Musta pellava-jumpsuit

Sisältää saatuja tuotteita, tuotteet merkattu*

Tämän kesän helpoin vaate on ehdottomasti jumpsuit! Olen suhtautunut näihin haalareihin aina hieman varauksella, koska en ole oikein löytänyt juuri sopivaa mallia, jossa mittasuhteet olisivat olleet juuri hyvät, mutta nyt tässä Sti Collectionin pellavahaalarissa* leikkaus oli juuri täydellinen!

Yleensä käytän todella vähän mustaa muutenkin, varsinkin kesäisin, koska tuntuu, että se vetäisee viimeisetkin värit pois kasvoiltani. Pellava teki kuitenkin kankaasta kivan elävän ja musta sävykin tuntui siinä pehmeämmältä.

Haalari pääsi ensimmäiselle ulkoilutukselleen työvaatteena, johon se on tarpeeksi siisti, mutta rennon mallinsa puolesta se menee myös vapaa-ajalla. Taskut on myös iso plussa! Jostain syystä aina, kun päälläni on mekko tai haalari, jossa on taskut, pidän käsiä aina taskuissa!

Haalari sai kaverikseen konjakinvärisen nahkatakin, jonka kuitenkin hylkäsin päivän lämmetessä sekä yhdet lempparikorkkareistani, Zalandosta ostetut Pier Onen supermukavat nudet korot. Korilaukku* taas oli viimevuonna saatu eräältä Espanjassa toimivalta suomalaisyritykseltä, jota ei enää näyttänyt olevan olemassa. Harmi, sillä heidän laukkunsa olivat niin ihania!

Ranteeseen taas olin unohtunut asuste, joka on aivan superkäytännöllinen, muttei valitettavasti kaunis, eli Apple Watch, jonka nappaan yleensä ranteesta pois aina kuvia ottaessa, mutta tässä se nyt kuitenkin hyppäsi kuviin mukaan.

Löytyykö teidän kesävaatekaapista jumpsuitteja?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Milla,
Tämä on kyllä mielettömän kaunis! Pellava sopii loistavasti tuollaisiin vaatteisiin. 😊 <3 Upea kokonaisuus ja upeat kuvat muutenkin.
www.moonshapedlittlebox.fi
pinjasblog
pinjasblog,
Voi kiitos! 😍 tänä kesänä on kyllä vaatekaapissa pellavaa enemmän kuin koskaan aiemmin 😊
nouw.com/pinjasblog
Life with Satu,
Onpas se kaunis, pellava on niin ihana materiaali <3 Mä vaan en kestä, en yksinkertaisest akestä sitä rypistymisen määrää 😃
xlelamaa.blogspot.com/
pinjasblog
pinjasblog,
Se kyllä on ainoa miinus, mutta osa pellavista rypistyy tosi nätisti 😍
nouw.com/pinjasblog
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter