Keeping Warm + WIN a Rino & Pelle Coat!

Postaus sisältää saatuja tuotteita*

Jostain syystä olin ihan älyttömän yllättynyt, kun tänäaamuna avasin verhot ja ulkona maa oli aivan valkoisena lumesta! En ehkä oikeasti jotenkin ihan uskonut, että talvi olisi jo täällä! Mutta täällä se on ja se tarkoittaa sitä, että nyt viimeistään on aika kaivaa kaapista ne kaikista lämpimimmät vaatteet esille ja laittaa pipo päähän.

This post includes gifted products*

For some reason I was so surprised when I opened the curtains this morning and saw that there was snow! And there was so much snow that the ground and the trees were all covered by it. But I hadn't expected the winter to come this soon, but here it is now anyway! So that means that now it's finally time to get those warm winter clothes on and put a beanie on.

Viimetalvena kuljin lähes koko talven villakangastakeissa ja ulos lasten kanssa leikkimään lähtiessäni puin päälleni sen paksuimman ( ja ainoan ) oikein kunnon talvitakkini päälle. Mutta tottapuhuen villakangastakit eivät pidä talvella sinua lämpimänä läheskään niin hyvin kuin toppatakit, untsikat ja muut paksummat takkiversiot. Tänä talvena kaappiini onkin ilmestynyt sitten astetta lämpimämpiä takkeja. Viimeisimpänä tämä tummansininen Rino & Pellen* toppatakki maailman pehmoisimmalla ja muhkeimmalla ( ja myös irroitettavalla, jos sinä et satu siitä tykkäämään ) tekoturkiskauluksella, johon olen viimepäivät tuolla kylmässä viimassa viipottaessani kietoutunut.

Last winter I was mostly using wool coats but to be honest they are not really the warmest choice here in Helsinki where the winter wind is so cold that it feels way more colder that it really is. Last year I only had one really warm coat that I mostly wore whenever I was going out with the kids and really needed to stay warm. Luckily now I have gotten a few warmer coat choices to my closet! New latest arrival is this lovely blue puffer coat from Rino & Pelle* with a feminine belt on the waist. It has the softest, warmest and removable faux fur neckline that I just love!

Olen myös selvästikin kasvanut vihdoin viimein aikuiseksi, sillä takin pitää ehdottomasti olla sellainen, joka peittää pepun ja kaikki talvitakkini ovatkin juuri tällaisia. Keväisin tosin kuljeskelen lyhyissä nahkatakeissa ja muissa sellaisissa, mutta talvisin haluan pysyä vain lämpimänä. Toinen juttu on Pipo! Pipolaatikostani löytyykin vaikka mitä ihanaa ja nykyään todellakin pistän pipon päähän ennemmin kuin palelen tai saan kylmästä päänsäryn.

And I think that I have finally grown up because I want my winter coats to cover my bum and all off my winter coats actually are that long that they do! In the spring though, I use short leather jackets and other short jackets like that but when it's cold, I just want to stay warm. And beanies! Those are the other thing that really means that I'm finally a grown up because I love to wear beanies and keep my head warm too.

Tutustuin muuten tuohon Rino & Pelle-merkkiin loppukesästä käydessäni Modan showrmoomilla. Merkki on heillä nyt ensimmäistä kautta valikoimassa ja mallit joita näin ovat aivan megatyylikkäitä ja mallistosta löytyi myös muutakin todella omaan makuuni sopivaa kuten keinomokkahousuja ja takkeja, joissa oli aina jokin pieni wau-juttu extrana. Mitoitukseltaan merkki oli melko pientä ja suosittelenkin nappaamaan merkiltä yhtä kokoa isompaa kuin normaalisti.

I was introduced to Pelle & Rino when I visited Moda's showroom a few months ago. They are having this brand now for the first season and the styles I saw were super cool! They had jackets and coats with some details that made you go "wow!" and faux suede pants that are something I just love! The sizes are quite small and I took my coat one size bigger than what I usually do.

The Outfit

Pipo / Beanie: Starling hats ( saatu, myytävänä Moda-liikkeissä / gifted, available at Moda shops )

Takki / Coat: Rino & Pelle ( saatu, myytävänä Moda-liikkeissä / gifted, available at Moda shops )

Housut / wax jeans: Ze-Ze ( saatu / gifted )

Kengät / Shoes: ( saatu / gifted )

Laukku / Bag: Mulberry Lily

Nyt muuten teilläkin on mahdollisuus voittaa kuvan takki, sillä sain VIISI ( jeeee! ) tälläistä takkia arvottavaksi kanssanne. Arvottavat kootkin ovat 34-42, joten sieltä löytyy varmasti monelle sopiva kokokin. Arvontaan voit osallistua instatililläni @pinjaandtheboys !

Millaisia takkeja teille on valikoitunut nyt talveksi?

Now you also have chance to win a coat like this, because I got five of these to put on a giveaway ( Finland only ) on my instagram @pinjaandtheboys !

What kinds of coats have you got for this winter?

<3: Pinja

Photos: Of course Camilla Bloom

Tykkää-merkinnät

Kommentit

LifeofMinna
LifeofMinna,
Sulle sopii tosi hyvin ton värinen takki 😊
Hassua, miten ikävä sitä ensilumen taianomaista fiilistä on jo nyt ikävä <3
nouw.com/lifeofminna
pinjasblog
pinjasblog,
Se on kyllä niin kanunista, mutta nyt kun se suli pois niin on niin ankean harmaata 😃 Sielä teillä taas näyttää niin upean aurinkoiselta! <3 Ja kiitos, tykkään tosta takista niin paljon ja tolla merkillä oli muutakin niin mun tyylistä!
nouw.com/pinjasblog
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter