Knit that feels like cashmere + checked pants

Sisältää saatuja tuotteita

Okei, myönnän, että alan pikkuhiljaa jo olla innoissani tulevasta syksystä, viilenevistä illoista ja ehkä vähän jopa raikastavista sateista. Tämä ehkä johtuu siitä, että vaatekaappiini on saapunut unelmapehmeitä neuleita, joihin kietoutumista en millään malttaisi odottaa! Olen täydentänyt myös tee-valikoimaani, joten minulla on vaikka mitä ihania tee-laatuja siemailtavaksi viileiden säiden saapuessa.

Some of the products pr gifted

Ok, I admit that I start to be a little bit excited about the fall, the colder weather and refreshening rain. Maybe it's because I have some new, extra soft knits in my closet and I can't wait to wear them! I have also bought a lot of different teas which I can sip and wrap myself into these warm knits when the weather gets colder.

Olen aina pitänyt neuleista ja pitkistä neuletakeista, jollaisia kaappiini onkin vuosien varrella kerääntynyt jos jonkinlaisia ja cashmere on yksi materiaali, joka on ihanan tuntunsa vuoksi ollut yksi suosikkimateriaaleistani, mutta aivan kovin isoa cashmere-neulevuorta en ole kasvattanut itselleni, sillä tuo materiaali ei ole siitä edullisimmasta päästä, vaikka hintansa väärti onkin. Kuitenkaan mitenkään kovin hiostavaa tain pistelevää neulosta en voi pitää, sillä en vain kestä pistelevää vaatetta yltäni, joten aina jos löydän ihanan pehmoisen neuleen, se on melkein must have!

I have always been a huge fan of knits and long cardigans and cashmere is just my favourite material when it comes to these, but as it's quite expensive I don't have that many cashmere knits, even though I know it's worth the money. So whenever I find a soft, non itchy knit, it's a must have!

Moda-liikkeissä myytävältä STI:ltä oli tullut juuri tällaisesta pehmoisesta neuloksesta aivan ihana neulemalli ja juuri täydellisen mittainen neuletakki! Neuketakki onkin ollut päälläni lähes päivittäin siitä lähtien, kun sen kaappiini sain muutamassa eri värissä! Harmi vain, että viimepäivät ovat olleet kovin lämpimiä ja olen joutunut luopumaan siitä kesken päivää :D! Näistä neuletakeista näette kuvia pikkaisen myöhemmin!

Sti Collection had just this kind of knits and cardigans in the latest collection and and I have been wearing the cardigans almost everyday ever since I got them! Too bad the weather has been quite warm the past days and I have had to take it off during the day :D More about the cardigans later though!

Kapeat, pull on-malliset ruutuhousut olivat myös tervetullut lisäys Kaappiini sillä ainoat toiset omistamani Vero Modan ruutuhousut alkavat olla jo niin virttyneet, että melkein inhottaa heittää ne päälle, niin kivat ja mukavat kun ovatkin ja onhan niitä paljon käytettykkin!

The slim checked pull on pants were a very welcome addition to my fall wardrobe too since the only other pair of checked pants that I have are so worn that I feel a bit disgusted to even put them on as much as I love them!

The Outfit

Neule / Knit: Sti Collection ( saatu / gifted )

Housut / Pants: Sti Collection ( saatu / gifted )

Kengät / Heels: Banana Republic

Laukku / Bag: Furla

Aurinkolasit / Sunglasses: Moncler with Zeiss lenses ( saatu / gifted )

Löytyykö täältä muita, jotka eivät malta odottaa neuleisiin kietoutumista?

Do we have someone else here who can't wait to wrap in the soft knits?

<3: Pinja

​Photos: Camilla Bloom

  • style

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
  • Nouw