Madara -40% - jotain minulle ja jotain lapsille!

Tuotteet saatu, postaus sisältää mainoslinkkejä

Jos olet pohtinut jonkin Madara-tuotteen hankkimista, niin oikea päivä hankinnalle on tiistai 24. syyskuuta 2019, sillä silloin saat neljänkymmenen prosentin alennuksen koko Madaran normaalihintaisesta valikoimasta brändin omasta verkkokaupasta! Lisäksi vielä kaikkiin kahdeksankymmentä euroa ylittäviin tilauksiin saat kaupan päälle täysikokoisen Smart Antioxidants Fluid-kosteusemulsion.

Madaran tuotteet ovat minulle itselleni hyvinkin tuttuja ja olen käyttänyt niitä jo vuosikausia. Nyt sain valita muutamia tuotteita heidän valikoimastaan ja päädyin poikkeuksellisesti ihaniin vartalonhoito- ja kylpytuotteisiin niin itselleni, kuin lapsillenikin, sillä merkin kasvojenhoitotuotteita kaapistani jo löytyykin jo kaikkiin tämänhetkisiin tarpeisiini!

Luonnonkosmetiikkaa Lapsille

Pojilla alkoikin juuri sopivasti olla shampoot ja muut pesuaineet lopussa, joten valitsin heille Oat & Camomille Gentle wash -pesuaineen sekä Oat & Linden Flower Shampoon.

Tuo pesuaine sisältää rauhoittavaa kamomillaa ja hellävaraisesti puhdistavaa kauraa ja shampoo puolestaan päänahkaa hellivää ja hiusten kammattavuutta helpottavaa lehmuksenkukkauutetta ja tuota samaa ihanaa kauraa. Molemmissa on mieto, pehmeä, puhdas tuoksu, mikä on todella virkistävä vaihtelu aiemmalle tuoksuttomalle shampoollemme. Tuoksu ei kuitenkaan ole liian voimakas.

Kuivan syys-ihon pelastajat

Kuiva ihoni kuivuu ilmojen kylmetessä vielä entisestäänkin, joten tarvitsen todella tehokkaan kosteuttajan, mieluiten ihanalla tuoksulla varustettuna. Monista tuoksuvista vartalonhoitotuotteista ihoni kuitenkin ärtyy ja kutisee, mutta siitä huolimatta haluaisin ihanalta tuoksuvia suihkutuotteita ja voiteita. Olenkin onnistunut onneksi sellaisia löytämään ja Madaraltakin löytyi taas muutama lisää.

Madaran suihkutuotteista minulla ei ollutkaan entuudestaan kokemusta, mutta nyt valitsemani Infusion Blanc Moisture Soap- kosteuttava suihkugeeli osoittautui hyväksi ja jasmiinin tuoksulla ei oikein voinut mennä pieleenkään.

Vartalovoiteelle minulla oli taas todella kovat odotukset, sillä edellisenä talvena hoidin kuivaa ihoani merkin Infusion Vert-sarjan vartalovoiteella, joka oli todella jokaisen pennin arvoinen. Nyt valitsin vielä kosteuttavammanInfusion Blanc-sarjan vartalovoiteen, jonka tuoksu oli vielä astetta miellyttävämpi ja pehmeämpi. Inhoan tönkköjä voiteita, jotka ovat kaikessa paksuudessaan vaikea levittää iholle ja jättävät rasvakerroksen, joka ei tunnu millään imeytyvän, joten tämän voiteen kevyt koostumus taas sai minulta ison plussan.

Infusion Blanc Supreme Hydration Body Lotion sisältää ylellisen yhdistelmän pehmentävää kaura-uutetta sekä hyvän olon tunnetta edistäviä jasmiinin ja mesiangervon eteerisiä öljyjä.

Kuivien käsien tehokosteuttaja

Vartalovoiteen kanssa samoja kosteuttavia ja ihoa helliviä ainesosia sisältävä Infusion Blanc Supreme Hydration Hand Cream pitää käteni toivottavasti vähintään yhtä hyvin kosteutettuina läpi kylmän talven, kuin viimevuonna käyttämäni Infusion Vert-sarjan käsivoide. Talvisin käteni kuivuvat välillä jopa niin pahasti, että iho halkeilee ja on kipeä, siksi laukussani on aina oltava purkki käsirasvaa mukana ja illalla viimeisenä lisään vielä käsivoidetta yöksi.

Tuohon 40% alennukseen kuuluu tosiaan koko Madaran valikoima poislukien juuri lanseerattavat meikit, tuotesettejä, Insider Beauty Box:ia eikä Infinity -tuotteita. Alennusta ei voi myöskään yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuskoodeihin.

Onko sinulla mielessä jo joitain, mitä meinaat ostaa -40%-päivältä?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
  • Bloglovin
  • Nouw