Luonnonkosmetiikkapäivien ostosvinkit

Yhteistyössä House of Organic, tuotteet saatu,
sisältää mainoslinkkejä, linkit merkattu*

Jos olet luonnonkosmetiikan suurkuluttaja kuten minä ( tai ylipäätään käytät luonnonkosmetiikkaa ;)) niin nyt on hyvä aika täyttää kosmetiikkavarastoja, sillä nyt 13.-17.5.2020 House of Organicilla on luonnonkosmetiikkapäivät, mikä tarkoittaa päivittäin vaihtuvia huippuetuja. Jos muuten teet ostoksia useampana päivänä, käytä kassalla koodia YHDISTÄ, jolloin saat ilmaiset toimitukset ja jokaisen päivän ostokset yhdistetään samaan pakettiin.

Valikoima House of Organicillahan on todella valtava ja aiemmista postauksistani löydät paljonkin luonnonkosmetiikkasuosikkejani, mutta tähän keräsin nyt muutamia juuri nyt ajankohtaisia niistä.

House of organic luonnonkosmetiikkapäivät

Suojaudu auringolta ja rusketu

Viimeviikolla kirjoitin blogiin Alga Mariksen luonnollisista aurinkosuojista, joten selaa muutama postaus taaksepäin, jos haluat lukea enemmän näistä mineraaliaurinkovoiteista. Nyt juurikin ajankohtaisia aurinkovoiteita löydät hyvillä alennuksella myös luonnonkosmetiikkapäiviltä.

Heti keskiviikkona tarjouksessa on muunmuassa Alga Mariksen sävyttävä aurinkosuoja kasvoille*, jota löydät kolmessa eri sävyssä. Torstain tarjouksista löydät saman merkin aurinkovoidesprayn* ja perjantailta taas yleisaurinkovoiteen. Jos teidän perheessä on myös pikkuisia, niin sunnuntaina löydät tarjouksesta Alga Mariksen lasten aurinkovoiteen*. Meillä meni pojille isompi purkki päiväkotiin ja pienempi sitten on kotona ja sen saa helposti mukaankin, kun ei vie laukussa niin paljon tilaa.

Jos et malta loikoilla auringossa, minkä välttely olisi iholle varmasti joka tapauksessa parempikin tai jos olet niinkuin minä, etkä sitten vain rusketu, niin heti keskiviikkona löydät myös luonnollisen lopputuloksen tuovan kosteuttavan itseruskettavan Alga Marikselta*. Tästä voit myös lukea lisää aiemmasta postauksestani.

Bonuksena valitsin vielä porkkanaöljyn, jos se kuitenkin auttaisi edes hieman saamaan aikaiseksi luonnollista päivetystä! Tämä Pure Beautyn öljy ei ollut kampanjatarjouksissa mukana, mutta House of Organicilta löytyi laaja valikoima merkin öljyjä ja muita tuotteita.

House of organic luonnonkosmetiikkapäivät
House of organic luonnonkosmetiikkapäivät

Kasvojen ihon tehotuotteet

Bybi Beautin tuotteista olenkin puhunut useasti aiemmin ja merkin boosterit ovat edelleen suosikkiseerumeitani! Kaapistani löytyy tällä hetkellä ihoa tehokkaasti kosteuttava Strawberry Booster*, joka on perjantaina alennuksessa ja nyt sain juuri loppuneen tilalle uuden ihoa virkistävän Bakuchiol-boosterin*, joka löytyy sunnuntain alennuksista. Jos oikein kovasti innostut näistä boostereista ja niiden söpöistä purkeista niin heti keskiviikon tarjouksista löydät myös boosteri-setin*!

Uutena tuotteena sain testiin Bybin Night Nutrition-proteiiniyövoiteen*, joka ravitsee, korjaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti yön aikana. Tämän löydät sunnuntain tarjouksista.

House of organic luonnonkosmetiikkapäivät

Selaa etukatalogia ja osallistu arvontaan!

Lisäksi alennusvalikoimasta löytyy laaja valikoima meikkejä ja hiustenhoitotuotteita ja koko etu-valikoimaa pääset selailemaan TÄÄLTÄ*.

Lisäksi sain arvottavakseni kaksi 50€-arvoista lahjakorttia House of Organicille! Toisen pistin arvontaan instan puolelle ja toisen blogini facebook-sivulle. Voit käydä osallistumassa molemmissa kanavissa ja tuplata mahdollisuutesi voittaa!

Mitä kosmetiikkaa sinun kaappisi kaipaisi juuri nyt?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
  • Bloglovin
  • Nouw