Kesän kauneustuotteet House Of Organicin luonnonkosmetiikkapäiviltä!

Tuotteet saatu House of Organic, sisältää mainoslinkkejä, jotka merkattu*

Tänään tuntui ihan oikeasti ekaa kertaa kesältä ja takatalvikaan ei toivottavasti iske enää takaisin. Kesäisin oma ihoni voi enemmän ulkoilun ja auringonvalon ansiosta huomattavasti paremmin, kuin pimeään aikaan, mutta silti se tarvitsee hoitoa ja varsinkin auringolta suojautumista. House of Organicilla vietetään nyt juuri sopivasti luonnonkosmetiikkapäiviä ke 12.5.- su 16.5.2021, jolloin löydät kesäihon parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet hyvillä, päivittäin vaihtuvilla tarjouksilla.

Useammalta päivältä löydät aurinkosuojatuotteita, kuten heti keskiviikkona Alga Mariksen luonnollisen aurinkosuojasprayn*. Koko katalogia taas pääset selailemaan TÄSTÄ*.

Itselläni oli aurinkosuojatuotteet jo kunnossa, joten keskityin omissa tuotevalinnoissani ihonhoitoon ja meikkiin.

Hehkua kesäiholle

Torstain tarjouksista* löytyy useampikin tuote, joilla luot lisähehkua päivettyneelle kesäiholle niin kasvoille kuin vartalollekin. Lily Lolo on yksi jo pidempiaikaisempi suosikkini luonnonkosmetiikan meikkimerkeistä ja juuri sopivasti edellinen highlighterini tältä merkiltä alkoi olla jo viimeistä hippusta myöten käytetty. Lily Lolon illuminator löytyy tarjouksesta tosiaan torstaina samoin, kuin Avrilin hohtava kuivaöljy. Tuo kuivaöljy on ihan must-have-kesätuote, jolla kalpeakin iho saa ihanan hehkun ja öljy hoitaa samalla ihoa. Aivan loistava silloin, kun on aika siirtyä lyhythihaisiin ja lyhyt lahkeisisiin vaatteisiin. Jo pullossa öljy kimaltelee ihanasti auringon säteiden osuessa siihen!

Lauantain tarjouksista* löytyy puolestaan Lily Lolon aurinkopuuteri, jolla saat hehkun lisäksi ripauksen lisää sävyä kasvoille. Jo näillä kolmella tuotteella saat luotua kesäisen hehkun iholle.

Kuulauden lisäksi kesämeikki tarvitsee toki myös laadukkaan puuterin, joka pitää meikin paikoillaan. Keskiviikon tarjouksista* löytyvä 100% Pure Bamboo Blur-puuteri teki todellakin tämän ja läpinäkyvän sävyn ansiosta sitä voi käyttää meikin kiinnitykseen läpi kesän vaikka ihon sävy muuntuisikin rusketuksen myötä. Puuterin babukvartsipohja hoitaa ihoa samalla, kun pitää meikin paikoillaan. Tässä on myös todella fiksu purkki, jonka verkko-pohjan läpi puuteria on helppo annostella juuri sopiva määrä. Yleensä onnistun aina sotkemaan irtopuutereilla, mutta tällä en niinkään.

Puhdista ja kuori iho pehmeäksi

Varsinkin kesäisin itseruskettavaa tulee käytettyä vielä talveakin ahkerammin ja tätä varten kaapista on hyvä löytyä kunnon kuorinta-aineet, joilla ihon saa valmisteltua itseruskettavalle. Vartalon ihon tykkään useimmiten kuoria hanskoilla, mutta kasvoille jokin kuorintatuote on aina itselleni ainakin miellyttävämpi. Otinkin kokeiluun nyt heti keskiviikon tarjouksista* löytyvän Neal's Yard Remediesin Honey & Orange-kuorinnan, joka sisältää myös ihoa puhdistavaa savea. Yleensä aika poikkeuksetta kaikki savituotteet ovat olleet akneen taipuvalle iholleni todella hyviä. Tästä tuotteesta minulla ei ihan vielä ole kertoa, miten se toimi, mutta tänään se menee testiin ja palaan instan puolella kertomaan siitä tarkemmin.

Toinen saman merkin tuote, joka niin ikään löytyy keskiviikon tarjouksista ja joka oli ihan pakko napata testiin oli Citronella Formula. Tämän valitsin siis ihan vain tuoksun takia, koska rakastan kaikkea sitruksista! Kyseessä on viilentävä aurinko-spray, joka eteeristen öljyjen avulla rauhoittaa auringolle altistuvaa ihoa.

Viikon vikalta päivältä, sunnuntailta* löytyi ihanan Bybin kuoriva ja kirkastava kasvovesi. BYBI Beautyn Day Glow Brightening AHA Tonic-kasvovesi tasoittaa myös ihon sävyä ja palauttaa kadonneen hehkun. Kuorivat kasvovedet ovat olleet myös pitkään suosikkejani, koska niillä iho pysyy selkeästi kirkkaampana vieden pois kaiken ylimääräisen ihon pinnalta. BYBIn boostereitakin näytti muuten löytyvän useammalta päivältä! Juuri nyt niitä ei löydy omasta kaapistani, mutta lähes jokaista niistä olen kokeillut ja ne ovat todella hyviä! BYBI saa myös edelleen isot pisteet ihanista purkeista!

Tässä tosiaan vain muutamia omista suosikeistani! Kannattaa kurkata koko valikoima läpi ja napata nyt kesän kauneustuotteet ja aurikosuojat valmiiksi varastoon!

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter