Kodin puunausta, ehkä uusi koti ja sisustusintoilua

Meillä on jo jonkin aikaa ollut uusi koti harkinnassa, sillä yksivessainen kolmio alkaa käydä meille ahtaaksi ja lasten kanssa toinen vessa olisi kyllä must! Ajattelimme odottaa, että länsimetron loppupätkä valmistuu, sillä nykyinen kotimme on suoraan yhden uuden metropätkän aseman päällä. Nyt kuitenkin ihan vahingossa löysimme asunnon, joka olisi meille aivan loistava ja kaiken lisäksi vielä järkeväkin.

Olen aina ollut ehdoton siinä, että haluan asua kerrostalossa sen helppouden ja yleensä keskeisimmän sijainnin vuoksi. Vähän aikaa sitten kuitenkin ilmoitin miehelleni, että voisin nyt olla avoin myös paritalolle tai rivarille. Tämä potentiaalinen uusi koti olisi kaikesta huolimatta kerrostalossa. Ja se on minulle ihan fine, sillä en kerennyt vielä edes kunnolla innostua muista asumismuodoista.

Tämän yllättävän asuntolöydön ansiosta olenkin puunannut kotiamme hullunlailla lähes koko viikonlopun! Huomenna kotiamme tulee katsomaan kaksi eri välittäjää, joilla on ostotoimeksianto asiakkaaltaan asuntomme spekseihin sopivasta kodista. Toivotaan, että jompikumpi heistä ihastuisi kotiimme! Muuten laitamme kodin sitten julkiseen myyntiin.

Jos saamme kaupat aikaan tuosta uudesta mahdollisesta kodista, keittiö pitäisi uusia jollain aikataululla. Se ei ole mikään hirveä, mutta ei vain yhtään tyyliämme. Samoin sisäovet pitäisi vaihtaa jossain vaiheessa ja heti alkuun poistaa tapetteja muutamalta seinältä ja maalata nuo seinät.

Aloitinkin jo Pinterestissä kokoamaan inspistauluja uutta kotia, keittiötä ja muuta sisustusta varten ( klikkaa TÄSTÄ niin pääset kurkkaamaan tuota tauluani ). Toivottavasti pääsisin pian myös toteuttamaan sisustussuunnitelmiani!

Vaikka en olekaan mikään varsinainen sisustusintoilija, mahdollinen muutto on saanut minut innostumaan todenteolla! Rakastan vaaleita pintoja, kivipintoja ja kultaisia yksityiskohtia muunmuassa ja olinkin vähän shokissa mieheni ilmoittaessa, että meinaa hankkia meille ruskean sohvan valkoisen tilalle. Siksi oli pakko tehdä yksi Pinterest-kansio ruskealle sohvalle, jotta voin löytää tyylejä, joihin ruskea sohva oikeasti sopii.

Nyt lähden vielä tekemään muutamia siivoiluita huomista varten ja yritän saada yöni nukuttua kunnolla vaikka ensi viikon mahdolliset asuntoasioiden etenemiset pyörivät kokoajan malttamattomassa mielessäni!

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter