Kevään ensimmäinen kukkapaita, koronan takia peruuntuneita juttuja sekä yksi muutos blogiin!

Thadaa! Huomasitko yhden blogiin liittyvän muutoksen? Otsikko oli suomeksi! Vaihdoin testimielessä instagramin tekstit hetki sitten suomeksi juteltuani työkaverini kanssa ja se kyllä vaikuttaa olevan hyvä päätös, vaikka itsestä välillä tuntuukin hieman oudolta. Koska blogin pääkieli on suomi, niin ehkä on tosiaan ollut hassua, että otsikko on aina englanniksi. Itselleni englanti on toinen kotikieli tällä hetkellä ja lapsetkin puhuvat englantia ( suomea toki lisäksi, mutta päiväkotikin on englanniksi ), niin se on tuntunut aina todella luontevalta minulle. Mutta ehkä tämä blogi on kivempi pitää pääosin suomeksi ja käännökset sitten tarpeen mukaan alle, vai mitä? Teistä seuraajista kuitenkin yli 90% on täältä Suomesta.

Thadaa! Did you notice something new about the blog? The Headline was in Finnish! A while ago I made a decision to change my instagram language to Finnish after talking to my colleague and so far it seems like a good thing and worth keeping that way. The main language for my blog is Finnish and maybe it has been a bit weird to have the headline in English before. I'm still keeping my English translations here since English is a very important language for me, but the headline will probably be in Finnish in the future.

Viikonloppu on alkanut aivan ihanan aurinkoisissa maisemissa! Olen tehnytkin jotain todella pahista ja kulkenut tennareissa ja pikkusukissa nilkat vilkkuen, mutta kevätfiilis vain on niin vahva! Olen valinnut myös taas talvea kirkkaampia värejä päälleni, kuten edellisestä postauksesta huomaa ja myös alkukevään eka kukkapaita on päässyt ahkeralle käytölle. Paita on saatu yhdeltä suomalaisista lempparimerkeistäni, STI Collectionilta, jota myydään Moda-liikkeissä. Yleensä tykkään aina tunkea tälläisissä löysemmissä paidoissa helman housun tai hameen sisään. Tässä paidassa helmakin oli onneksi tarpeeksi pitkä, että se myös pysyi housuissa! Ja toisaalta, jos käyttäisin paitaa esimerkiksi nahkahousujen kaverina, helma olisi tarpeeksi pitkä peittämään housujen taskuttoman takaosan. Mulla on muuten nuo kuvan Cubus-farkut S- ja M-koossa, nykyään täytyy sanoa, että M-koko on se ehdoton oikea, mutta olin vahingossa napannut näihin kuviin mukaan S-koon kaapistani ja huomasin sen vasta, kun niitä epätoivoisesti kiskoin päälleni. Kyllähän ne mahtui, mutta kyllä se isompi koko olisi näyttänyt paaaljon kivemmalta!

The weekend has been so beautifully sunny and I have been a bit bad influence and been walking around flashing my ankles while wearing sneakers with trainer socks. I have also chosen a lot brighter colours to wear, like you can well see from my last post. The first flower top of the spring has also been one of my favourite things to wear lately. I got this dark blue one from one of my favourite Finnish fashion brands, STI Collection. I usually like to wear long, loose tops like this so that I tuck it in my pants or skirts and this one has a perfectly long hem so that it actually stays on place too. I have these Cubus jeans in S and M sizes and I accidentally took the smaller size that is not so flattering for me anymore, but I noticed it when it was already too late. Luckily they fit me.

Vaikka ilma onkin ollut ihana, viikolta on peruuntunut harmittavan paljon juttuja ja osa vielä ihan viimetingassa. Itse en osaa viruksesta kauheasti paniikkia ottaa, mutta noudatan annettuja ohjeita, sillä en omalla huolimattomuudellani tai välinpitämättömyydelläni ikinä haluaisi saada tartuntaa saatika tartuttaa sitä johonkin muuhun, jolle se saattaisi olla hengenvaarallinen.

Ehkä yksi ärsyttävimmistä peruuntumisista oli torstain Baletti, johon olimme menossa anoppini ja mieheni veljen vaimon kanssa. Kun torstaina kahdelta annettiin suositus perua yli 500 hengen tapahtumat, anoppini soitti heti oopperaan kysyäkseen, onko näytös peruttu. Hänelle kerrottiin, että ei ole ja että rahoja ei saa takaisin, jos päättää olla tulematta, mikä oli vähän outoa, koska salissa oli yli tuhat asiakaspaikkaa ja lippuja varatessa oli jo ollut aika täyttä. Noh, lähdimme sitten alkuperäisen suunnitelman mukaan kohti Oopperataloa ja kun olimme pihassa, iltapäivälehtiä matkalla selaillut mieheni veljen vaimo oli sieltä bongannut, että näytös on peruttu ja soitti meille. Noh, ilmoitus peruuntumisesta oli joka tapauksessa tullut anoppini meiliin siinä vaiheessa, kun olimme jo perillä, kuten monet muutkin. Itse peruuntuminen ei ärsyttänyt niinkään, sillä se oli ymmärrettävää ja annettujen ohjeiden mukaista, mutta se, että muutama tunti aiemmin oli kivenkovaan väitetty, että esitys pidetään annetuista ohjeista huolimatta ärsytti. Menimme sitten kuitenkin viinilasillisille ja pienille snackseille, ettei ihan turhaan oltu laittauduttu.

Even though the weather has been amazing, there has been a lot of things cancelled because of the Corona virus and some of them has been last minute! I'm not really panicking about the virus but I do as is advised so that I wouldn't get sick myself and not to get other people sick through me, but let's just hope things will get normal soon.

One of the most annoying cancelled thing was the ballet we were supposed to go to with my mother-in-law and sister-in-law. At first they didn't cancel it and said that if we decide to not come, we wouldn't get our money back, which was a bit weird because it was advised to cancel all happenings with over 500 people and this was definitely over that number. Well, they cancelled it then when everyone was already there, at the Opera House! It was so annoying that we headed for a glass of wine and some snacks.

Viikonlopulta peruuntui myös lasten niin kovasti odottama Heurekan Dino-näyttely, jonne olisimme menneet äitini kanssa vielä kerran, ennenkuin se loppuu. Harmitukseksi äitinikin on nyt flunssassa ja Heureka kiinni. Olenkin siis käyttänyt koko päivän siihen, että pitäisin pojat kiireisenä! Kävimme aamulla serkkujen kanssa leikkipuistossa, josta suuntasimme sushille ja sieltä vielä kirpparille. Sushi-buffa-paikasta saimme jokainen kumihanskat, joita tuli käyttää, kun ruokaa otti pihdeillä ja pihtejäkin vaihdettiin tiuhaan tahtiin.

Miten teillä on vaikuttanut nämä poikkeusjärjestelyt arkeen?

We also had to cancel this dinosaur exhibition we were supposed to see with my mom one last time before the close it, but my mom got sick and Heureka was closed anyway. So today I have been trying to keep my sons so busy that they don't remember to be sad about it. First we enjoyed the weather with their cousins at the park, then we headed for a sushi and then to flea market. At the sushi buffet we got these rubber gloves to use when taking food.

How has this virus thing changed your everyday life?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Iina / MouMou,
Jee, suomi on pop! Jotenkin tunnetilat välittyvät mun mielestä helpommin tekstistä. 😊
moumou.fi
pinjasblog
pinjasblog,
Hyvä kuulla! 😍 Jatkan siis sillä tiellä!
nouw.com/pinjasblog
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter