Ihania syksyn sävyjä ja valokuvaamista ( + vähän tyyliäkin )

*saadut tuotteet merkattu

En ole tippaakaan syysihminen ja olen täysin samaa mieltä, kuin viisivuotias poikani, että voisimme mielellämme asua paikassa, jossa olisi aina kesä. Tosin siihenkin varmasti kyllästyy. Tänä vuonna olen kuitenkin ollut jopa pikkaisen innoissanikin syksyn tulosta ja olen jopa harjoitellut enemmän valokuvaamista vähemmässä valossa ja harmaina päivinä, jolloin talven ja pimeiden päivien tulo ei tunnu niin katastrofaaliselta valokuvausmielessäkään.

Perustin muuten vihdoinkin myös instaan valokuvausjutuilleni oman tilin @pinjas_photography :n ja innostuin uudelleen myös kokeilemaan video-kuvaustakin. Tällä hetkellä minua kiinnostaa kuvata eniten some-kuva-tyylisiä lifestyle-kuvia niin yrityksille kuin bloggaajille ja muille vaikuttajille.

Viikonloppuna sain kuvailtua omista lapsista ja samanikäisistä serkuista kivoja, syksyisiä kuvia, ne jäävät perhe-albumeihin, mutta samalla nappailin kuvia syksyn ihan mielettömän upeista sävyistä! Ja hieman myös ihan kauniista harmaudestakin, kun vietimme viikonloppua Tammisaaressa.

En tiedä näyttääkö syksy nyt vain eritysen ihanalta siksi, että korona-tilanteesta johtuen ei voi edes unelmoida ulkomaanreissuista, joten huomio tulee kiinnitettyä kaikkeen kivaan, mikä löytyy lähempää.

Ehkä ainoita asioita, joista syksyssä olen aina pitänyt on pehmeät huivit ja isot neuleet sekä tietenkin villakangastakit! Villakangastakkeja kaapistani löytyykin iso pino ja ne kaikki ovat ahkerassa käytössä. Yksi lemppareistani on Kappahlilta pari vuotta sitten saatu suoranmallinen beige takki*, joka on edelleen ahkerasta käytöstä huolimatta todella hyvässä kunnossa. Ehkä hieman voisin sitä siistiä nukkanyppijällä tässä joku päivä kuitenkin.

Vaikka monesti pidänkin neutraaleista sävyistä, aina silloin tällöin ihastun johonkin värikkäämpään sävyyn. Tänä vuonna ensimmäinen värikkäämpi suosikkiasusteeni on ollut Lasessorilta saatu mauven sävyinen Kuura-villahuivi,* jollainen minulta löytyy kaapista ( ja edelleen käytöstä ) myös harmaana. Tuo harmaa oli viimetalven ehdoton ykkös-huivini ja se olikin päälläni lähes jokaisessa talven kuvassani. Lasessorin verkkokaupasta, lasessorshop.com :sta saat muuten 15% alennuksen koodilla PINJA, jos sinulta puuttuu vielä talven asusteita kaapistasi.

Nilkkureita olen myös muuten syksyssä rakastanut, mutta nyt olen vähän innostunut myös saappaista sen myötä, kun sain anopiltani kivat ruskeat melkein yli polven yltävät saappaat. Kurkkaa pari postausta taaksepäin, niin näet millaiset ne olivat. En kuitenkaan ole ihan varma, miten tulisin pidempiä saappaita oikeasti käyttämään. Mekkojen kanssa ne olisivat ihania, mutta arjessa en niin paljon mekkoja jotenkin osaa kuitenkaan käyttää. Farkkujen kanssa käytettynä mieleeni tulee ehkä liikaa aika teini-vuosiltani, jolloin käytin saappaita aina farkkujen kanssa niin, että kapeat lahkeet olivat tungettu saappaiden sisään.

Ehkä nyt kuitenkin vielä jatkan saapas-asuista inspiroitumista Pinterestissä ja päätän sitten, mistä tyylistä oikein loppujen lopuksi tykkään! :D

Pinterestistä puheen ollen, meidän asuntokaupat ovat vieläkin hieman kesken, mutta Pinterestiin olen kasannut usemmankin taulun sisustus-ja remonttiaiheisia kuvia. Saa myös suositella taitavia remppatyyppejä pk-seudulta niin seinien maalaamiseen, sisäovien vaihtamiseen kuin muihinkin remontointi-juttuihin. Olen esimerkiksi saanut päähäni haluavani muutamaankin kohtaan ihanan peili-seinän, jonka toteuttamiseen tarvitsen osaavaa apua.

Mahtavaa alkavaa viikkoa!

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter