Kimallemekko ja ihana viikonloppu

Pääsimme pitkästä aikaa taas mieheni kanssa treffeille ja pienelle staycationille juhlistamaan hääpäiväämme. Lapsilla oli myös hauska viikonloppu, kun he pääsivät samanikäisten serkkujen luokse yökylään! Olimme päättäneet ottaa ihan rennosti, varasimme huoneen Kämp hotellista, kävimme syömässä, drinkeillä ja otimme ihan rennosti, ilman aikatauluja.

Olin varannut pöydän meille uudesta, hotellia vastapäätä olevasta Bistro Bardotista illalliselle, mutta päädyin kuitenkin perumaan varauksen, koska vapaana olevat kellonaika-vaihtoehdot olivat niin huonot, että ne aiheuttaisivat vain kiirettä tai nälkäkiukkua.

Otimme hotellin loungessa muutamat drinkit ja jonkin ajan päästä päätimme kokeilla onneamme, jos saisimmekin Bardotista pöydän järkevämpään aikaan. Ja saimme! Paikka oli todella houkuttelevan tunnelmallinen ja netistä tiirailemani menukin näytti hyvältä, joten odotukset olivat korkealla.

Tunnelma ravintolassa olikin ihana ja koska emme olleet mitenkään supernälkäisiä kuitenkaan, otimme vain pääruuat. Mieheni söi kyyhkystä ja itse otin ihan täydellisen skagenin. Molempien ruuat olivat aivan megahyvät ja meidät otettiin todella ystävällisesti vastaan, mutta palvelu tuntui loppuvan täysin siihen ja ruuissa kesti todella kauan. Siitä syystä päädyimmekin sitten Fazerille viereen jälkkärille.

Bardotissa haluaisin käydä kuitenkin vielä brunssilla joskus, koska heidän brunssi-menunsa näytti megahyvältä ja koska siinä saisi kylmiä ruokia noutaa itse, ei haittaisi, vaikka lämpimissä sitten kestäisikin.

Koska tällä hetkellä koronan jyllätessä ei ole paljon mahdollisuuksia juhliin, päätin pukea päälleni juhlan kunniaksi ihanan French Connectionilta saadun kimallemekon läpikuultavilla hihoilla, mikä osoittautui ihan superhyväksi valinnaksi.

Ruokailun jälkeen hengailimme vielä hetken Kämpin baarissa. Hotelli oli muuten kuulemma lähes täynnä, samoin kaikki ravintolat, joissa kävimme. Pöydät tosin oli joka paikassa väljästi aseteltu ja Kämpissä koko henkilökunnalla oli maskit kasvoilla.

Olemme molemmat tottuneet heräilemään todella aikaisin, joten vapaallakaan emme osanneet nukkua seitsemää myöhempään. Olimme siis ensimmäisenä aamiaisella ja söimmekin aamaista kerrankin kaikessa rauhassa.

Sain houkuteltua mieheni koukkaamaan kotimatkalla Verkkokaupan kautta, kun kävin shoppailemassa kameraani vihdoinkin salaman. Verkkokaupasta saa muuten kameraosastolta aivan superhyvää, asiantuntevaa palvelua ja olenkin lähes kaikki kamerani ja tarvikkeet ostanutkin sieltä.

Serkkulassa odotti meitä poikien leipomat pullat ja kahvit!

Viikonloppu olikin aivan todella rentouttava ja pieni irtautuminen arjesta tekikin todella hyvää! Jos haluatte kurkata lisää viikonlopusta niin kurkkailkaa instan puolelta storyjani sekä reelssejä, joihin yritän nyt kovasti myös päästä sisään!

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter