New and Exciting project!

Listasin vuoden alussa muutamia sunnitelmia ja juttuja, joissa haluaisin kehittää itseäni tämän vuoden aikana ( kurkkaa postaust täältä! ) ja nyt aloitin yhdessä kampaajani Minnan kanssa mielenkiintoisen projektin tähän liittyen! Tavoitteenani oli siis opetella videokuvaamista ja videon editointia ja päätimme alkaa Minnan kanssa kuvaamaan hius- ja meikkivideoita! Minna on siis hiusosaamisensa lisäksi myös meikkaaja-maskeeraaja ja minä kaikessa tällaisessa taas niin peruskuluttaja, kun vain voi olla, joten olemme varmasti hyvä yhdistelmä tälläiseen.

In the beginning of the year I listed some things I really want to do this year ( see the post here! ) and one thing was to learn making videos and editing them. Now me and my hairdresser, who is also a make up artist decided to start making some hair and beauty videos! I couldn't be any more excited about this and I think that we are a perfect combination of her professionality and my "basic beauty product consumer"-type.

Eilen saimme jo kuvattua ensimmäisen satsin materiaalia ja videokuvaaminen aiheutti todellista päänraapimista ja välillä tuijottelimme ihmeissämme ruutua ja ihmettelimme kameran toimintaa. Aamulla latailin videot koneelle isomman poikani huutaen vieressäni innoissaan, että "hei äiti on tuolla!". Nyt, kunhan opin, miten tuo Final Cut Pro toimii, niin saamme ensimmäiset videot ladattua YouTubeen. Kaikki vinkit ovat siis tervetulleita ja hei, jos teillä on toiveita videon aiheille, niin niitäkin olisi kiva kuulla!

We started filming yesterday and the camera functions got us really confused every now and then. This morning I finally got the videos to my computer while my older son was sitting next tome and so excitedly yelling " hey mom, you are in the video!". Now I just have to figure out how the Final Cut Pro works and we will get our first video on YouTube. All kind tips are welcome and if you have some video topic ideas for us too, let me know!

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

saarelasanni
saarelasanni,
Tosi hienoo että teillä on ollu rohkeutta lähtee tollaseen projektiin, odotan mielenkiinnolla videota! 😊
nouw.com/saarelasanni
pinjasblog
pinjasblog,
Kiitos!😍 saa nähdä mitä tästä tulee, mutta tehdään niin kauan, kunnes onnistutaan 😄👍🏼
nouw.com/pinjasblog
SaaraPyykko
SaaraPyykko,
Kuullostaa hyvältä!! Mielenkiinnolla mäkin odotan!😍👌🏻
nouw.com/saarapyykko
pinjasblog
pinjasblog,
Jjjjeee, just hetki sitten ladattiin meidän eka video sinne😍 https://youtu.be/a0QEo_2tRbw
nouw.com/pinjasblog
SaaraPyykko
SaaraPyykko,
Jee meen heti kattoon!😍👏🏻
nouw.com/saarapyykko
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter