Monen mutkan kautta uudessa kodissa

Jjjeee!! Viikonloppuna pääsimme muuttamaan vihdoinkin uuteen kotiin! Nämä asuntokaupat ovat kuitenkin ollut täynnä haasteita ja kokonaan ei ihan vieläkään olla stressivapailla vesillä, sillä vanha kotimme on vieläkin myynnissä.

Alunperin emme ihan tosissamme edes etsineet uutta kotia, sillä ajattelimme, että odottaisimme korona-ajan yli tai ylipäätään katsoisimme, mihin suuntaan se omaa talouttamme vie. Löysimme kuitenkin sattumalta meille ihan täydellisen asunnon. Myös meillä arviokäynnillä käyneet välittäjän vakuuttelivat, että korona-tilanne ei ihan hirveästi vaikuta asuntokauppaan, joten uskalsimme tehdä ehdollisen tarjouksen ja pistää oman myyntiin. Loppumetreillä jouduimme kuitenkin ottamaan ehdonkin pois tarjouksestamme ja muuttaa ennen vanhan kodin myyntiä.

Lisähaastetta myyntiin ja muuttoon toi vanhan kodin hissiremontti, joka vei kaksi kuukautta! Ja kaikenlisäksi asunto sijaitsee kymmenennessä kerroksessa, joten katsojilta vaadittiin pientä jumppaa, jos halusivat tulla sitä katsomaan.

Lopullisen muuton ajoitimme heti hissin valmistuttua, mutta sitä ennen veimme aika monta lastillista tavaraa autollakin, portaita juosten. Se oli kyllä aikamoinen rutistus ainakin itselleni, mies ei näyttänyt olevan laatikoiden kantamisesta moksiskaan!

Uusi koti oli onneksi muuttovalmis, vaikka pientä remppaa tulemmekin tekemään ja keittiön ja ehkä kodinhoitohuoneen uusimaan. Väliovet pitäisi uusia ja muutamat seinät maalata. Maalaamisen sijaan kuitenkin mietin, että ehkä sittenkin poistamme vanhat tapetit ja laitamme maalaamisen sijasta uudet, yksiväriset tapetit tilalle. Jotenkin tapetilla tuntuu saavan pehmeämmän lopputuloksen aikaan.

Keittiön otamme Puustellilta, niinkuin vanhankin kodin keittiön otimme ja tällä viikolla meille tulee suunnittelija käymään.

Blogissa tuleekin nyt olemaan hieman enemmän myös sisustusjuttuja myös!

Muuttolaatikoista muuten pitää sanoa vielä muutama sana, ennenkuin lähden laittamaan pojille iltapuuroa. Olin ajatellut, että vuokraan sellaiset kunnon muuttolaatikot, mutta niiden raahaaminen kymppikerrokseen tyhjinäkin olisi ollut taas yksi hikitreeni, päädyimme ostamaan pahviset muuttolaatikot, ekan satsin Biltemasta ja tokan satsin Rustasta. Koin niistä vähän kuitenkin huonoa omaatuntoa, koska tuntui ihan hullulta tuhlaukselta ostaa laatikot ja heittää ne sitten menemään. Onneksi tuttavamme olivat kuitenkin muuttamassa muutama viikko meidän jälkeen ja laatikot pääsivät vielä ainakin toiselle kierrokselle!

Mutta joo, nyt puuron keittoon!

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter