

LUONNOLLISESTI:

Luonnonkosmetiikasta ja paremmista herkkuvalinnoista tuossa aiemmin jo hehkuttaneena aion selvästikin pyöriä näillä pisteillä myös tarkkana kuin porkkana ja suuntaamme bestikseni kanssa varmasti taas raakakakku-kahveille!

Since most, if not all, of the program is in Finnish, I think the I love Me-Fashion show is something I would recommend you, if you don't understand the language. And of course there is plenty to see in fashion, beauty and wellness, on the fair area!

My goal is to find some new make up tips and new products, hair products and tips to make my messy hair a little bit classier and some natural beauty news too.

Blogin instassa on muuten messulippuarvonta, jos et ole vielä kerennyt osallistua, niin klikkaa itsesi osallistumaan TÄSTÄ! Mitä sinä odotat messuilta?

There's a ticket giveaway on my blog's instagram, so if you don't have tickets yet, click HERE to enter! What are you hoping to find from the fair?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter