Musta kesämekko ja appelsiineista tehty huivi

Tuote saatu*

Olen alkukesän lupaukseni mukaan pukeutunut lähes pelkästään mekkoihin koko kesän ja mekkovalikoima vaatekaapissani on tämän myötä myös kasvanut lähes olemattomasta jo aika monipuoliseksi. Näillä helteillä mekko on muutenkin ollut sata kertaa houkuttelevampi vaihtoehto kuin tukalat housut.

Olin itseasiassa juuri edellisenä päivänä bongannut KappAhlista KAY/DAY:n pellavavaatteet, kun sain kutsun valita itselleni yhden näistä. Valitsin ihanan, mustan, rypytyksillä säädettävissä olevan pitkän mekon*, joka itseasiassa sujahti jo heti seuraavana päivänä päälleni, kun sain äitini ja piiitkästä aikaa mummini kylään. Arvasin äitini ihastuvan mekkoon heti! Täytyy sanoa, että mekko kyllä on ihan täysin äitini tyylinen. KAY/DAY-mallistossa oli myös ihan superihania pellavahousuja ja toppeja! Näitä olen jo hetken aikaa suunnitellut käyväni testaamassa, kunhan löydän sille aikaa jostakin.

Mekkoa pystyy säätämään kolmesta eri nyöristä, jolloin saat muunneltua siitä juuri sellaisen, kuin haluat. Itse haluan kiristää mekon vyötäröltä istuvaksi, mutta jättää muuten yläosan rennosti leveäksi.

Mekkoon sopii täydellisesti nämä muutama vuosi sitten Zalandolta ostamani nyöri-espadrillet, jotka jo kerran ( tai olisiko ehkä kaksikin kertaa ) nappasin takaisin itselleni kirppari-kassista. Syy, miksi ne oli kirppikselle lähdössä oli se, että ne ovat ehkä aavistuksen liian isot ja korokepohjan kanssa tunnen itseni ehkä vähän epämukavan pitkäksi. Näitä kuvia ottaessa meinasin taittaa niissä nilkkanikin kahdesti :D Kuvista muuten kiitos ihanalle malli-ystävälleni, Emmalle, jota olin valokuvaajan roolissa kuvailemassa ja pyysin Emmaa ottamaan samalla parit kuvat mekostani ja yhdestä toisesta asusta <3

Ja sitten se appelsiineista tehty huivi! Ihan oikeasti, tämä Lasessorin appelsiinikuvioinen huivi* on myös tehty ihan oikeasti appelsiinikudusta! Tämä kuitu on valmistettu appelsiinin kuorista, jotka jäävät yli ruokateollisuuden valmistusprosesseista. Tästä kuidusta saadaan kestävä, ekologinen ja pehmeä materiaali, joka kaiken lisäksi sisältää hieman sitrushedelmien eteeristä öljyä! Tuo öljy kosteuttaa ja hoitaa ihoa huivin ollessa kaulassa. Itse kiedoin huivin tällä kertaa yhden lempparilaukuistani, La Mattasta ostetun mustan Coccinellen kahvoihin tehdäkseni sen ilmeestä astetta kesäisemmän.

Vaikka musta ei ehkä olekaan se kaikkein kesäisin väri, niin tässä lähes kokomustassa asussa oli kuitenkin kesäfiilistä ja helteessä ihanan kevyt pellava oli miellyttävämpi valinta kuin moni muu!

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pihla
,

Vaaleat värit tuovat lämpöä ja kun on viileähkö kevät tai kesäilta, tuntuu kuin se lämmittäisi vielä enemmän. Nyt kun on näin helteistä, tuo musta väri sopii hyvin. Tavallaan se sotii kuumuutta vastaan. 😊

holisticbeautycorner
holisticbeautycorner,

Onpa huivissa mielenkiintoinen materiaali!

nouw.com/holisticbeautycorner
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter