Micro Needling - third appointment

Yhteistyössä Coddler & Toddler

Tällä viikolla kävin mikroneulaus-sarjahoitoni viimeisessä hoidossa ja minua odotti hoitolassa iloinen yllätys, kun hoitajani Heidi oli ottanut valikoimaansa nyt myös mikroneulauslaitteen, josta hän oli aiemmin maininnut minulle ja olin hieman toivonutkin, että pääsisin sitä testaamaan. Nyt pääsin! Hoidot on tehty kuukauden välein ja jokaisella kerralla hoito on räätälöity juuri senhetkisen ihoni tarpeen mukaan. Ensimmäisellä kerralla hoito tehtiin perinteisellä rullalla ( lue juttu TÄÄLTÄ ), toisella kerralla mukaan otettiin myös mikroneulauskynä ( lue juttu TÄÄLTÄ ) ja nyt viimeisellä kerralla otettiin tosiaan tuo laite käyttöön.

In collaboration with Coddler & Toddler

This week I had my last micro needling appointment and as I arrived to Coddler & Toddler I was happily surprised to see that Heidi had gotten this new Dermapen that automatically does the needling! She had told me about the pen before and I was so happy that I got to try it now! My appointments have been once a month and the first time Heidi used the original roller ( read the post HERE ) and the second time we also used this manual pen for smaller areas ( read the post HERE ).

Dermapen-mikroneulauslaite näyttää metalliselta, paksulta kynältä, jonka päähän vaihdetaan jokaisella käynnillä asiakkaalle täysin uusi neulapää steriilistä pussista. Toisin kuin rullalla, laitteella pääset käsittelemään myös herkimpiä alueita, kuten silmänympärysihoa ja nenänpieliä ja laitteesta hoitaja pääsee myös vaihtamaan neulan pituuksia asiakkaan tarpeen mukaan.

Heidi on kertonut aiemmilla kerroilla, että koneella tehtynä neulaus ei tunnu sitäkään, mitä se rullalla tehtynä tuntuu, mutta hieman säpsähdin, kun Heidi laittoi laitteen päälle ja ajattelin, että iiiik, se kuulostaa aivan tatuointilaitteelta. Siksi ehkä yllätyinkin entistä enemmän, kun laitteella tehtynä neulaus tuntui vain rapsutukselta. Edes kaulan kohdalla, missä aiemmin olin hermostuneesti kikatellut, hoito ei tuntunut rapsutusta kummemmalta! Sanoinkin Heidille, että tämähän tuntui melkein hemmottelulta!

Dermapen looks like a thick metallic pen and the needles are changed every time for every customer to make it extra hygienic. Unlike with the roller, with the Dermapen you can do all the areas, even the smaller, more delicate ones like the skin around the eyes. It's also possible to change the needle depth during the treatment according to what is best for the customer's skin.

Heidi had told me earlier that the treatment pinches even less when it's done with the Dermapen instead the roller but still when Heidi turned the machine on, I was like eeeek, sounds like a tattoo machine. I think that's what made me even more surprised of the fact that it didn't pinch at all! It was actually quite nice and only felt like someone was gently scratching my skin.

Neulauksen yhteydessä käytettävä seerumi vaikuttaa myös paljon siihen, miten hoito vaikuttaa ja tällä kertaa Heidi laittoikin iholleni extra-annoksen vitamiineja. C-vitamiinia, joka muunmuassa kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä ja A-vitamiinia, uudistaa ihoa tehokkaasti ja tasapainottaa talin tuotantoa. Vitamiinit sekoitettiin neulausseerumin joukkoon ja C-vitamiinia lisättiin vielä loppunaamionikin sekaan.

Hoidon päätteeksi ihoni punoitti vähemmän, kuin aiemmilla kerroilla rullaa käytettäessä. Oikeastaan ainoa punoittava kohta oli poskipäät. Iho kuitenkin tuntui seuraavana päivänä aivan yhtä vastaanottavaiselta seerumeille ja muille ihonhoitotuotteille, kun rullaneulauksenkin jälkeen.

The micro needling serum is chosen according to what the skin needs at the moment and this time my skin needed some vitamins so Heidi added some vitamin C and A to the serum. Vitamin C to add brightness and even the skin tone and A to renew and balance the skin. She also added some vitamin C to the mask that was applied on my face after the treatment.

After the treatment my skin looked way less red than the two times before, but the next day my skin felt just as smooth and open for all the skin care products than before!

Näiden kolmen käyntikerran jälkeen suurin vaikutus, jonka näen ihossani on se, että ihoni on tasoittunut, eikä aknearpeni ole enää niin selkeät kuin ennen hoitosarjaa. Hoitosarja on myös tuntunut tuovan ihooni enemmän eloisuutta ja varsinkin viikon verran hoidosta on tuntunut selkeästi, että hoitotuotteet imeytyvät ihoon normaalia tehokkaammin.

Varsinkin tämän viimeisimmän, vain rapsuttelulta tuntuneen kerran jälkeen voisin ottaa samanlaisen sarjan aina tarpeen vaatiessa tai kun kaipaan iholleni virkistystä!

Coddler & Toddlerissa on muuten nyt kaikki kasvohoidot -10% syyskuun 2019 ajan, eli myös mikroneulaus! Tämän mikroneulauslaitteella tehtävän neulaushoidon normaalihinta on 119€ per kerta ja tuosta napataan nyt tuo 10% vielä pois.

After my three appointments the biggest change in my skin is that it's more even and feels healthier. I also feel that especially on the week after the treatment my skin just takes all the products in way better than normally. So, this treatment is definitely something, I could take every time my skin needs a little wake up call and especially since it was so pain free with the dermapen, I could just take it to relax.

There is a special offer in Coddler & Toddler now during the September 2019: all facial treatments are 10% off, also the micro needling. The normal price for it with the dermapen in 119€ per appointment.

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
  • Nouw