Kameran takana!

Huomenta! Olen viimeaikoina saanut entistä enemmän olla yhdessä suosikkipaikoistani, nimittäin kameran takana, kun viimeaikaiset muutokset ovat sallineet sen, että aikaa kuvaamiselle on enemmän! Olen kerennyt myös päivitellä Pinja's Photographyn sivuille uusia kuvagalleria-kuvia ja nyt aktiivisemmin kerännyt myös palautetta asiakkailtani, jolle olen saanut julkaisuluvan.

Lisäaika kuvaushomiin on antanut mahdollisuuden myös kokeilla uusia juttuja ja erityyppisten kuvauskeikkojen myötä olen saanut miettiä myös kuvaideoita ja paikkoja entistä enemmän ja näin kehityn kokoajan kuvaajana.

Yleisesti ottaen rakastan kuvata miljöössä ja olen hieman vierastanut studiokuvaamista peläten, että kuvista tulee tylsiä ja persoonattomia, mutta tietenkin studiokuvillekin on oma tarpeensa ja studiossa on mahdollisuus kontrolloida kaikkea valosta, taustasta ja somistuksesta lähtien. Toki Studiossa myös on helpompi siistiytyä ja vaihtaa vaatettakin kuin miljöössä.

Löysin Espoon Kivenlahdesta aivan ihanan Valkoinen Mustikka Studion, johon varailin muutamia kuvaus-slotteja itselleni testaillakseni, miten kuvaaminen studiossa ylipäätään minulta onnistuu. Studio ei pelkästään valikoitunut siksi, että se sijaitsee lähellä kotia vaan siksi, että se on tyyliltään juuri sellainen, josta pidän ja rekvisiittavarastostakin löytyy valmiiksi vaikka mitä! Studion omistajalla on itsellään todella hyvä silmä stailaukselle, minkä huomaa juuri tästä somisteiden valikoimasta.

Kävin eilen itsekseni tekemässä muutamat testikuvat itsestäni ja kokeilin erilaisia somistuksia, jotta näen, millaista fiilistä voisin asiakkaideni kuviin luoda.

Studiossa voi hyvin kuvailla erilaisia henkilöbrändikuvia, jollaisina meinaan itse käyttää näitä itse itsestäni ottamia kuvia markkinoidessani valokuvaus- ja some-palveluitani! Myös erilaiset henkilöstökuvat, joko pelkistettyinä tai stailattuina onnistuu studiolla kivasti.

Odotan kovasti, että pääsisin kuvaamaan myös perheitä ja lapsia studiolla! Pinja's Photographyn kuvagalleriasta näet, millaisia perhe- ja lapsikuvia olen miljöössä ottanut, niin saat vähän ideaa, minkä tyylistä kuvaa kuvaan. Nuo viimeisimmät oli otettu todella harmaana päivänä, mutta perheestä huokuva lämpö teki mielestäni kuviin harmaudesta huolimatta ihanan pehmeän ja lämpimän tunnelman. Aina siis se aurinkoisin päivä ei välttämättä ole se paras sitten kuitenkaan! Studio kuitenkin toimii hyvänä vaihtoehtona ulkokuville sateisina päivinä ja tietenkin talven tullen. Tosin talvellakin olen kuvaillut ulkona kivoja lumisia perhekuvia, joten ei talven ja ulkokuvien yhdistäminen ole mikään mahdottomuus sekään!

Bisnes- ja perhekuvien lisäksi kuvaan myös tuotteita, somekuvia yrityksille, sekä kaupallisten yhteistöiden kuvia vaikuttajille. Käytännössä siis hyvin laajasti erityyppisiä kuvia. Yksi aihealue, johon en uskalla kuitenkaan koskea on newborn-kuvat, sekä hääkuvat, sillä näissä kategorioissa on huikea määrä omia taitajiaan! Kihlajaiskuvia toki kuvaan!

Jos haluat kuvaan joko studioon tai miljööseen Helsingin tai Espoon alueelta, niin laittele minulle meiliä pinja@pinjasphotography.com, laittele viestiä Pinja's Photographyn somessa tai nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta!

Ja yksi asia, jota haluan aina painottaa, on se, että kysyn aina luvan asiakkaideni kuvien julkaisuun somessa tai nettisivuillani ja jätän matalan kynnyksen myös kieltäytyä tuosta luvasta. Koska olen itse aktiivinen somessa, huomaan monien jännittävän sitä, päätyvätkö heidän kuvansa somekanaviini esille.

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter