Oh, fun times!

Yritykseni By Pinja järjesti maanantaina rakkaille yhtistyökumppaneilleen ja bloggaajille rentouttavan illan Kauneushoitola Hillassa Helsingissä, jossa Hillan hemmotteluiden lomassa päästiin maistelemaan artesaanileipomo Gateaun kakkuja, nautiskelemaan Henkellin tarjoamia kuplivia sekä hypistelemään ja sovittelemaan By Pinjan uuden vaatemalliston vaatteita ja tietenkin viettämään aikaa yhdessä. Nyt voi osittain oma kehu haista, mutta ilta oli todella onnistunut ja miten ihana olikaan rupatella jo ystäviksi tulleiden bloggaajien kanssa sekä tavata monta muuta ihanaa tyyppiä ensimmäistä kertaa ruudun ulkopuolella!

Hilla ei ollut ihan kokonaan uusi tuttavuus minulle, sillä somessa olen muutamaankin otteeseen törmännyt tähän ihastuttavaan, kotimaisia, vegaanisia tuotteita käyttävään kauneushoitolaan ja jos en ihan väärin muista niin muutama vuosi sitten taisin shoppailla Ekopharman ja BTB13:n tuotteita juurin Hillan omistajalta, Minnalta I love me-messuilta. Hillaan päädyimme viettämään iltaa kuitenkin By Pinjan uutiskirjettä tuottavan Violan suosituksesta.

Hillalla on hulppea, mutta lämminhenkinen kolmen hoitohuoneen sekä myymälätilan sisällään pitävä tila aivan Hietalahden torin laidalla, jonne on helppo kurvata niin autolla kuin julkisillakin. En ollut koskaan aiemmin tavannut Hillan Minnaa, mutta hänen kanssaan jutustellessa tuntui siltä kuin olisimme aina tunteneet. Samaa voi sanoa myös Hillan kahdesta muusta hoitajasta, Hetasta ja Heidistä, ihania tyyppejä!

I arranged a little party for bloggers to celebrate my company's new clothing collection! And this is very un-Finnish to say a positive thing about something I did myself, but I have to say that we had so much fun! I had the chance to meet some lovely bloggers I hadn't met before and to chat with those who I already knew quite well. We held the occasion in this gorgeous yet cozy beauty salon called Hilla, in Helsinki. Hilla uses only vegan products and their two brands Ekopharma and BTB13 are made in Finland, right here in Helsinki (a huge plus to me)!

Paikalla oli vieraidemme lisäksi vaatemallistomme kanssani suunnitellut Kirsi, jolla on myös oma, naisellisia ihanuuksia valmistava Pietamo-merkki. Kirsin kanssa on ollut enemmän kuin ilo työskennellä ja mahtavinta on ollut se, kuinka hauskaa meillä on aina yhdessä, tosin aika tuntuu loppuvan aina kesken, kun höpötettävää riittäisi vaikka millä mitalla.

Vieraillemme olimme pakanneet mukaan pienet goodie bagit, joissa oli By Pinjan koru, Pietamon merinovillainen panta, Boleron juomajauhe, Henkellin piccolopullo ( jos jano iskee vaikka kotimatkalla ;)) ja lisäksi jokainen vieras sai ihotyypilleen sopivan Ekopharma -tuotteen.

Toivon, että vieraamme viihtyivät yhtä hyvin kuin minä! Kiitos siis kaikille paikalla oleille sekä yhteistyökumppaneille! Nyt vain yritän sopia mieheni kanssa, milloin saisin pitää tunnin mittaisen lapsivapaan ja varaan itselleni Hillasta kasvohoidon!

In addition to all these lovely bloggers I had my co-designer Kirsi there too. Kirsi's own brand Pietamo has some feminine dresses and accessories for women and it has been a huge pleasure to work with this talented lady! I really hope that all of our guests had as much fun as I did and hope that the enjoyed their goodie bags. Now I'm going to find some me-time and book a facial from Hilla!

Kuinka moni muuten on jo Hillassa käynyt?

Have you already visited Hilla?

<3: Pinja

 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • Nouw