Muutto lähestyy ja sisustuskuume kasvaa

Muutto lähestyy, enkä malttaisi odottaa, että pääsemme jo uuteen kotiin! Se tulee varmasti alkuun näyttämään aivan autiolta ollessaan lähes puolet nykyistä suurempi. Uudessa kodissa pojat saisivat omat huoneet, mutta he haluavat omien sanojensa mukaan nukkua edelleenkin samassa huoneessa. He toki saavatkin ainakin alkuun niin tehdäkin, koska heillä on kerrossänky plus näin pienille pojille ylipäätään muutto uuteen kotiin voi olla jo muutenkin tarpeeksi jännää.

Vanha kotimmekin on jo viittä vaille myyty, mutta en nyt uskalla ihan innostua, ennenkuin istutaan kaupantekopöydässä. Muutenkin viimeiset kuukaudet ovat olleet täynnä jos jonkinlaisia käänteitä, joiden ansiosta odotan kokoajan jännityksellä, että no mitähän seuraavaksi tapahtuu.

Päädyimme myös hoitamaan muuton itse, vaikka itse olin muuttofirman ottamisen kannalla.

Muutaman remonttifirman kutsuin myös jo arviokäynnille uuteen kotiin seinien ja sisäovien maalaamista ajatellen. En ole juurikaan mitään muuta, kuin keittiöremppoja aiemmin tilannut, joten kustannuksista ei ole mitään havaintoa ja kiva saada siis muutama eri arvio. Olisi kiva, jos nuo projektit saataisiin valmiiksi ennen muuttoa, niin ei tarvitsisi alkaa siirtelemään huonekaluja, mutta se voi kyllä mennä aika viimetinkaan.

Myös sisustusjuttuja olen aktiivisesti suunnitellut ja keräillyt Pineterstiin omaa kansiota uuden kodin sisustus- ja remppaideoista. Keittiön tulemme myös uusimaan heti, kun on selvillä, millainen budjetti sille jää. Nykyisen kotimme keittiön tilasimme Puustellilta ja seuraavakin tulee ehdottomasti olemaan sieltä, koska kokemus edellisestä oli niin hyvä. Varsinkin meille, joilla ei ole mitää intressiä tai osaamista tehdä itse.

Muutkin sisustushankinnat jäävät odottamaan sitä, että näemme, paljonko niille jää loppujenlopuksi rahaa. Koti on meille tällä kertaa sellainen ratkaisu, jossa suunnittelemme asuvamme niin kauan, kun pojat asuvat kotona, eli ainakin seuraavat viisitoista vuotta, joten aikaa sisustamiselle on!

Tyhjennellessämme hetki sitten menettämäni mummoni kotia, kyselin isältäni ja sedältäni, että jos he eivät halua mummon kivoja, vanhoja nojatuoleja, voisin napata ne meille. Molemmille se sopi paremmin kuin hyvin ja verhoilija-isäni lupasi verhoilla ne minulle uudelleen toiveideni mukaan, jee!

Koska kotimme on tällä hetkellä aivan hujan hajan, kuvitukseksi pääsivät nyt vain kahvipurnukat ja lempilamppuni olkkarin nurkasta! :D Uudesta kodista sitten tarjoilen parempia sisustuspaloja!

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter