Kesän viimeinen kukkamekko, joka taipuu myös syksyyn

Kesä on ehdotonta mekkoaikaa itselleni! Rakastan mekkojen helppoutta ja keveyttä sekä sitä, ettei tarvitse miettiä muuta, kuin että mitkä kengät sujauttaa jalkaan sen kaveriksi. Syksyn tullen mekot jäävät kuitenkin usein kaapin pohjalle arkikäytössä, koska inhoan sukkahousuja yli kaiken! Ja jotenkin en onnistu ikinä ostamaan kivasti istuvia sukkiksia. Jotenkin kokovalintani menee aina pieleen ja kun sukkiksia ei oikein voi sovittaakkaan ( ihan ymmärrettävää, muutenhan ne olisivat varmaan kaikki silmäpaoilla ) niin sitten ne ovat joko liian lyhyet niin, että valuvat ärsyttävästi alaspäin tai sitten sopivan pituiset, mutta löysät vyötäröltä. Saa siis suositella sukkiksia!


Haluaisin kuitenkin käyttää mekkoja myös syksyllä ja mietinkin, kuinka kivalta kukallinen, rimpsumekko näyttäisi nahkatakin ja nilkkureiden kanssa!

Kävimme muutama viikko sitten anoppini ja mieheni veljen vaimon kanssa pienellä naisten päiväreissulla Tallinnassa ja bongasin Mohiton alesta muutaman ihanan pitkähihaisen mekon kympillä, joten ne oli ihan pakko napata mukaan. Toinen niistä oli juuri sellainen, jonka olin nahkatakkini kaveriksi kuvitellut. Mustan pohjansa ansiosta kukkamekko toimisi ehkä mustien sukkisten ja nilkkureidenkin kanssa, vai mitä?

Nahkatakki, jota ajattelin mekon kanssa ilmojen kylmetessä käyttää, olisi kylläkin konjakinvärinen, joten ehkä nilkkuredenkin pitäisi olla. Pitääkin vähän testailla! Uudet nilkkurit tosin on nyt hankintalistalla kanssa, sillä kövelin viimetalven konjakinsävyiset lempparinilkkurini niin puhki, että niillä en kyllä enää kehtaa kaupungille lähteä.

Vielä ei kuitenkaan ihan nahkatakkikelit ( onneksi ) ole täällä, joten pitkähihaisella mekolla pärjää hyvin myös sellaisenaan! Tosin huivia kuljetan lähes aina kesäisinkin mukanani siltä varalta, että tarvitsen lämmikettä. Lasessorin ohut Grace-cashmere-huivi ( tuote saatu ) onkin ollut ihanteellinen viileisiin kesäiltoihin, koska se on ihan unelmapehmeä, lämmin, mutta ei tukahduttavan kuuma kuitenkaan. Siitä löytyy tämän oman beigeni lisäksi myös todella kaunis vaalea roosa ja vaalea harmaa. Toinen suosikkini, joka on hinta-laatusuhteeltaan ollut aivan megahyvä on merkin Parice-silkki-villa-huivi ( tuote saatu ), josta voitte bongata kuvia muista postauksistani. Tuossakin löytyy kauniita, helposti yhdistettäviä sävyjä. Lasessorin uudesta verkkokaupasta, lasessorshop.com :sta saat muuten 15% alen koodilla PINJA ja kohta sinne ilmestyy myös ihania uutuuksia syksyyn ja talveen!

Millaisia mekkoja teillä on syksy- ja talvikäytössä? Millaisia sukkiksia olette mekkojen kanssa käyttäneet ja mistä löytyy paras sukkisvalikoima?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter