Kun huulirasvan suurkuluttaja innostui huulipunista

Ekalla lomaviikollani olin kahvilla vanhan työkaverini kanssa, jolla on aina huulipunaa ja jollain taikatempulla hän saa sen pysymään aivan mielettömän siistinä pitkin päivää. Olen aina ihaillut huulipunan käyttäjiä ja haluaisin itsekin opetella niitä käyttämään, koska meikatut huulet näyttävät vain niin paljon viimeistellymmiltä ja siistemmiltä kuin omat huulirasvaiseni. Useasta kokeilustani huolimatta hermostun viimeistään siinä vaiheessa, kun on aika syödä ja siinä sitten suttaantuu myös huulipuna. Huulikiiltoja olen jonkin verran käyttänyt ja yksi suosikeistani onkin Diorin Lip Maximizer, joka on kirkas ja huomaamaton eli menee meilkeinpä huulirasvasta. Kaipaisin kuitenkin hieman enemmän väriä, kuin mitä vaaleista huulikiilloista tulee. En mitään kovin tummaa tai värikästä, mutta kuitenkin hieman sävyä.

Kun olimme syöneet lounaat ja kahvit tuon työkaverini kanssa, hän taputteli servetillä suutaan ja tässä vaiheessa tuijotin häntä ja kysyin, mitä ihmeen huulipunaa hänellä oikein oli, kun huulet olivat pysyneet täydellisinä! Ja tähän vielä lisättäköön, että hänen huulipunansa on aina punaista, eli juuri sitä, mikä on kaikkein vaikein pitää siistinä.

Olin varma, että kyseessä oli jokin kalliimmista merkeistä, mutta yllärikseni kyseessä olikin noin kympin hintainen Maybellinen Super Stay Matte Ink! Tästä innostuneena nappasin kyseisen punan kauniissa nuden sävyssä, kun menimme seuraavana viikonloppuna äitini ja lasten kanssa laivalle. Laivalla sattui olemaan kaikki meikit kolmenkymmenen prosentin alennuksella, joten huulipunalle jäi hintaa vain seitsemisen euroa! Tästä tuli heti suosikkini ja se todella pysyi huulissa nimensä mukaisesti! Ainoastaan, kun levitin huulirasvaa jossain vaiheessa sen päälle, se lähti kulumaan pois, oletettavastikin.

Samalla osti myös Diorin Crayon Contour Levres-huultenrajauskynän, jota minulla oli aiemminkin ollut ja josta olin tykännyt todella paljon, koska se pysyy huulilla aivan megahyvin! Se yhdistettynä tuohon Maybellinen Super Stay-huuli inkkiin oli todellakin kaiken kestävä yhdistelmä. Aiemmin olen käyttänyt tätä rajauskynää huulirasvan tai tuon Lip Maximizerin kanssa niin, että rajaamisen lisäksi olin hieman värittänyt kynällä huulia, jolloin se ei näytä siltä, kuin olisin tupsahtanut suoraan 90-luvulta selkeästi erottuvien huultenrajausten kanssa.

Paluumatkalla nappasin mukaani vielä Chanelin Rouge Coco Flash, kuultavan kiiltopunan sävyssä Rush, joka tuntuu melkein kuin huulivoiteelta, mutta jossa kuitenkin on hyvin sävyä. Tämä ei tietenkään ole yhtä kestävä, kuin nuo aiemmin mainitsemani, mutta tässä värikään ei toisaalta ole niin intensiivinen, että sillä saisi aikaan epäsiistin lopputuloksen.

Pari viikkoa myöhemmin palasimme taas laivalle anoppini kanssa ja mieheni veljen vaimon ostaessa Maybellinen toisen pitkäkestoista väriä lupaavan mattahuulikiillon Super Stay 24 Colorin, minäkin innostuin siitä ja hamstrasin niitä kolmessa eri värissä. Tässä on toisessa päässä mattamainen huulikiilto ja toisessa päässä voide, jolla kiilto viimeistellään Ainoa vika, minkä tässä huomasin, on se, että kiiltopuoli ei pysy kiinni kunnolla vaan kiertyy aina vähän auki.

Lisäksi olin vielä nappaamassa varastoon toista Diorin jo suosikiksi muodostunutta lip lineriä, mutta sitten huomasinkin tussimaisen Rouge Dior Ink Lip Linerin, joka oli napattava testiin, koska sen luvattiin olevan myös pitkäkestoinen. Sen jälki ei ollut niin pehmeä, kun tuon ensimmäisen, mutta se todellakin pysyi! Tosin sitä piti hieman levittää rajoilta sisäänpäin, ettei se näyttänyt vain kovalta, selkeältä rajalta.

Nyt olenkin käyttänyt jotakin näistä jokaisena päivänä huulirasvan sijaan ja olen onnistunut pitämään ne vielä siistin näköisinäkin!

Mitkä ovat teidän suosikkeja huulimeikeistä?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter