Neuletakki nimeltä Pinja

Sisältää saatuja tuotteita, tuotteet merkattu*

Miten aikuinen ihminen voikaan olla niin innoissaan siitä, että jokin tuote kantaa samaa nimeä kuin hän! Vaikka meitä Pinjoja alkaa ollakin jo vaikka kuinka paljon, muistan vieläkin, kun sain lapsena aina toistaa nimeni muutamaan kertaan, eikä mistään kivoista nimikoiduista tuotteista löytynyt omaani. Olen kuitenkin aina pitänyt nimestäni ja mielestäni olen niin Pinja kuin Pinja vaan voi olla.

Siksi olinkin entistäkin ihastuneempi Sti Collectionin pelkavasekotteiseen pitkään Pinja-neuletakkiin*. Olisi se aivan yhtä ihana ollut, vaikka nimi olisikin ollut jokin muu, mutta nimi kuitenkin vain paransi sitä silmissäni.

Tämä neuletakki tulee varmasti olemaan yksi pitkäaikaisista suosikkivaatteistani, sillä se menee neutraalin sävynsä ansiosta moneen eri tyyliin. Materiaali on todella miellyttävän kevyt, minkä ihanuus varmasti korostuu ilmojen lämmetessä.

Minulla on itseasiassa tänään tuo juuri sama asu päällä, mutta korkkarit olen vaihtanut valkoisiin tennareihin, jotka muuten kaipaavat kipeästi puhdistusta!

Valkoiset Very Nicen farkut* ovat taas vaihteeksi päätyneet tähänkin asuun ( sanoinhan, että niistä tulee tämän kevään suosikkihousut! ;)) ja hieman karheapintaisen neuletakin alle valitsin Ze-Ze-collectionilta oliivinvihreän kiiltäväpintaisen satiinipaidan*.

Mitäs pidätte tästä kevät-asusta?

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
  • Bloglovin
  • Nouw