New bed - the best investment in a while!

Meillä on ollut jo pidemmän aikaa uusi sänky ostoslistallamme, sillä edellinen oli ehkä yksi huonoimmista ostoksista ikinä! Edellisen ostimme vain kolme vuotta sitten kun muutimme nykyiseen kotiimme, kun vihdoinkin makkarillakin alkoi olla sen verran kokoa, että sinne mahtuu ihana, leveä sänky eikä enää tarvinnut nukkua kuin sillit purkissa. Tuo edellinenkin sänky oli ulkoisesti mieleeni, mutta koska meillä ei ollut ollut ammattilaista apuna patjojen valinnassa, omani oli aivan liian pehmeä, minkä takia selkäni ja niskani oli aamuisin aivan jumissa. Lisäksi tuossa sängyssä oli sälepohja, jonka poikamme olivan pomppineet hajalle. Olimme kuitenkin päättäneet, että seuraavaksi sitten hommaamme sängyn ihan jostain kunnon sänkyliikkeestä ja se olisi sitten sellainen pitkäikäinen ratkaisu.

We have been planning on buying a new bed for a long time now because the last one we bought was probably one of the worst buys ever. We bought the old bed only three years ago when we moved to the apartment where we live now and we finally got a big enough bedroom to buy a wider bed to. That bed was the style I liked but as we had nobody professional to help us choose the mattresses, at least mine turned out to be way too soft for me and I kept getting back and neck pain from sleeping in it. We had decided to wait for the right offers to buy the new one, the one that would last decades.

Varasimme ajan marraskuussa Unikulmaan, jossa makoilimme jonkinnäköisen sensori-patjan päällä, jolla mittailtiin minkälainen patja meille kummallekin sopisi. Kun mittaukset oli saatu valmiiksi aloimme valikoida sängyn ulkoisia ominaisuuksia ja mieheni halusi sänkyjen olevan myös kaukosäätimellä ohjattavia niin, että pääpäätyä ja jalkopäätä voi halutessaan nostaa korkeammalle. Ajattelin ensin, että se on ehkä vähän turha ominaisuus, mutta näin jälkikäteen voin myöntää, että olen viettänyt sängyssä pötkötellen, netistä sarjoja katsellen sekä blogia kirjoittaen paljon enemmän aikaa kuin sohvalla, koska se vain on niiiin paljon mukavempaa.

We booked a time to Unikulma bed shop where they made some measurements to figure out the best kind of mattresses for us and after that it was just about deciding the colours and other features of the bed. My husband wanted to be able to adjust the bed with a remote so we chose one with that feature. At first I thought that was so unnecessary but now I have to say that it was actually a great choice because I have been just hanging, watching Netflix and writing my blog in our bed rather than on the couch because it is just so much more comfortable.

Sängyn saimme sopivasti juuri ennen lomia, joten aikaa löhöilyllekin on riittänyt. Ja se on ollut aivan loistava investointi, vaikka hintaa tietenkin tuli aika hurjasti, mutta se on ollut hyvien unien ja vähentyneiden selkäkipujen arvoista! Ostin samalla itselleni uuden tyynyn, jonka sain jo heti liikkeestä matkaani. Uudet peitot meillä taas oli ostettuna juuri kevään Hulluilta Päiviltä, mutta pientä peittopäivitystäkin pitäisi tehdä, sillä mieheni muhkea untuvapeitto on aivan täydellinen näin talvella, toisin kuin oma viilentävä peittoni, mutta taas aivan liian paksu ja kuuma kesäksi. Painopeittoakin minun kiinnostaisi kokeilla, joten täytyy nyt miettiä, jos ottaisin sellaisen itselleni paksummaksi peitoksi.

We got the bed just before the holidays so we have had a lot of time to just relax and sleep. It has been a perfect investment even though it cost crazy much but thinking about the good night's sleep and painless back it's so worth every penny. I also bought myself a new pillow but new blankets were had bought earlier this year so we didn't need new ones. Or actually we would need second ones because my husband has this thick, warm blanket that is just perfect for winter time unlike my cooling one but it's way too hot during the summertime. I would also like to try a weighted blanket so I have think if I would buy one like that to be my thicker blanket.

Loma on siis todellakin mennyt löhöillessä ja olen katsellut varmasti enemmän sarjojakin kuin koskaan aiemmin! Netflixistä katsoin The Crownin kaikki julkaistut jaksot ja nyt en millään malttaisi odottaa seuraavan tuotantokauden jaksoja! Latasinkin Crownista innostuneena HBO:n ja otin kokeilukauden sieltä katsoakseni Catherine the Greatia, mutta jaksoin katsoa vain puoli jaksoa, koska se oli Crowniin verrattuna todella huono. Siihen lopetin myös HBO:n kokeilukauden, koska mikään sarjoista ei oikein tuntunut kiinnostavalta ja päädyin lataamaan Cmoren, josta olen katsellut Solsidania ja Onnelaa rinnakkain ihan vain vertaillakseni, miten jaksot on Suomen versiossa toteutettu. Plus lupasin töissä opetella ruotsia, joten Solsidanhan käy loistavasti sen harjoitteluun, vai mitä?

During the holidays I have been taking things really easy, just spending time with the family and watching a lot of series. I just finished the latest episodes of The Crown from Netflix and can't wait for the next season! Inspired by that and our latest trip to Russia, I started watching Catherine the Great from HBO, but quit just after the first episode because it wasn't interesting at all. So I started watching Solsidan and Onnella, the Finnish version of Solsidan, from Cmore and that has been so much fun plus I promised to start speaking Swedish at work too so Solsidan works for that too, right?

Täytyy muuten sanoa, että ennen olen aina vitkutellut nukkumaan menon kanssa, mutta nyt kun meillä on uusi sänky, pelkkä ajatuskin sinne käpertymisestä saa minut haluamaan menemään aiemmin nukkumaan! :D

I have to admit too that usually it's really hard to get myself to bed early but after getting a new bed, even a thought about it makes me want to sleep!

<3: Pinja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Tuula
Tuula,
Itsekin olen miettinyt painopeittoa, koska joskus nukun huonosti. Tietenkin olisi hyvä tuo sänkykin vaihtaa jossain vaiheessa parempaan. Ja tuo on varmasti totta, että kun on mukava sänky haluaa mennä aiemmin nukkumaan.omaka.fi/sangyt.html
pinjasblog
pinjasblog,
Niimpä, hyvä sänky kyllä tekee ihmeitä! 😊 Sain itseasiassa painoipeiton testiin ja instagramin puolella jo siitä vähän kirjoittelinkin, mutta laittelen vielä blogiin juttua, kun olen kerennyt pidemmän aikaa testata.nouw.com/pinjasblog
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
 • Instagram
 • Facebook
 • Pinterest
 • Nouw

Travelling to...

Itseasiassa minulla ei ole mitään aavistustakaan, minne olen viikonloppuna matkalla, mutta mieheni lähetti minulle juuri tuolta sohvalta käsin whatsappilla kuvan, jossa oli viikonlopun sääksi luvattu aurinkoista ja pikkaisen päälle kaksikymmentä astetta. Matkalle olen tietänyt jo hetken aikaa lähteväni, mutta kohde selviää minulle vasta lentokentällä! Mieheni ihana perhe oli ostanut meille hääpäivälahjaksi yllärimatkan, jolle pääsemme nyt viikonloppuna ihan kahdestaan!

Actually I have no idea where I will be travelling this weekend, but my husband just sent me a photo of a weather forecast saying that it would be about twenty degrees celsius in the place we are heading to. This trip was a gift from my in-laws so I have known for a while now that we are travelling somewhere, just the two of us to celebrate our wedding anniversary, but I will know the destination when I arrive to the airport, so quite exciting!

Yleensä olen aivan hirveän hyvä pilaamaan kaikki yllätykset uteluillani ja kärsimättömyydelläni enkä ikinä itse osaa pitää yllätyksiä, vaan haluaisin kertoa kaiken aina heti! Nyt kuitenkin olen kerrankin malttanut mieleni ja en ole edes yrittänyt udella tietoja mieheltäni enkä tehnyt mitään muitakaan salapoliisitemppuja, sillä ehkä nyt haluan itsekin pitää jutun yllätyksenä itselleni. Nyt vain pitäisi sitten osata pakata jotain säähän ja paikkaan sopivaa sokkona mukaan! Loman jälkeen tulen varmasti näyttämään huomattvasti iloisempaa naamaa kuin kuvassa :D

Usually I'm super good at spoiling all the surprises because I just can't stand the waiting but this time I actually want to be surprised and I haven't even tried to make my husband tell me where we will be heading. Now I just have to pack something suitable with me! And I promise that after this little getaway I will be showing a way happier face than in the photo!

<3: Pinja

Photos: Camilla Bloom

Location: Lapland Hotel Bulevardi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

 • Instagram
 • Facebook
 • Pinterest
 • Nouw

Luonnonkosmetiikkapäivät House of Organicilla - Parhaat Tärpit!

Postaus sisältää mainoslinkkejä, tuotteet saatu

Jeee, House of Organicin luonnonkosmetiikkapäivät* ovat taas täällä, mikä tarkoittaa roppakaupalla huikeita etuja parhaista luonnonkosmetiikkatuotteista! Itse olen jo pitkään käyttänyt pääsääntöisesti luonnonkosmetiikkaa jo vuosia sillä se tuntuu olevan se, mistä ihoni eniten pitää ilman minkäänlaista ärsytystä ja keräsinkin tähän nyt parhaat tärpit alennuskatalogista.

Seerumeita

Olen seerumeiden suurkuluttaja ja monesti valitsen kylppärin kaapista kasvoilleni seerumin, joka juuri silloin tuo sitä, mitä ihoni sillä hetkellä kaipaa. Siksi seerumeita löytyykin kaapistani joka lähtöön. Yhdeltä viimeaikaisista suosikeistani, Bybi Beautyltä oli tullut uusi ihana seerumi, Blueberry Booster*, joka oli aivan pakko napata testiin, sillä kaikki muut Bybin seerumit, joita olen kokeillut, ovat olleet aivan huippuja söpöistä purnukoista puhumattakaan! Tässä mustikkaboosterissa on käytetty mehutuotannon ylijäämää raaka-aineena aivan kuten saman merkin mansikka-boosterissakin*. Tämä mustikkainen versio on kehitetty erityisesti suojaamaan ihoamme sinisen valon haittavaikutuksilta, joille altistumme nykypäivänä enemmän kuin koskaan aiemmin, sillä vietämme niin suuren ajan nenä kiinni älylaitteissa, tietokoneissa ja telkkarissa. Tämä seerumi on alennuksessa heti keskiviikkona ja lähes joka päivä tarjouksesta löytyy jokin Bybin seerumeista, joten jos haluat yhdistellä ostoksia eri päiviltä samaan tilaukseen, voit tehdä tilauksen valmiiksi ja kirjoittaa alennuskoodi-kenttään sanan YHDISTÄ, jolloin saat postikulut pois ja tilaus yhdistetään muina kampanjapäivinä tekemiisi ostoksiin.

Toinen aivan todella mielenkiintoiselta kuulostava uutuus oli You & Oilin Botoksiöljy*, joka lupaa botoxin kaltaiset siloittavat vaikutukset luonnollisesti tehden kasvoista levänneen näköiset. Tätä todellakin tarvitsen juuri nyt!

Pian talven ja kylmien säiden iskiessä ja ihon kuivuessa tulee tarpeeseen myös You & Oilin tehokosteuttava kollageenishotti*, joka käy jokaiselle ihotyypille.

Botoksiöljyn löydät tarjouksesta heti keskiviikkona ja kollageenishotin sunnuntailta!

Helppoa puhdistusta

Äh, tiedätkö sen fiiliksen kun haluaisit vain äkkiä nukkumaan, etkä jaksaisi millään koko kasvojenpesu-rumbaa? Olen kaivannut tuotetta, joka tekisi tämän jokailtaisen ja -aamuisen ihonhoitorutiinin astetta helpommaksi silloin, kun väsymys todella painaa silmää. Olen kuitenkin suhtautunut hyvin skeptisesti misellivesiin, sillä silloin, kun tämä puhdistusvesi tuli Suomen markkinoille, ostin itselleni putelin sitä jonkin markettimerkin versiona ja se vain ei ollut minulle sopiva. Nyt kuitenkin jälleen yksi lempparimerkkini, Evolve*, palautti uskoni tähän kosteuttavaan pudistusveteen! Evolvella on muuten myös maailman paras hyaluronihappo-seerumi sekä megatehokkaita kasvonaamioita!

Miselliveden löydät torstain tarjouksista, hyaluronihapposeerumin* sunnuntailta ja monena muuna päivänä katalogista löytyi myös merkin naamioita.

Silmänympärysvoiteita

Välttääkseni sen, että näyttäisin niin väsyneeltä kuin todellisuudessa olen, hyvä silmänympärysvoide on must-have! Madaralta* löytyikin voide, joka lupaa häivyttää väsymyksen merkkejä, kosteuttaa ja kirkastaa ja kaiken lisäksi se tuoksuu ihanalta! Tämän löydät perjantain tarjouksista!

Toinen tuote, jota olen aiemmin kokeillut ja josta pidin todella paljon, oli Evolven Hyaluronihappo seerumi* silmänympärysiholle! Sen löydät niin ikään perjantailta, joten jos silmänympäryksesi kaipaavat freesausta, kannattaa tämäkin tuote napata tarjouksesta mukaan.

Valkoiset hampaat, luonnollisesti

Jonkin aikaa sitten kerroinkin kokeilleeni mustaa hammastahnaa hampaideni valkaisemiseksi ja todella yllätyin sen tehosta, sillä pidän hampaistani mahdollisimman valkoisina! Tuolloin kokeilin Ecodentan hiilihammastahnaa*, jonka nyt bongasinkin lauantain tarjouksista!

Tällä kertaa olin kuitenkin valinnut testiini purkissa olevan Ben & Annan vastaavan tuotteen* ihan vain siksi, että olen jo pitkään fanittanut merkin deodorantteja ja halusin nähdä, onko heidän hammastahnansa yhtä huippu! Olihan se! Ja pakkauskin on täysin kierrätettävä! Tämä ei kuitenkaan ole kampanjaviikon tarjouksissa mukana, mutta reilun kahdeksan euron hintainen purkki kannattaa napata mukaan, jos olet halunnut näitä luonnollisia hampaanvalkaisijoita kokeilla! Toisin kuin tuubi-versiot, tämä tahna levitetään pakkauksen mukana tulevalla puulastalla, mikä ei ole yhtään niin sotkuista, miltä kuulostaa. Tahna jättää todella pitkäksi aikaa suun raikkaaksi eikä hiilestä juurikaan tule mitään sen erikoisempaa sivumakua.

Paras luonnollinen deodorantti

Näistäkin olen vaahdonnut jo useaan kertaan, mutta edelleen Ben & Annan deodorantit* ovat mielestäni parhaita ikinä! Parhaita siis niin luonnonkosmetiikka- kuin ei-luonnonkosmetiikka-merkeistäkin, joita olen kokeillut. Ja voin sanoa, että olen kokeillut aivan älyttömiä määriä sillä hikoilen aivan hirveästi! Ja tämä dödö pitää! Oikeasti. Nyt kokeilussani on vielä tämä uusi, täysin kierrätettävässä pahvipakkauksessa oleva soodaton versio herkkäihoisiemmille. Tässä monille ihoärsytystä aiheuttava sooda on korvattu hellävaraisemmalla magnesiumilla, mikä toimii aivan yhtä tehokkaasti kuin tuo sooda. Vaikka istuisit hikisessä autossa iltapäivän ruuhkassa ja juoksisit tukka putkella päiväkodille hakemaan lapsia, kokeiltu on!

Tämä kirsikankukantuoksuinen versio löytyy torstain tarjouksista ja sitruksinen versio lauantailta!

Huulirasva-addiktin suosikit

Muutama laukussa, yksi yöpöydällä, yksi keittiössä ja vielä yksi eteisen lipastossa. Ai niin ja työpöydällä töissä! Huulirasvoja ei koskaan voi olla liikaa! Edellisillä luonnonkosmetiikkapäivillä rakastuimn Beautu Made Easyn huulirasvoihin* niiden täydellisen koostumuksen ja maailman söpöimmän ja näppärimmän pakkauksen takia. Nämä voiteet ei kuitenkaan nyt olleet katalogissa, mutta jos haluat testata muutoinkin edullista lemppariani, niin näitä löytyy useassa eri tuoksussa House of Organicilta!

Tarjoushuulirasvoista toki löytyy Hurraw* torstailta, joka on ollut itseasiassa ihan ensikosketukseni luonnonkosmetiikka-huulivoiteisiin muutamia vuosia sitten. Ainoa huono puoli näissä on se, ettei malta valita yhtä tuoksua, vaan haluaisi kaikki!

Tässä siis omat tärppini katalogiin näin ensisilmäykseltä! Kysykäähän ihmeessä, jos haluatte mielipiteitä myös katalogin muista tuotteista, sillä hyvin montaa olen tässä vuosien varrella kokeillut, mutta jotta teillä ei menisi koko päivää tämän postauksen lukemiseen, niin päästän teidät nyt ostoksille enkä jaarittele sen enempää! Katalogiin pääset nopeiten tästä*!

<3: Pinja

*mainoslinkki

 • beauty

Tykkää-merkinnät

Kommentit

 • Instagram
 • Facebook
 • Pinterest
 • Nouw