Kolme ( ääni-) kirjavinkkiä kesään

Siitä lähtien, kun löysin itseni äänikirjojen maailmaan, olen taas kuluttanut kirjoja enemmän kuin aikoihin! Kiitos vain Dubaihin muuttaneen entisen kampaajani, Minnan, jonka kanssa juttelimme eräästä kirjasta, johon harmittelin, että aika ei vain enää riitä kirjojen lukemiseen, niinkuin ennen, johon hän kysyi, että miksi en kuuntele kirjoja? Aivan! Sen jälkeen olenkin kuunnellut kirjoja autolla ajaessa, metrossa istuessa ja siivoillessa. Siivoilukin sujuu sata kertaa mukavemmin, kun samalla saa kuunnella kirjaa.

Jos haluat kurkata aiempia kirjasuosituksiani, klikkaa blogini valikosta books-kohtaa, mutta koska kaikista eniten pidän elämänkerta-kirjoista, tässä kesään kolme mielenkiintoista, viihdyttävää tarinaa luettavaksi!

Ville Haapasalo - Et kuitenkaan usko...

Nyt kyllä pitää kirjan nimi niin paikkaansa! Kirjan tarinat Villen Venäjällä tapahtuneista seikkailuista todellakin kuulostavat uskomattomilta ja moneen kertaan mietin, miten ihmeessä hän on niistä edes selvinnyt! Toisaalta, kaikkihan on mahdollista. Keskustelutyyliin kirjoitettu kirja kuulostaa siltä, kuin salakuuntelisi ystävien keskustelua ja hurjien tarinoiden täyttämä kirja hujahtaa hetkessä läpi ja jään odottamaan, josko tästä saataisiin vielä jatko-osakin.

Suurin niistä on rakkaus - Kirsti Paakkasen tarina

Tämä kirja minulla itseasiassa on juuri nyt luvussa. Kirsti Paakkasen taustasta juuri mitään aiemmin tietämättä täytyy vain ihailla naisen päättäväisyyttä ja ahkeruutta ja sitä, miten kaikesta menetyksestä huolimatta hän on vain jatkanut eteenpäin. Kaikesta siitä työstä ja uskalluksesta johtuen, mitä kirjassa tulee esille, en enää yhtään ihmettele, miksi hän on menestynyt. Kirjan kerrontatyyli sopii mielestäni täydellisesti tarinaan ja päähenkilöön.

Michelle Obama - Minun tarinani

Tätä kirjaa olen jo aiemminkin suositellut, mutta jos et ole sitä vielä lukenut, suosittelen nappaamaan sen kesälomaksi lukuun! Kirjasta on jäänyt useita kohtia mieleeni ja mietin itsekin, jos kuuntelisin sen uudelleen. Tarina kertoo Michelle Obaman matkasta presidentin vaimoksi sekä perheen mielenkiintoisesta elämästä valkoisessa talossa.

Oliko tässä listassa kirjoja, joita sinä olet jo lukenut, tai jotka ehkä odottavat lukulistallasi? Onko sinulla minulle päin vinkkejä, mitä seuraavaksi lukea?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter