Ihonhoidon lempiväline, tehokas monitoimivoide sekä muut tärpit luonnonkosmetiikapäiville

Tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä, jotka merkattu*

House of Organicin* luonnonkosmetiikkapäivät ovat taas täällä, mikä tarkoittaa päivittäin uusia alennuksia luonnonkosmetiikan parhaista tuotteista 12.-16.8.2020. Valikoima on aivan valtava, mutta tässä muutamia tämän hetkisiä suosikkejani valikoimasta! Jos muuten teet ostoksia useampana päivänä, käytä koodia YHDISTÄ kassalla, jolloin kaikki lähetetään yhdessä paketissa ja säästät postikuluissa.

Käytän itse todella paljon luonnonkosmetiikkaa ja olen ollut sen suurkuluttaja niin kauan, kun muistan ja olen innolla seurannut valikoiman laajenemista. Vaikka näidenkin luonnonkosmetiikkapäivien valikoimasta löytyy ihan hurjasti pitkäaikaisiakin suosikkeja, yritin kuitenkin poimia vähän uudempia tuotteita, joihin olen tykästynyt. Jos sinulla kuitenkin herää kysymyksiä jostakin tuotteesta, jota en tässä postauksessa ollut esitellyt, niin kysäise ihmeessä, sillä aika montaa näistä olen kokeillut!

Loppukesän suosikki

Luonkosin puhdistus-ja voidekakut ovat olleet viimeaikoine suuressa nosteessa ja ei ihme! Tuotteet valmistetaan käsityönä Naantalissa ja palataan houkuttelevan söpöihin, täysin maatuviin pakkauksiin. Valikoimasta löytyy palasia niin ihon puhdistukseen, kosteutukseen kuin kaunistukseenkin. Viimeisimpään uusi Celebrate*-kimallekakku onkin ihan must have! Tänä kesänä ihanan monet aurinkoiset päivät ovat varmasti saaneet meidän kaikkien ihot hehkumaan ja jotta tuota hehkua saisi vielä hieman korostettua, voi ihoa hoitavasta Celebrate-kakusta sivellä extra-hehkua niin säärille, käsivarsille kuin decolteellekin. Merkin kakkuja oli useamman päivän valikoimassa, mutta tämän kimalteisen version löydät lauantain tarjouksista.

Ihonhoidon lempiväline ja ihania iho-öljyjä

Tutustuin Gua Sha-kivilastoihin ensimmäisen kerran odottaessani toista poikaani ja etsiessäni luonnollisia kivunlievitysmenetelmiä synnytykseen, joista alaselän kaapiminen tällaisella kivisellä lastalla oli yksi vaihtoehto. En kuitenkaan kerennyt silloin lastaa hankkia, joten sen avusta tuohon en osaa sen enempää kertoa, mutta moneen muuhun se on ollut aivan huikea apu!

Vaikka lastoja markkinoidaankin juuri nyt paljon kauneudenhoitoon, on niistä apua paljon muuhunkin. Niiden avulla karkoitat muunmuassa inhottavan päänsäryn kaapimalla niskan lihaksia, jolloin hetken päästä tunnet, kuinka veri alkaa taas kummasti kiertää kasvoilla ja päässä!

Oma kampani, Yin Your Skin Lovi*, löytyy perjantain tarjouksista. Tämä jadekivestä valmistettu kampa on hieman erilainen ja monipuolisempi, kuin aiemmin omistamani versio. Sen kampamaisella päällä on aivan mielettömän ihana käsitellä päänahkaa, mikä virkistää ja vauhdittaa päänahan verenkiertoa. Sen päässä olevalla lovella on taas helppo kätellä muunmuassa leukalinjaa ja niskaa. Kampaa voi käyttää koko vartalolle ja netistä löytyy roppakaupalla videoita ja ohjeita sen käyttöön.

Lastan kanssa tulisi aina käyttää öljyä, jotta se liukuisi iholla. Niskaani toki olen käsitellyt ilmankin välillä työpäivän ohessa ja se on ainakin itselleni toiminut hyvin. Lastan kanssa olen käyttänyt paljon Bybin boostereita*, joita löytyy useammankin päivän tarjouksista, mutta nyt käytössä on Everyday Naturalsin Baobab-kasvoöljy*.


Hehkutettu ihmevoide

Perjantain tarjouksista löytyvä Egyptian Magic All Purpose Skin Cream* on saanut niin paljon hehkutusta osakseen, että purtilo oli ihan pakko napata testiin. Ja jos purkki on ulkoisesti näin epähoukuttelevan näköinen, tuotteen sen sisällä on oikeasti oltava huippua ollakseen näin suosittu! Vielä en ole kerennyt tuotetta testata kuin muutaman päivän, joten vielä ei ihmeitä ole iholleni tapahtunut. Olen käytyänyt voidetta nyt todella ongelmallisiin käsiini, jotka reagoivat lisääntyneeseen käsienpesuun ja käsidesin lotraukseen hirveällä ihottumalla ja sitä voide on ainakin rauhoittanut. Voiteen käyttötarkoitusten lista kuitenkin on pitkä, sitä voi käyttää muunmuassa huulivoiteena, kosteuttavana kasvonaamiona, silmänympärysvoiteena tai vaikka vauvan vaippaihottuman hoidossa. Taidankin itseasiassa kokeillakin tulevana yönä tätä yönaamiona kasvoilleni!

Lemppareita luonnonkosmetiikka-meikeistä

Lily Lolon meikkeihin tykästyin toden teolla testattuani niitä muutamien aiempien luonnonkosmetiikkapäivien aikana! Loman aikana taas innostuin kokeilemaan erilaisia silmämeikkejä sillä yleensä meikkaan aika vähän, varsinkin silmiä, koska yleensä onnistun näyttämään vain sotkuiselta yrityäessäni meikata niitä! Innostuksesta johtuen valitsin testiin Eye Primerin*, jossa on kahta eri sävyä. Primerilla saat silmämeikin kestämään siistinä pitkään ja peität tummat silmänalusetkin! Tämä löytyy torstain tarjouksista samoin kuin ihanan neutraaleita sävyjä sisältävä Laid Bare-paletti*!

Koska kuten aiemmin sanoinkin, kesälla auringon antamaa hehkua iholla on ihana jatkaa pitkälle syksyyn, valitsin myös meikkipussiini yhden hehku-tuotteen, Lily Lolon Illuminator Bronzed*-korostuspuuterin.

Tässä nyt muutamia viimeisimpiä suosikkejani! Kannattaa kuitenkin kurkata päivittäin tarjoukset läpi ja käydä instagramini puolella osallistumassa lahjakortti-arvontaan!

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter