New bed - the best investment in a while!

Meillä on ollut jo pidemmän aikaa uusi sänky ostoslistallamme, sillä edellinen oli ehkä yksi huonoimmista ostoksista ikinä! Edellisen ostimme vain kolme vuotta sitten kun muutimme nykyiseen kotiimme, kun vihdoinkin makkarillakin alkoi olla sen verran kokoa, että sinne mahtuu ihana, leveä sänky eikä enää tarvinnut nukkua kuin sillit purkissa. Tuo edellinenkin sänky oli ulkoisesti mieleeni, mutta koska meillä ei ollut ollut ammattilaista apuna patjojen valinnassa, omani oli aivan liian pehmeä, minkä takia selkäni ja niskani oli aamuisin aivan jumissa. Lisäksi tuossa sängyssä oli sälepohja, jonka poikamme olivan pomppineet hajalle. Olimme kuitenkin päättäneet, että seuraavaksi sitten hommaamme sängyn ihan jostain kunnon sänkyliikkeestä ja se olisi sitten sellainen pitkäikäinen ratkaisu.

We have been planning on buying a new bed for a long time now because the last one we bought was probably one of the worst buys ever. We bought the old bed only three years ago when we moved to the apartment where we live now and we finally got a big enough bedroom to buy a wider bed to. That bed was the style I liked but as we had nobody professional to help us choose the mattresses, at least mine turned out to be way too soft for me and I kept getting back and neck pain from sleeping in it. We had decided to wait for the right offers to buy the new one, the one that would last decades.

Varasimme ajan marraskuussa Unikulmaan, jossa makoilimme jonkinnäköisen sensori-patjan päällä, jolla mittailtiin minkälainen patja meille kummallekin sopisi. Kun mittaukset oli saatu valmiiksi aloimme valikoida sängyn ulkoisia ominaisuuksia ja mieheni halusi sänkyjen olevan myös kaukosäätimellä ohjattavia niin, että pääpäätyä ja jalkopäätä voi halutessaan nostaa korkeammalle. Ajattelin ensin, että se on ehkä vähän turha ominaisuus, mutta näin jälkikäteen voin myöntää, että olen viettänyt sängyssä pötkötellen, netistä sarjoja katsellen sekä blogia kirjoittaen paljon enemmän aikaa kuin sohvalla, koska se vain on niiiin paljon mukavempaa.

We booked a time to Unikulma bed shop where they made some measurements to figure out the best kind of mattresses for us and after that it was just about deciding the colours and other features of the bed. My husband wanted to be able to adjust the bed with a remote so we chose one with that feature. At first I thought that was so unnecessary but now I have to say that it was actually a great choice because I have been just hanging, watching Netflix and writing my blog in our bed rather than on the couch because it is just so much more comfortable.

Sängyn saimme sopivasti juuri ennen lomia, joten aikaa löhöilyllekin on riittänyt. Ja se on ollut aivan loistava investointi, vaikka hintaa tietenkin tuli aika hurjasti, mutta se on ollut hyvien unien ja vähentyneiden selkäkipujen arvoista! Ostin samalla itselleni uuden tyynyn, jonka sain jo heti liikkeestä matkaani. Uudet peitot meillä taas oli ostettuna juuri kevään Hulluilta Päiviltä, mutta pientä peittopäivitystäkin pitäisi tehdä, sillä mieheni muhkea untuvapeitto on aivan täydellinen näin talvella, toisin kuin oma viilentävä peittoni, mutta taas aivan liian paksu ja kuuma kesäksi. Painopeittoakin minun kiinnostaisi kokeilla, joten täytyy nyt miettiä, jos ottaisin sellaisen itselleni paksummaksi peitoksi.

We got the bed just before the holidays so we have had a lot of time to just relax and sleep. It has been a perfect investment even though it cost crazy much but thinking about the good night's sleep and painless back it's so worth every penny. I also bought myself a new pillow but new blankets were had bought earlier this year so we didn't need new ones. Or actually we would need second ones because my husband has this thick, warm blanket that is just perfect for winter time unlike my cooling one but it's way too hot during the summertime. I would also like to try a weighted blanket so I have think if I would buy one like that to be my thicker blanket.

Loma on siis todellakin mennyt löhöillessä ja olen katsellut varmasti enemmän sarjojakin kuin koskaan aiemmin! Netflixistä katsoin The Crownin kaikki julkaistut jaksot ja nyt en millään malttaisi odottaa seuraavan tuotantokauden jaksoja! Latasinkin Crownista innostuneena HBO:n ja otin kokeilukauden sieltä katsoakseni Catherine the Greatia, mutta jaksoin katsoa vain puoli jaksoa, koska se oli Crowniin verrattuna todella huono. Siihen lopetin myös HBO:n kokeilukauden, koska mikään sarjoista ei oikein tuntunut kiinnostavalta ja päädyin lataamaan Cmoren, josta olen katsellut Solsidania ja Onnelaa rinnakkain ihan vain vertaillakseni, miten jaksot on Suomen versiossa toteutettu. Plus lupasin töissä opetella ruotsia, joten Solsidanhan käy loistavasti sen harjoitteluun, vai mitä?

During the holidays I have been taking things really easy, just spending time with the family and watching a lot of series. I just finished the latest episodes of The Crown from Netflix and can't wait for the next season! Inspired by that and our latest trip to Russia, I started watching Catherine the Great from HBO, but quit just after the first episode because it wasn't interesting at all. So I started watching Solsidan and Onnella, the Finnish version of Solsidan, from Cmore and that has been so much fun plus I promised to start speaking Swedish at work too so Solsidan works for that too, right?

Täytyy muuten sanoa, että ennen olen aina vitkutellut nukkumaan menon kanssa, mutta nyt kun meillä on uusi sänky, pelkkä ajatuskin sinne käpertymisestä saa minut haluamaan menemään aiemmin nukkumaan! :D

I have to admit too that usually it's really hard to get myself to bed early but after getting a new bed, even a thought about it makes me want to sleep!

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Tuula
Tuula,
Itsekin olen miettinyt painopeittoa, koska joskus nukun huonosti. Tietenkin olisi hyvä tuo sänkykin vaihtaa jossain vaiheessa parempaan. Ja tuo on varmasti totta, että kun on mukava sänky haluaa mennä aiemmin nukkumaan.
omaka.fi/sangyt.html
pinjasblog
pinjasblog,
Niimpä, hyvä sänky kyllä tekee ihmeitä! 😊 Sain itseasiassa painoipeiton testiin ja instagramin puolella jo siitä vähän kirjoittelinkin, mutta laittelen vielä blogiin juttua, kun olen kerennyt pidemmän aikaa testata.
nouw.com/pinjasblog
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Twitter