Korealaista kosmetiikkaa ja lippuarvonta I Love Me-messuille!

Yhteistyössä Bearel.fi / Sisältää mainoslinkkejä

Ensi viikonloppuna 18.-20.10.2019 Helsingin Messukeskuksen valtaa taas kerran yksi vuoden kivoimmista kauneuden, hyvinvoinnin ja muodin tapahtumista, I Love Me-messut!

Olen itse ollut messuilla pyörimässä jokaisena vuonna niin kauan kuin muistan! Mukanani viimevuodet on ollut luottokaverini, joka jaksaa hypistellä ja ihmetellä kanssani purkkeja ja purnukoita päivätolkulla ja taas tänäkin vuonna suuntaamme messuille yhdessä.

Messuilta löydät huikean valikoiman kosmetiikan uutuuksia ja hyviä messutarjouksia! Sainkin testiini messuilla osastolta 6a80 löytyvältä Korealaisen kosmetiikan verkkokaupalta, Bearelilta ennakkoon muutamia tuotteita heidän edustamiltaan merkeiltä.

Juuri nyt, tätä kirjoittaessani silmieni alla on aivan mielettömän ihanan virkistävältä tuntuvat Skin Housen Black Pearl Peptide Eye Patch-silmänalusnaamiot, joita poikani kävivät juuri ihmettelemässä! Isompi poikani kutsui ihan isinkin katsomaan, miten hassulta äiti näyttää ja pienempi kävi tökkimässä naamiolappuja ja ihmetteli niiden tahmeutta. Naamiolaput ovat ihan mielettömän ihanan ällöttöviä! Ne pysyvät pitkään miellyttävän viileän tuntuisina ja todella virkistävät väsynyttä silmänympärys-ihoa.

Nämä mustat versiot kiinteyttävät ihoa kun taas nuo kullansävyiset Wrinkle Golden Snail EGF Patch-lappuset vähentävät väsymyksen merkkejä. Laput ovat aluksi hieman liukkaita ja niitä pitää pikkuisen korjailla alkuun, mutta hetken kuivuttuaan, ne pysyvät silmien alla hyvin! Nämä ovat ehdottomasti tuote, johon kannattaa käydä tutustumassa Bearelin osastolla.

The Skin Houselta testasin myös suurena suihkeiden suurkuluttajana Rose Water Mist- ja Aloe Water Mist-kasvosuihkeita, jotka molemmat kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Olen suihkinut näitä päivän mittaan myös meikin päälle.

Messuille lähtevän kaverini hehkutuksen seurauksena minun oli ihan pakko testata The Skin Houselta myös Black Snail Bubble Maskia, hiiltä ja etanaseerumia hyödyntävää puhdistavaa naamiota, joka tekee hommansa minuutissa! Se alkaa kuplia kasvoille levitettäessä ja jättää ihon todella puhtaan ja sileän tuntuiseksi. Hehkutus ei siis ollut turhaa!

Coxir on uusin merkki Bearelin valikoimassa, jonka tyylikkäät purnukat sisältävät tarkoin valittuja, laadukkaita raaka-aineita kuitenkin järkevään hintaan. Omaksi suosikeiksini nousi ehdottomasti ihoa selkeästi heleyttävä, kuoriva Green Tea BHA Clear Toner, joka teki ihon pinnasta todella puhtaan ja tasaisen tuntuisen ja Intensive EGF Peptide Mask Pack-yönaamio, joka yön aikana kiinteyttää ja kosteuttaa kuivaa ihoa vauhdittaa ihosolujen uudistautumista. Olen muutenkin yönaamioiden suurkuluttaja, sillä ne ovat niin helppokäyttöisiä, eivät sinänsä vie aikaa muutenkin kiireisestä arjesta ja ovat tehokkaita.

Mizonin BB-voiteista molemmat yllätyivät positiivisesti! BB-voiteissa monesti ongelma on minulle ollut liian harmaa sävy tai sitten se, ettei ne peitä tarpeeksi hyvin. Korealaisista voiteista suurin osa on peittävyydeltään todella hyviä, mutta sävy saattaa olla sitten tosiaan liian harmaa. Mizonin Watermax Moisture BB Cream oli koostumukseltaan huomattavasti kosteuttavampi, joten se sopii aivan loistavasti meille kuiva-ihoisille, mutta jos ihosi on yhtään rasvaisempi, suosittelen Snail Repair Blemish Balmia. Sen peittävyys on todella hyvä ja se jättää hyvän mattapinnan iholle.

Mizonilta löytyy tietenkin myös iso valikoima kangasnaamioita!

Laitan muuten instagramiini @pinjaadtheboys liput I Love Me-messuille arvontaan yhteistyössä Bearelin kanssa, joten käyhän osallistumassa!

<3: Pinja

  • beauty

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Iina / MouMou
Iina / MouMou,
Etanatuotteet on ihan parhaita!😍moumou.fi
pinjasblog
pinjasblog,
Niin on! niin ällöttävältä, kun ne kuulostaakin 😃nouw.com/pinjasblog
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • Nouw